Allah'a şükür şimdilik saçlarım beyaz saç felan yok ama ilerde ne olur Allah bilir![]()
sızın saclar beyazlıyor ya dokulen ne yapsın![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Annem vefat ettiği hafta bi anda yarısı beyazladı üzüntü stres etkisi var bence
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Yaşım 22 ve geçen sene birgün aynaya bir baktimki saçlarima aklar düşmüştü yani 1 günde oldu herşey sonra yavaş yavaş tel tel beyazlamaya başladı ve işin komik yani ailemizde saçı olan yok bütün herkes kel korkuyorum beyazlayıpta dökülecek diye![]()
Bu konuyu en dikkatli takip edenlerdenim![]()
Bende de aynı durum söz konusu. Bizden önceki insanlar stres çekmiyorlar mıydı? Babalarımız ne kadar çok stres çekse de kendi babamdan örnek vermem gerekirse 40'ında başladı beyazlamaya. Bence yediğimiz içtiğimizden dolayı bozulan hormonlarımızdan kaynaklı problem var ve neredeyse erkenden beyazlama çoğu gençte mevcut.
bendede sararma sorunu var bildiğin saçım sakalım sararmaya başladı 4 -5 senedir günden güne sarardığına şahit oluyorum acaba beyazlama öncesi belirti falanmı bu
saç beyazlamasının tek nedeni stres.bir şeyleri içine attığın anda beyazlama o kadar çok oluyor maalesef.
Dökülmüyorsa sorun yok. Yakın arkadaşımda son1-2 senede şakaklar resmen beyazladı stresten ki benle yaşıt.Ara sıra boyatıyor devam ediyor. Benim ise kafada saç kalmadı üst taraf baya baya açıldı. Usturaya vurdurup devam ediyorum artık.
saç sökülmesi ayrı, beyazlaması ayrıdır. ikisini oluşturan nedenler farklıdır. saçları genellikle DHT hormonu döker. saçların beyazlaşması ise, saçtaki renk pigmentinin azalması yokolması sonucudur. beyazlaşan saçlar da dökülebilir.
Genel olarak yorumlardan beyazlayan saça çözüm bulunamadığı konusunda herkes hem fikir olmuş durumda. Bir diğer yandan da beyazlayan saç dökülmediğini herkes söylüyor o zaman napıcaz beyazlarla mutlu olmayı deneyeceğiz![]()
beyaz saçlar ölü pigmente sahip oldukları için resmen plastik gibi,acaip sert.bu yüzden hemen dökülmüyor.
bence boyatmadan devam![]()
Bende müzdaribim ama benden küçüklerin sorun ettiğini görünce sesimi çıkartmayayım en iyisiStrese bağlı diye üşündüm sanırım da öyle.. Yanlarda var aralıklarla üstlerde yok şimdilik bakalım izliyoruz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)