User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
33 sonuçtan 20 ile 33 arası

Konu: Peugeot 406 coupeyi nasıl bilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence fransız arabaları genel olarak kaliteyi yansıtmamakta ama honda accord düşünebilirsin veya toyota avensis kesinlikle
    66 vatan 06 mekan

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    volvo s40 t4 ya da s70 T5 bakabilirsin. Motor potansiyelleri daha yüksek. Aralarında 1-2 sene olmasına rağmen çok daha diri arabalar bulabilirsin o fiyata. Bi de bakımı dışında para harcamazsın kaza vs olmadıktan sonra.
    Abi yaşıma çok ağır kaçar içimdeki emekli biraz daha uyusun
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok eski konu yoktur sanmam forum sıfırlandıya bir ara gitmiştir büyük ihtimal ..
    http://www.techturkey.com/forum/show...002&highlight= Buldum abi
    Alıntı Bugra06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakın arkadaşıma aldık geldik 2003 model 2.2 manuel vites.2000 model üstü d9 motor olarak geçiyor diye biliyorum 2000 üstü bakmanızı tavsiye ederim.Başta benim kafamda da sorular vardı ama uzun yol tecrübesi olarak beklediğimden çok konforlu ve giderli geldi bana.Donanım olarak da bir hayli güzel,orjinal jbl ses sistemi,anfi falan var araçta.Temiz ve bakımlı bulduk aldık biz ,1 sene oldu henüz en ufak masraf sıkıntı çıkarmadı.
    Peki yedek parça sıkıntısı yaşadınızmı hiç benim için en önemlisi o
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 veya5 otomatik araba eskittim konforuna alışınca manuel zulüm geliyo bana hem trafikte hemde yokuşta rahat ediyosun ayağını frene bas sonra vitesi D ye al bak keyfine başka bir şeyi yok dururkende N ye getirip yük bindirmezsin mis gibi gezersin

Yokmu hiç aternatif jeep sedan da olur otomatik olsun spor olsun benim olsun birde 23 bin olsun
    4 ten 3 atmanın zevki yoktur ya arada sırada apacilik falan nasıl yapılacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı serdargoksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence fransız arabaları genel olarak kaliteyi yansıtmamakta ama honda accord düşünebilirsin veya toyota avensis kesinlikle
    Honda dan nefret ettim abi saç ma ikinci el fiyatından ama bir bakim avensis babama yarar bana çok ağır kaçar 21 yaşındayım daha
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Tayfun.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4 ten 3 atmanın zevki yoktur ya arada sırada apacilik falan nasıl yapılacak
    1-2-3 te vardır yüklenilip atılır ama şanzımana zarar verir varsın olmasın yokuşta kaldığında debriyaj fren ayarlama yok dur kalkta bacağın ağırmaz vites arama derdi yok yok kısaca huzur

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.2 imiş bak 3.0 diye aklımda kalmış..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s70 ok biraz yaşlı işidir ama ben 99 da t4 ü sıfır almıştım 23 yaşımdaydım. Dinamik bir arabadır.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s70 ok biraz yaşlı işidir ama ben 99 da t4 ü sıfır almıştım 23 yaşımdaydım. Dinamik bir arabadır.
    Teşekkür ederim abi t4ü de listeye aldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    3 kapı yada coupe otomatik dediğin için bunlar aklıma geldi o fiyat aralığında ilk aklıma gelen nedense fiat coupe ikinciside honda prelude oluyor
    megan coupe rahat bulursun,radikal bir şey istersen eagle yada ford probe'lardan bulabilirsin keza T180 kasa celica o fiyatlara kesin vardır a3'de bulursun focus 2.0 coupe lerden falan bulursun daha incik boncuk ara kupon şeyler çıkarda onlar senin sanırım kriterlerine uymaz..

