Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı ben hdı'cıları temsilen gelmek ıstıorm, 1.4 68hp'cık.. Allahından kork 68 hp miş üsündekileri napıcaz
1881 - 193∞
1.7 corsa var yazilim duz boru var kiyas olursa deniyebiliriz anadolu yakasindayim
selam gençler bende bir eklenti olayım yeter artık 1.4 hdi 50 kw
-EB- Nickli Üyeden Alıntı 1.7 corsa var yazilim duz boru var kiyas olursa deniyebiliriz anadolu yakasindayim yazılım ne açıklıkta hard mı soft mu acaba? dc_crx Nickli Üyeden Alıntı yaptırdın flasha ayarı tabi şimdi ördek avındasın len olm ne avı avlanmaya niyetim var
Berkan Nickli Üyeden Alıntı Allahından kork 68 hp miş üsündekileri napıcaz Berkan camcar olucaksan plakaya elektrik bandı çekelim
https://www.facebook.com/KorayEmniyetli.PhotoArt www.korayemniyetli.com
Ko®ay Nickli Üyeden Alıntı Berkan camcar olucaksan plakaya elektrik bandı çekelim arkanızdan cekmem daha egzozdan bıraktıklarınızla içerde ben dısarda kaput kepaze oluyor emniyetten çekerim ama
Gelen herkesin ayagina saglik cok guzeldi cok eglendim kazasiz belasiz bitirdik geceyi herkese tesekkurler...
Berkan Nickli Üyeden Alıntı arkanızdan cekmem daha egzozdan bıraktıklarınızla içerde ben dısarda kaput kepaze oluyor emniyetten çekerim ama Ahahahahahhaa
ben daha migrosta demiştim ama dsgnin 122 liği yok diye dimi
Berkan Nickli Üyeden Alıntı arkanızdan cekmem daha egzozdan bıraktıklarınızla içerde ben dısarda kaput kepaze oluyor emniyetten çekerim ama Havalandırmayı iç sürkilasyona alaydın..
"lvl.performance"
levent Nickli Üyeden Alıntı Havalandırmayı iç sürkilasyona alaydın.. daima iç sirkülasyonda pampiş yoksa biliyosun mal hızlı agzına agzına sıcak vuruyor
Berkan Nickli Üyeden Alıntı ben daha migrosta demiştim ama dsgnin 122 liği yok diye dimi aynen
Berkan Nickli Üyeden Alıntı daima iç sirkülasyonda pampiş yoksa biliyosun mal hızlı agzına agzına sıcak vuruyor Körfez günü olsa da geceden Edirneden çıksak uykusuz
levent Nickli Üyeden Alıntı Körfez günü olsa da geceden Edirneden çıksak uykusuz büyük konismim yinede devamını anladın sen
anadolu yakasında 1.6 lancer'ım ile denerim
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı anadolu yakasında 1.6 lancer'ım ile denerim ? kaç beygir yunus? ies le falan noluyo denedin mi hiç? çıkıp bakalım bir ara istersen?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları