şaka bi yana ama sitenin adının ACİL olması gerçekten çok dikkat çekici.
ve benim hoşuma giden isim sahibindenacil.com oldu.
acilsahibinden.com a pek ısınmadım.
şaka bi yana ama sitenin adının ACİL olması gerçekten çok dikkat çekici.
ve benim hoşuma giden isim sahibindenacil.com oldu.
acilsahibinden.com a pek ısınmadım.
kompleboyalidegisenyok@yersen.com.tr
imamgazlarsacemaatyanlar.com.tr
fenaa olur auhahua
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
acil olmayanlar sahibindene ilan werir acil olanlarda sahibindenacile ilan werirler öle geçinip giderler =:-p
sahibindenacil.com sitesi icin gittigidiyor ustunden acik arttirma ac bence..
Experience is what you get when you don't get what you want.
Bence ilk önce patent ofisiyle görüş, başına iş alma derim ben. Mesela Mars diye bi çikolata var diyelim adamlar buna benzer ne varsa isim hakkı olarak alıyorlar. Örenğin; Gars...
Acil sahibinden'in isim hakkıda Sahibinden'de ise açtıktan sonra vay haline...![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
valla şuanki domain piyasasına göre (domainini pr sini bilmiorm ama) 300-500 ytl arası iş yaparsa iyidir , yani jenerik domainler dışındaki isimlere fazla para vermiyolar genelde , yinede gittigidiyor a ilan vermen mantıklı , domain alıcısı sahibindende çok daha fazla oluyo gg da , inşallah istediğin gibi değerlendirebilirsin..
Sahibinden.com zaten yılların sitesi ve artık oturmuş , insanların aklına gelen ilk site orası.
Siteyi çalıştırsan dikkat çekicek hale gelmen çok zaman alır , masraf yaparsın ve ben sahibinden.com'un o domain'ler ile ilgileniceğini sanmıyorum.
www.bittibitiyor.com al o zaman sahibinden de ilan ver.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
ucuzaWodka.com uda değerlendirmek lazımşaka bi yana isim olarak güzeller ... Bro biraz uğraşıp kasarsan aldığın fiyattan çok daha yukarı satacağına inanıyorum ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Bence sahibindene sat![]()
Keske siteyi acmıs olsaydın..
En azından burda bi cok kişi ögrenmiş olucaktı,topic bu kadar hit aldıgına göre..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)