geçen arkadaşlarla sohbeti olmuşdu duruyormu bilmem bir tane sebring coupe vardı adam ilanda türkiyede tek yazmışdı ama galiba gerçekten türkiyede tek o araç sebring coupe olarak..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Bugra06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mekanik ve motor parçası olarak hiç sıkıntısı yok daha ilk sorduğumuz parçacıda çoğu parçasını bulabildik hatta triger vs fiyatlarını da sorduk o zamanlar hepsi vardı.
    Yalnız ön arka tampon hemen çatlıyor ufak dokunuşta onları sıfır bulamadık mesela.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Bugra06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mekanik ve motor parçası olarak hiç sıkıntısı yok daha ilk sorduğumuz parçacıda çoğu parçasını bulabildik hatta triger vs fiyatlarını da sorduk o zamanlar hepsi vardı.
    Yalnız ön arka tampon hemen çatlıyor ufak dokunuşta onları sıfır bulamadık mesela.
    Çok teşekkür ederim aradığımda buydu

Halen öneri kabul ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    3 kapı yada coupe otomatik dediğin için bunlar aklıma geldi o fiyat aralığında ilk aklıma gelen nedense fiat coupe ikinciside honda prelude oluyor
    megan coupe rahat bulursun,radikal bir şey istersen eagle yada ford probe'lardan bulabilirsin keza T180 kasa celica o fiyatlara kesin vardır a3'de bulursun focus 2.0 coupe lerden falan bulursun daha incik boncuk ara kupon şeyler çıkarda onlar senin sanırım kriterlerine uymaz..

geçen arkadaşlarla sohbeti olmuşdu duruyormu bilmem bir tane sebring coupe vardı adam ilanda türkiyede tek yazmışdı ama galiba gerçekten türkiyede tek o araç sebring coupe olarak..
    Pardon mesajı görmemişim abi fiat coupe evlat olur o fiyatlara başım kesinlikle ağrır ford focus 2.0 da manuel dir a3 listemde zaten abi listem şu 1.4 civic-audi a3-peugeot 406 coupe-birde volvo eklendi megane coupe nin de otomatiği sorunmuş yoksa onlara çökerdim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    focusun otomatiği varda cvt idi sanırım şimdi hatırladım o eski nesillerde sıkıntılıydı ..
    bencede galiba yatırımda zarar ettirmemesi açısından en iyisi audi olur ama zevk keyif dersen 406 coupe tabi 406 coupe ye bakdığın için ben fiat coupede yazdım bana göre 406 coupe yi elinden ne kadar rahat çıkartırsan fiatı da o kadar rahat çıkartırsın piyasa pazar açısından ikinci el alım satım olarak diyorum bence aynı denklemdeler ondan yazdım prelude düşün derim 2.2vti larını falan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    focusun otomatiği varda cvt idi sanırım şimdi hatırladım o eski nesillerde sıkıntılıydı ..
    bencede galiba yatırımda zarar ettirmemesi açısından en iyisi audi olur ama zevk keyif dersen 406 coupe tabi 406 coupe ye bakdığın için ben fiat coupede yazdım bana göre 406 coupe yi elinden ne kadar rahat çıkartırsan fiatı da o kadar rahat çıkartırsın piyasa pazar açısından ikinci el alım satım olarak diyorum bence aynı denklemdeler ondan yazdım prelude düşün derim 2.2vti larını falan..
    Peugeota yabancı değilim o yüzden bastırdım onuniçin birde fiat olunca insanlar direk kaçar ancak hobi olarak alıcağım bir araç o ancak abi yoksa çok sevdiğim bir araç otomatik focusun dört kapısında vardır tek kapıda görmedim eski yenileride 30 bin bandında pelude buldum bir tane oda 23 bin istiyo gerisi çöp gibi onada okadar para vermem tüm paramı vermem oluyo 406 coupeyide 21 bine bulmuştum o yüzden istemiştim ama forumdan birinin tanıdıkmış o yüzden korkuttu 1.4 civic buldum onu alıcam kısmetse önümüzdeki hafta

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)