1 nisan da turna sezonu açılıyor bakalım kimler bu balıkların hayranı
Biz bu hafta sonu bir etkinlik için ikizgöllere gidecegiz oltamıda götürecegim bellimi olur ilk avı ben yaparım
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Hocam bende zıpkın ve olta balıkçılığıyla ilgiliyim fakat sadece denize ilgim var fakat bu turna balığı tutması zor bir balık sanırım bu işin incelikleri nedir tavsiye edebileceiğin teknik takım varmı?
çok lezzetlidir,çok çıkardık turna için,ama elinde eldiven , karga burnu veya pense ile oltayı ağzından ayırmak gerekir.Dişler jilet kaptırırsan eti tırnaktan ayırır
kaşıkla tutuyorduk çatalca-ahmediye taraflarında.At çek şeklinde olması çok zevkli son senelerde göl kurudu tadı kalmadı.
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
kırıkkale barajında köpüğe 50 metre misinaya, soluca takıp 2 şere metre arayla geceden bırakıp sabahına her birinden 1-2 şer turna aldığımı hatırlarım 8-9 yıl öncepeder bey götürürdü
sonra botla ağ atanların yanına gidip 10 turna verip 1 yayın alırdımtadı iğrenç be abi
![]()
Çok uğraştım hiç tutamadım![]()
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
bir kere çivi tuttum ama bu sene bir trofe yapacam inşallah....
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Genelde kaşık kullaniyo herkes. Envai çeşit rapala da var. Şu belki işine yarar
http://www.amator-balikcilik.com/blog/?p=44
bizde genelde gümüşle avlanırız ama at çek daha zevkli oluyor.. Bide geceden gidip sabaha karşı 2-3 saat arasında alabilirsen alıyosun. Turnayı sonra ya karnı doyuyor avlanmaktan kaçıyor yada alayı yakalanıyor![]()
Ankarada Köprü köyde Dikilitaşta bolca var...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)