User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
50 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Çukurova Üniversitesi Taşıt Pulu Saçmalığı (avukat arkadaslar konuya bekleniyor)

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimsede demiyor ki "aga burası bi üniversite, güvenliği, denetimi var. Devlete bağlı bi kurum. Millet nasıl kafasına göre giriyor ?"

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Editaha bir bu kadara sağ tarafta üniversitenin devamı var,büyüklüğünü azçok hesap etmişinizdir

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Balcalıya gelenler nolacak peki, normal ana kapıdan girip, sağa dönüp oralara bırakıyorduk hep arabaları. ya da kavşaktan sağa girip, arka taraftan çıkıyorduk hastahane arkasına?
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten bir efsaneye göre kampüs inşaatında hata olmuş.Normalde yurdun olduğu yerde hastane olup hastanenin olduğu yerde yurt olacakmış.

İktisadi idari bilimlerde gayet park sorunu var yani ben yaşadığımı biliyorum o yüzden park sorunu yok demek doğru değil.

Bana göre tek hatalı kısmı ringi düzenlemeden uygulamaya geçmiş olunması yoksa geç bile kalınmıştı.

Bana kalsa otobüsle gelenlerde dahil,hastane kısmının girişini ayırabilselerde herkes tek tek kimlik kontrolünden geçip girse bırakın araba girdi girmedi konusunu.

Aslında normali bu

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2004 2005 yili gibi bir ara daha boyle yaptilar. Pul ucuzdu. Ben almistim. Uygulama 1 ay devam etti. Sonra kimse sallamadi. Yine ayni sey olur gibi geliyor. Aldigim pul okula kar oldu, almayanlara birsey olmadi
    Aynen, bende çukurova mezunuyum.. Turkuaz kafenin önünde mal mal hareketler yapanlar yüzünden böyle bit uygulama olmuştu.. bende aldım pullardan, uygulama başladıktan sonra olaylar ciddi azalmıştı. Medeni bi toplum olsak bu olaylar yaşanmaz ama yapacak bişe yok
    Tango-1 never dies.

Mpower94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -Yaklaşık 3 yıldır okula araba ile gidiyorum,hiçbir zaman yer bulamadığımı hatırlamıyorum.
    -Sabah kalabalık olur anlarımda akşamları hiç kalabalık olmuyor,zaten saat 5 dediği anda okulda çalışan memuru şunu bunu herkes gidiyor.
    -Şahsen Gıda-ziraat okuyanlara yer bol,Tıp falanda bol,eğitim ve mühendislik içinde R'lerin arkasından Bölüme kadar yer var.Tek sorunlu olan işletmenin oralar.Oranında sıkıntısı bölüm.Çok fazla kapasitenin üstünde öğrenci var.
    -Ha madem trafiği azaltma dertleri var,o zaman orda çalışanlarada aynı fiyat yapsın(hocalar hariç),Yanlış anlaşılmasın net sayı veriyorum öğrenciye sadece 200 kontenjan tanındı,sadece 200 tane.Hadi 300 diyelim.Sabah okula gittiğinizdeki arabaları gördünüzmü?Her yer araba dolu bunuda fark ettinizmi?
    -Ruhsattaki soyad ile orda çalışan herhangi bir memurun soyadı tutması yetiyor,sınırsız sticker alabiliyorlar.Hemde ömür boyu sadece 10tl vererek.

Bir diğer olayda:
    -Sizin yıllar önce lisans yaptığınız zamanda
    1-Balcalı Hastanesinin dışarıdaki 1000 arabalık otoparkı yoktu,herkes üniversitenin içine park ediyordu
    2-Şu an dışarıaki 1000 arabalık yerin ne kadar kalabalık olduğunu görüyorsunuzdur,bunun içeride olduğunu düşünsenize
    3-Eskiden kimlik bile sorulmuyordu dışarıdan elini kolunu sallayan girebiliyordu
    4-Bu kadar şeye rağmen kalabalıktı evet ama araç parkedemeyecek yer yok demek gerçekten yanlış olurdu,yer bulamadım diyen 50-60 metre fazla yürüdüğünden öyle diyordur açık ve net.

Gelelim sonuca,madem trafiği düzenlemek istiyorsun.
    -Öğrenciye yıllık 500 lira = Ticari otobüslere yıllık 500 lira...Sizce öğrenci ile ticari bir aracın aynı para ödemesi mantıklımı Hemde yıllık
    -Öğrenciye yıllık 500 lira > Çalışan memura sınırsız 10 lira...Sizce bu doğrumu,bence hiçte doğru değil.Ha derseniz öğrencinin arabası olmaz,olsada parası var yukarıda yazdım sebebini.

