Beyler işsiz bir apartman yöneticisi ile uğraşıyorum.
Kapalı garajımız var, herkese rahat rahat park edicek yer var. Fazladan araba koyucak yer bile var içerde. Benim dışımda herkesin birşeyi var garajda. Römorklu bisikletten tut, bir köşeyi tutup kendine ofis yapmış adama, kullanılmayan scooter'lardan, duvara gömülü bir dolabı kendine tahsis etmiş amcaya.
Geçen gün 4 tane jant lastiği üst üste bir köşeye ittim iki sütun arasına, bugün geldi darladı beni işsiz kadın. İlk başta yangın riski filan diye saçmaladı, sonra garajda özel eşya olamaz diye darladı beni. Dedim herkesin bisikletinden tut office 98 öğrenim kitabına kadar malzeme var garajda, hepsine bir bahane söyledi. Vurdum zinciri jantlara dokunursan görüşürüz dedim. Yasal olarak bunu buraya koyamazsın dedi gitti o da.
Olur da kafa ütülemeye devam ederse jantlardan hayvan gibi bir bisiklet yapıp, şimdi kapladığımın 10 misli yer kaplamayı düşünüyorum. Üzerine de "mutlu musun xxx" diye yazıcam.
Eski bir kadro alsam, 17" jantları hikayeden nasıl tuttururum bisiklete? Öne 2x215/45/17, arkaya 2x aynısındanZincire pedala gerek yok. PVC den göbek yapmayı düşündüm. Var mı alternatif fikirleriniz?