Bence fransız arabaları genel olarak kaliteyi yansıtmamakta ama honda accord düşünebilirsin veya toyota avensis kesinlikle
Bence fransız arabaları genel olarak kaliteyi yansıtmamakta ama honda accord düşünebilirsin veya toyota avensis kesinlikle
66 vatan 06 mekan
Abi yaşıma çok ağır kaçar içimdeki emekli biraz daha uyusun![]()
http://www.techturkey.com/forum/show...002&highlight= Buldum abi![]()
Peki yedek parça sıkıntısı yaşadınızmı hiç benim için en önemlisi o
s70 ok biraz yaşlı işidir ama ben 99 da t4 ü sıfır almıştım 23 yaşımdaydım. Dinamik bir arabadır.
IN BOOST WE TRUST
3 kapı yada coupe otomatik dediğin için bunlar aklıma geldi o fiyat aralığında ilk aklıma gelen nedense fiat coupe ikinciside honda prelude oluyor![]()
megan coupe rahat bulursun,radikal bir şey istersen eagle yada ford probe'lardan bulabilirsin keza T180 kasa celicao fiyatlara kesin vardır a3'de bulursun focus 2.0 coupe lerden falan bulursun daha incik boncuk ara kupon şeyler çıkarda onlar senin sanırım kriterlerine uymaz..
geçen arkadaşlarla sohbeti olmuşdu duruyormu bilmem bir tane sebring coupe vardı adam ilanda türkiyede tek yazmışdı ama galiba gerçekten türkiyede tek o araç sebring coupe olarak..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Mekanik ve motor parçası olarak hiç sıkıntısı yok daha ilk sorduğumuz parçacıda çoğu parçasını bulabildik hatta triger vs fiyatlarını da sorduk o zamanlar hepsi vardı.
Yalnız ön arka tampon hemen çatlıyor ufak dokunuşta onları sıfır bulamadık mesela.
focusun otomatiği varda cvt idi sanırım şimdi hatırladım o eski nesillerde sıkıntılıydı ..
bencede galiba yatırımda zarar ettirmemesi açısından en iyisi audi olur ama zevk keyif dersen 406 coupe tabi 406 coupe ye bakdığın için ben fiat coupede yazdımbana göre 406 coupe yi elinden ne kadar rahat çıkartırsan fiatı da o kadar rahat çıkartırsın piyasa pazar açısından ikinci el alım satım olarak diyorum bence aynı denklemdeler ondan yazdım
prelude düşün derim 2.2vti larını falan..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Peugeota yabancı değilim o yüzden bastırdım onuniçin birde fiat olunca insanlar direk kaçar ancak hobi olarak alıcağım bir araç o ancak abi yoksa çok sevdiğim bir araç otomatik focusun dört kapısında vardır tek kapıda görmedim eski yenileride 30 bin bandında pelude buldum bir tane oda 23 bin istiyo gerisi çöp gibi onada okadar para vermem tüm paramı vermem oluyo 406 coupeyide 21 bine bulmuştum o yüzden istemiştim ama forumdan birinin tanıdıkmış o yüzden korkuttu1.4 civic buldum onu alıcam kısmetse önümüzdeki hafta
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)