User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Satış Sonrası Hizmetin Önemi!

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alanlar tabi gerizekalı değilde neden bu kadar öfkeleniyosunuz ki. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz kırk yıllık saçma satış stratejileri, hoşnut bırakmayan satış sonrası hizmetler, binbir taklalar vs vs.. Alan alıyor zaten, gereksiz yorum yapmışsınız.

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne çok biliyorsunuz ya sizene adam çatır çatır araba satıyor bir bilen bir akıllı sizmisiniz alanlar gerizekalımı bırakın artık şu muhabbeti, baydı artık.
    Orhan nerde çokluk orda şımarma ukalalık bu istanbulluların mayasında var doğuş illahlah ettirdi burnundan kıl aldırmazlar tenzilat yapmazlar ilgilenmezler suratları bile garip iki servisi tek geçerim biri Altur golfu aldığımız diğer Burhaniye passatı aldığımız.Alturdan alınan Golf 2 sene sonra mekatronik arızası verdi kitlenti çok cüzzi rakama halletiler.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi tek benim aram doğuşla çok iyi herhalde Bir dediğimi iki etmezler, çok çok ince yaptıkları kıyakların sayısını ben unuttum artık o kadar fazla. Aracımı bırakırım 1 gün bile kalacak olsa hemen son model denk bir ikame araç verirler. Ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar, fiyatlarda indirim yapıyorlar. Ama forumu okuyorum, hayatın da vw kullanmamış sadece showroom'dan içeri girip fiyatları pahalı diye çıkıp giden bi kitle var, durmadan bi laf sallıyorlar. Takdir ettim bu azmi

He, doğuş holdingi sever miyim; asla, nefretliktir. Yahudi mantığı ile çalışan ve siyasi görüşleri bana ters olan bir patrona sahip, ama nedense doğuş otomotiv ile hiç bir problemim olmadı bugüne kadar

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ne çok biliyorsunuz ya sizene adam çatır çatır araba satıyor bir bilen bir akıllı sizmisiniz alanlar gerizekalımı bırakın artık şu muhabbeti, baydı artık.
    Sen orda çalışıyo olabilirsin kardeşim ama her malın bi ederi bide kalitesi var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayatın da vw kullanmamış sadece showroom'dan içeri girip fiyatları pahalı diye çıkıp giden bi kitle var, durmadan bi laf sallıyorlar.

Bu arada bu laf bu konuda yazan hiç kimseye değildir. Bu konuda öyle bir durum söz konusu değil çünkü, genel olarak yazdım. Lütfen konu yazarları üstüne alınmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi tek benim aram doğuşla çok iyi herhalde Bir dediğimi iki etmezler, çok çok ince yaptıkları kıyakların sayısını ben unuttum artık o kadar fazla. Aracımı bırakırım 1 gün bile kalacak olsa hemen son model denk bir ikame araç verirler. Ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar, fiyatlarda indirim yapıyorlar. Ama forumu okuyorum, hayatın da vw kullanmamış sadece showroom'dan içeri girip fiyatları pahalı diye çıkıp giden bi kitle var, durmadan bi laf sallıyorlar. Takdir ettim bu azmi

He, doğuş holdingi sever miyim; asla, nefretliktir. Yahudi mantığı ile çalışan ve siyasi görüşleri bana ters olan bir patrona sahip, ama nedense doğuş otomotiv ile hiç bir problemim olmadı bugüne kadar
    hayatın da vw kullanmamış sadece showroom'dan içeri girip fiyatları pahalı diye çıkıp giden bi kitle var, durmadan bi laf sallıyorlar.

Bu arada bu sözüm bu konuda yazan hiç kimseye değildir. Bu konuda öyle bir durum söz konusu değil çünkü, genel olarak yazdım. Lütfen konu yazarları üstüne alınmasın

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

dediklerinizde haklısın ama doğuş grubun var böyle bi eksikliği

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu arada bu sözüm bu konuda yazan hiç kimseye değildir. Bu konuda öyle bir durum söz konusu değil çünkü, genel olarak yazdım. Lütfen konu yazarları üstüne alınmasın
    Hala 98 model Rover 216Sİ ilk sahibiyim. Amca hala dayı oğlundan duyanların yorumlarını çok okudum. Ne demek istediğinizi iyi bilirim.

Polo'dan LT35'e kadar kullandım vw. Güzel arabadır. AMA maalesef DOĞUŞ bu konuda çok kötü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hala 98 model Rover 216Sİ ilk sahibiyim. Amca hala dayı oğlundan duyanların yorumlarını çok okudum. Ne demek istediğinizi iyi bilirim.

