Aramizda sac ektiren yok mu?
Aramizda sac ektiren yok mu?
Haddini bilmez gülüþlerim vardýr benim... Dosta keyif, düþmana acý verir...
Koray Erdoðan anadolu yakasýnda mutlaka görüþün fiyat pahalý ama italya dan ispanyadan bile buraya bu adam için gelen war
Saç ekimi merkezinin adý da asmed youtube da bi çok ekim videosu war
Arkadaþlar bende zamanýnda çok araþtýrdým sa ektirme konusunu fakat saçlarým tam dökülsün ozman deyip ertledim. Yakýn arkdaþlarým prp yani kan alýp saç bölgelerine uygulunan tedavi yaptýrdýlar seansý 250 tl. 1 yýl için 4 seans yeterliymiþ. Fark var mý diye sorduðumda yok dedi vazgeçtim. 4 ay önce minoxil deri spreyi kullandým baya baya fark var tavsiye ediyorum. Fakat gitmeden önce doktora baþvurmanýzda fayda var. benim karaciðerimle ilgili problemim olduðundan tam verimli kullanamadým normalde 5 fýs yazýyor ben 2 fýsla geçþtirdim yinede sonuç muhteþem ..
Yaþým 35-40 olup evli olsaydým takmazdým nasý olsa yaþ almýþ baþýný gitmiþ evliyim derdim.. Ama yaþ daha 26 Allaha þükür baþka derdimde yokÞakaklarda seyrelme var. Forumdan arkadaþa whatsaptan fotoðraf attým ekilmeye bile gerek yok dedi
Kuruntu yapýyoruz iþte
Dökülmesini durdursam benim için yeterli olacaktýr sanýrým.
Typer kardesim senin derdini finasteride cozer. Ekim mekim simdilik erken ve zaten istedigin yogunlukta ekim yaptiramazsin.
Dr.Ahmet Günay RepHair önermiþti baya bilimsel açýklamalý falan hatta twitter'da yazmýþtý.
Rephair Saç Losyonu Şampuan Hediyeli Set 49342933 - n11.com
Þu linkte ki ürünü aldým gözle görülür bir þekilde saç dökülmem durdu. Bence bunu kullanarak baþlýyabilirsin.
O yöntemin adý da P.R.P. arkadaþým gidiyordu bariz birþekilde saçlarý çýktýðý çocuðun ki 20 yaþýnda daha.
Dünyada sadece 2 ürün fda onaylý 1 minoxil 2 proscar diðer tüm ilaçlar Placebo etkisinden baþka biþey degil
Gönül rahatlýðý ile söyliyebilirim plasebo etkisi deðil RepHair.
https://twitter.com/drgunay
Burada doktor'un yazdýklarý var. Þampuaný savunmuyorum ama bende etkisi oldu. Anne teyit yöntemini kullandým. "Eskiden yastýðýndan daha fazla saç topluyordum her sabah yataklarý toplarken bakýyorum" dedi. "Þimdi ise eskisi kadar yok" dedi.
geçen yazýn baþýnda vishy neogenic kullanmaya baþladým kafam normale dondu þuanki hali ile kalsa ektirmeye gerek yok o yüzden beklemedeyim eðer çozemessek artýk ilerde![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
komple seyrelme vardý ozlelikle on kýsýmda geri doðru þuan kafamýn ustu karardý diyebilirim
ama þunu da denedim 3 ay kullandým herþey güzelken acaba býrakýrsam ne olur dedim ve 2 ay sonra dokulmeye baþladýara ara sürekli kullanmak gerekli yada en azýndan bi 6 ay düzenli kullanýp sonrasýnda ara ara kullanmalý diye düþünüyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yine herkes ayrý þeyler söylemiþÞimdi ne alýp kullanacaz ilaç mý serum mu þampuan mý losyon mu
![]()
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)