abi onun kimlik ismi Şinasi mi çıkmıştı en son buluşmada kontrol etmişti herkes.
Benim bildiğim üyelerin %40ı o arkadas cıkmıştı kendi cumhuriyetinde yasıodu :D
Printable View
Bayan profili açıp milleti kendine aşık etmişliği de vardı şinasinin
30-40 farklı üyeliği vardı, her birinde de ayrı bir duruş ayrı bir karakter sergilerdi..
birinde almancı, öbüründe Japoncu vs...
Kendi kendine tartıştığı konuları hatırlıyorum. Ama açıklandığında herkes fena şok geçirmişti. bende merak ettim şimdi nerelerde acaba belki buralardadır :D
Belki bir çoğumuz şinasiyizdir :P :D
sayko şinasi iyiymiş tarzını begendim :D hahaha ulan nıye yaparsın ki bunu :D
Şinasi dogru evet adam gerçek iyi de bi çocuktu ama işte çoklu profil kişilik bozuklugu vardı :D
aklsjdhsdhshdjashdj kim aşık olmuştu ona yahu hakkaten öyle birşey vardı dimi asjdhshd sahte bayan profili açmıştı biriside sevgili olmak istiyordu aksdjkhasdjhajhd ulan ne güldüm sabah sabah ya ama hakkını vermek lazım alman arabaları konusunda ciddi bilgili idi özellikle mercedes de.Birde onun dergi koleksiyonu vardı auto bild falan alman dergileri , 20 senedir biriktirdiği... birşey olunca hemen ordan alıntı yapardı :)
paşakızı ? ? fanatik hondacı
deniz izmirde yazmıyor artık buralara :)
"şinasi" kodlu durumlar gerçekten dudak uçuklatıcıymış ya, hala aramızda olabilir mi acaba ?
Biri benden ve Tuning07'den bahsetmiş :) selamlar sevgiler Levent kardeşim.
Cok yazilmistir ama tekrardan yazagim, Osman Bahadir'i abinin bilgi iceren uzun postlarini okumak keyif veriyordu. Umarim ilerde tekrardan yazmaya baslar.
Ertan Ömür nerelerde ki patlıcan biberden video filan yapıyodu :D
TunayK gelsin yeter :D
s iki k'i özledim birden