Polo'dan LT35'e kadar kullandım vw. Güzel arabadır. AMA maalesef DOĞUŞ bu konuda çok kötü
    O konuda bende katılıyorum, örneğin avrupa'da verdikleri garanti süreleri ile TR'dekiler arasında dağlar kadar fark var. Bizde 2 yıl, dışarıda çok daha uzun periyotlarda. En basit örneği budur Doğuş'un adiliğinin

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vw guzeldır fuar dan satın aldım ılk sahıbıyız annemden yadıgar tamaş yuzunden sıkayette bulundum aracı almanyadan aracı sahıplendıler bızım gavatlar basının cagresıne bak dıyıp gerı yolluyor 8 adet sanzuman deyıstırdım nedense dayanmıyor sanzumanı 4 adet ben kırdım 2 adet yengem kırdı 1 adet abım kırdı artık sanzumanların sıkıntılı oldugunu anladık yapacak bır sey yook
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vw guzeldır fuar dan satın aldım ılk sahıbıyız annemden yadıgar tamaş yuzunden sıkayette bulundum aracı almanyadan aracı sahıplendıler bızım gavatlar basının cagresıne bak dıyıp gerı yolluyor 8 adet sanzuman deyıstırdım nedense dayanmıyor sanzumanı 4 adet ben kırdım 2 adet yengem kırdı 1 adet abım kırdı artık sanzumanların sıkıntılı oldugunu anladık yapacak bır sey yook
    Şanzuman azmi diye buna denir
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her şikayet sonrası Almanya'ya bir bildirim yapalım lafı geçiyor. Peki bu bildirimler gerçekten yapılıyor mu? Yapılıyorsa Almanya bu konuya neden müdahale etmiyor? Ya da Doğuş bu distribütörlüğü devam ettirebilmek için Almanya VW ne neler veriyor?

Bende yakın zamanda VW sahibiydim. Doğuşun kapısından 1 kere bile girmedim şükürler olsun..

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şanzuman azmi diye buna denir
    yapacak bırsey yok kırılıyor

Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her şikayet sonrası Almanya'ya bir bildirim yapalım lafı geçiyor. Peki bu bildirimler gerçekten yapılıyor mu? Yapılıyorsa Almanya bu konuya neden müdahale etmiyor? Ya da Doğuş bu distribütörlüğü devam ettirebilmek için Almanya VW ne neler veriyor?

Bende yakın zamanda VW sahibiydim. Doğuşun kapısından 1 kere bile girmedim şükürler olsun..
    ımkanın varsa gıdıyorsun wolfsburg şikayet edıyorsun aracı ruhsatınla beraber once dıstbıtorun ırzına gecıyor sonra bayının o bayının servısıne ceza kesıyorlar sonra o bayı musterı menmunıyetı dıye senın aracını ucretsız bakımlarını yapmak ıcın senı menmun etmeye calıyor benım basıma gelen bu
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=elpadre;7791355]yapacak bırsey yok kırılıyor

Sağlık olsun reis gelen şanzumana gelsin sizlere bişey olmasın
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamların mahkeme kararına uymaması gayet normal. Ülke ayağa kalkmışken haber kanalında penguen belgeseli yayınlayan adamlardan ne bekliosunuz ki? Devir onların devri mahkeme kararı vs onlara işlemiyor. Haa zamanı geldiği zaman bütün hepsi ellerinden gidecek ve sürünecekler. Sanıyorlar ki sonsuza kadar devam edecek.
    IN BOOST WE TRUST

MeJo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırf bu olaylar ve dsg sorunundan dolayı vw ye geçemiyorum bir türlü.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    goduum değil koyduğum olması lazım...

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bende dsg ile problem yasayanlari anlamiyorum. calistigim sirketteki herkesin araci vw ve dsg sanziman. sirket araci diye bukadar zulm goren sanzimanlar, arabalar gormedim ve buna ramen kimsedende sikayet duymadim. kullanilan araclar polo ve jetta.
    74 model sehpa...

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satış sonrası bölümüne henüz geçemedim ama satış kısmıda çok sıkıntılı bunlarda. 2015 Passat a agustosa sıra verdiler. Böyle saçma bi satış stratejisi olamaz

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bende dsg ile problem yasayanlari anlamiyorum. calistigim sirketteki herkesin araci vw ve dsg sanziman. sirket araci diye bukadar zulm goren sanzimanlar, arabalar gormedim ve buna ramen kimsedende sikayet duymadim. kullanilan araclar polo ve jetta.
    DSG'ler eski sürümlerde problemli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)