Aynen berkayım söylediğin gibi![]()
Bende Golf ile leon arasinda cok kaldim.Su anki aracim tdi comfort manuel,leoan alacak olsam.Led paket,dsg,sunroof...vs bayagi dolu birseyler olacakti.Gittim test ettim,fiyatina gore ic kalitesi falan gayet yerinde(eski kasa cok kotu heryer tas gibi) Yol tutusuda idare eder zaten...Sonucta ne olursa olsun fiyat/performans/donanim olarak rakibi yok.Parasinin hakkini veren bir araba
Ben tercihimi golften yana kullandim ileride yavas yavas doldururum diye,pismanmiyi degilimDonanim yerine kaliteyi ve sessizligi sectim.Kimine gore bu 15k fark etmez,kimine gore eder.Bunlarin kararini verip ona gore siparis vermek lazim bence
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
arkadaşlar peki leon fr mı dsg cam tavan yokda ibiza cupramı ? hangisini tercih ederdiniz. ?
golf 7 en doğru tercih.
Scirocco almayında ne alırsanız alıni, ki ben aktif scirocco kullanıcısıyım aynı zamanda.
Golf 7 manuel hangi paket alınmalı maliyet ne olur bilmiyorum ama bu rakamlara leondaki doluluk olmayacak 1.2 çok tutulmuyor sanırım
Hb fr'larda led paketle cam tavan standart oldu 2014 eylül sonrası biz alırken fr plus paketi diye sattılar bize iç aydınlatmalar sarıydı benim şuan gelenlerin torpido hariç heryer led içi dışı komple ledbence alırken bekleyin hazır diye almayın ve 18' 30/1 jant , 5.8 ekran , seat sound hatta imkan varsa alcantara ve kış paketide koyun eğer uzun süre binecekseniz
Edit:birde Direksiyondan Kumanda Edilebilen DSG Vites Sistemi (Leon 1.4 lt TSI ACT 150 hp DSG S&S seçeneği için) eklerdim![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Aralık ayında sıfır km Leon 1.2 Tsi dsg aldım, yaklaşık 2500 km^dir kullanıyorum.
Motor hakkında yorum yapamayacam çünkü aynı degiller.
Ama iç mekan olarak yol tutuş olarak söyleyecegim bir kaç şey var..
Leon'daki malzeme kalitesi hiç fena degil. Golfte üst kısımda kullanılan yumuşak malzemenin aynısı Leonda'da var, ha keza göğüsün alt kısmında sert malzeme GOlftede var.. Golfün kapı içlerinde ki malzeme bi tık ilerde, ama kapının alt kısımları yine sert plastik. Leonda normal el freni var.. Bu da vitesin gerisinde ki kısımda golfün gerisinde..
Benim boyum 1.91.. Leon bana daha ferah geldi.. Koltuk minderleri gayet başarılı.
Yol tutuş olarak ben arabamdan memnunum, esp'si kilitli diferansiyeli gayet iyi. Bagımsız süspansiyonun eksikligini pek hissetmiyorum. Zaten bu da olsa Golf'ün bi esprisi kalmazdı.
Nihayetinde Golf Leona oranla daha pahalı, marka prestiji daha yüksek bir araba.. Ama aradaki fiyat farkı bence çok fazla.
Tango-1 never dies.
Benzer marka diye yazayım dedim. Geçen sene ibiza'da web sitesinde ilave seçenekler vardı (park sensörü, arka led stop lambası vb). Bu sene bunlar kalktı mı? Web sitesinde yok.....
Okumadan imzalamam.....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)