Bana gelince,ben sınırlı bir sayı olduğunu bilmiyordum,sistemde daha tam oturmamıştı zaten biraz bekleyeyim öyle alırım dedim ve kalmamış.Kontenjan açılırsa alıcam ücretide umruma değil açıkcası.Fakat bu uygulamayı desteklediğimi,yada doğru olduğunu söylediğimi düşündürmez.
    Kaldıki daha bu fotoğrafa sığmayan büyüklükteki bir kampüste,öğrenciler istenmiyorsa ve öğrenciden kaynaklı bir kalabalık oluyorsa ben birşey söylemiyordum dahada.
    Yazdıklarına katılıyorum ek olarak yanlış anlayan arkadaşlar olmuş ben pulun kötü olduğunu söylemedim bende öğrenci olmayanların girmemesinden yanayım ama pulun ücreti ve sınırlı olması çok saçma ortada bir haksızlık var sınırlı diye birşey olamaz alan arkadaşlar biraz empati yapın siz alamasaydınız pulu gene savunacakmıydınız bu sistemi? okula 1 tane araba girmeyecek dersin dışarıya otopark yaparsın ordanda ring sonra başlatırsın bu sistemi kimse bişey demez sonuçta okulda okuyan her öğrencinin aynı haklara sahip olduğunu unutmayalım.Bir öğrencinin girip diğerinin girememesi diye birşey söz konusu olmamalı

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim üniversitede yıllardır var bu uygulama fakat , bu kadar pahalı değil yıllık 50 tl mi neydi ben öğrenciyken , sayı sınırlaması yoktu ve pulun yoksa 1 2 sefer göz yumuyorlardı.
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde de pul vardı mersin üni de.. 2001 de aldım yapıstırdım 2007 e kadar aynı pulu kullandım şimdi nasıl bilmiyorum.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1992'de girdiğim ODTU'de bu sistem vardı, otopark adetleri sayılmış bunların bir kısmı akademik, bir kısmı personel bir kısmı öğrenci kalanı ise misafir olarak ayrılmıştı... sarı sticker ve k.rengi stickerlar öğrenciler içindi ve de sadece kendilerine ayrılan renkteki otoparklara park edebiliyorlardı yoksa kelepçelenip ceza yiyordunuz (otomobil lastiği kelepçeleniyordu yanlış anlaşılmasın )... o yıllarda dönem harcımız 60 TL idi, sarı sticker ise 30 tl idi... sürat limiti 50 ve 30 km idi ve de son yıllarımda radar uygulaması da başlamıştı...

az küfür etmedik tabii bu sisteme ama sonrasında hemen her okula yayıldı gitti, güneye biraz geç inmiş o kadar
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu fotografı koymayaydın iyiydi, hüzünlendim valla
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cidden üniversite burası mı?
    ben olsam buraya araba sokmayı tamamiyle yasaklarım.
    biz okulun bilmem kaçıncı katından ufka bakınca deniz görünüyor diye sevinen insanlarız.
    çok güzelmiş cidden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cidden üniversite burası mı?
    ben olsam buraya araba sokmayı tamamiyle yasaklarım.
    biz okulun bilmem kaçıncı katından ufka bakınca deniz görünüyor diye sevinen insanlarız.
    çok güzelmiş cidden
    Türkiyenin en iyi kampüslerinden birisidir.. Alırıdık ziraat fakültesinin satış merkezinden portakal şaraplarını, çıkardık tepelik bi yere akşam üstü.. Hem göl hem adana manzarasına karşı içerdik.. Güzel okuldur, ugramayalı çok zaman oldu..
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız üniversite cidde güzelmiş, eğitim olarak nasıl ki yani Türkiye deki yeri? Biraz konu dışı olacak ama benim gibi hazırlananlar için faydalı olacaktır.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kelepce uygulamasi bizim okulda da vardi, bir gun karadenizli bir arkadasimizin arabasina taktilar bu kelepceden. Normalde 50 lira ceza odeyerek actiriliyordu, ama arkadas karadenizli olunca cekiciyi aradi, arabayi o halde sanayiye cektirdi, sanayide de kelepceyi kestirip kenara atmisti.

Daha sonra guvenlik nerede bizim kelepce diyince, bilmiyorum nereye koyduysaniz oradadir demisti

Daha sonra guvenlik bir daha hic birsekilde o arkadasin arabaya ellesmedi

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 dan beri gazi üniversitesi iibf deyim. Hep vardı otopark stickeri. 2009 da 300tl ye almıştım, aynen sizinki gibi sınırlı sayıdaydı. sonra her yıl bir yolunu bulup akademik stickerı aldım bizde akademiklere bedava. Öğrenciye şuan 400tl sanırım.

brky33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi araç giriş sticker yıllık 20-25 TL

2 seneye kadar 10 TL di %100 zam geldi diye kızıyorduk meğer bizde
    1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk

'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sikayet ediyorum bedava otoparkin sonunda yer bulunca okula 2 dk fazla yuruyorum diye mevzuya bak

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakaryaya her fırsatta söverim ama bu konuda şükrettim. En son 2 sene önce 50ye aldım bandrol 2 yıldır da bandrol falan yok. Bandrol varken de öyle sınır falan yoktu benim arkadaşın 1000 küsürlüydü bandrol numarası. Akademik personel öğrenci ayrı bu arada. İyi otopark varmış bizim okulda

Mpower94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar sonuçta eski rektörümüzden kalan miras bunlara buyrun eski rektör ve yardakçılarının hortumladığı 1.2 milyon tl bunu örnek alarak yola devam edecekler anladığım
    http://www.cnnturk.com/haber/turkiye...akibi-baslatti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)