Keşke gorseymişiz o zamanları ya üzüldüm kaçırdığıma, geç keşfettik.
Abi zaten cjp zamanindan arvid ve seni hatirliyorum cok detayli sen buradasin diye ismini yazmamistimhonda vs mitsubishi veya mitsubishinin diger japonlaara karsi olan postlarini unutmadim
veya senin online olma rekorlarini
. cjp az ve oz uyelerin oldugu guzel bir forumdu.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Sitenin hareketli son zamanlarında üye olmustum o zamanlar fena eglenceliydi
hayatın bi parçası haline gelmişti forum.
sosyal medya bu kadar gelişmiş olmadıgından sanırım herkes burda deşarj oluyordu güzelde oluyodu.
bulusmalar vs düzenleniyordu bayagı hareketli muhabbetler oluyordu. Son bomba sanzelize cafe oldu sanırım
bidaha eskisi gibi olurmu bilmem ama insan özlüyor o zamanları![]()
bütün forumlar er ya da geç bu sorunu yaşıyor, ilk kulüp,forum işlerine başladığımda sene 2001 falandı...20li yaşlardaydım, çevremde forumdan arkadaşlar da hemen hemen aynı yaşlardaydık, facebook twitter yoktu... birbirimizden forumlar sayesinde haberimiz oluyordu, bilgiye açtı herkes, sanal da olsa aynı zevkleri paylaştığı kişilerle irtibat halinde olmak zevk veriyordu... sonrasında sanal dostluklar sıkı dostluklara dönüştü, foruma girmesek de telefonla yüzyüze vs daha sık görüşmeye başladık, birine soru soracaksak forumları kullanmaz olduk, bir de sosyal medya girdi işin içine... yaşı ilerleyenler evlilik iş güç vs daha değişik alanlara yelken açtıbu arada iş yeni ve genç arkadaşlara düşüyor, çoğumuz yapacağımızı yaptık, paylaşacağımızı paylaştık, yeni bir şeyler duyacağız göreceğiz ki biz sizi takip edeceğiz bundan sonra... arkadaşlarımızla kaybolanlarla vs bağımızı hiç değişmedi aslında, sadece forumdakiler bunu göremiyor...
Her şeyin bir devri var,insanlar evlendi iş güç sahibi, yaşla beraber zevkler renklerde değişiyor illaki
Tabi yeni nesilde biraz farklı...
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
referanslar... (2001)modifiyem cardanadam clubjapon hondam ve 2005ten beri techturkey de üyelık hayatıma devam etmekteyim![]()
1881 - 193∞
yavuz364 , dragstar , -batu- , obk başkan
Zaman geçiyor. Haliyle ilk zamanlar 20 lerin ortalarında olan abiler şimdi 30 u çoktan geçtiler evli barklı insanlar oldular onların yerine yeni nesil geldi ama insan özlüyor işte.
Ben burdayım olum çirkin şişko eski fotolarımı koyup durmayın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
zaman çabuk geçiyor 2002 den beri forumlara üyeyim ama sadece okuyorum geyik konuları güzel olurdu korayın saçları vardıinsanlar yaşlandıkça yazmalar azalıyor
xor yanlis anlasilma sonucu telefonda esip gurlemisti gece yarisi banasayip sovup aslinda sen iyi birine benziyomussun diyince gulmustuk
![]()
alper kardesimiz vefat ettikten sonra olmustu hocam bayagi oldu.allah rahmet eylesin aklima geliyorda bazen imzada gorunce![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)