He he. Öyle. Bizim 250 beygirlik 300 torkluk arabalar, forumlarda vti kadar gitmiyor. Eski hondam'da bir tartışma vardı. Stock s2000 stock evo9'u geçiyor diye. Burada da o evocular hep hondayı kötülüyorlar.
Printable View
hondayı kötülersem namertim ya, japoncu olarak hondayı pohpohlarım ki saklı kalmış japonların piyasası artmasın ölü kalsın :D
Sadığa laf yok
Güzel abim Sizin 250 beygirlik 300 torkluk arabalarda sıkıntı vardı demekki ( ;
S2000 stoc 0-100 6.2 sn evo 9 5.9 sn civarı aynı hacimde biri turbo biri atmo (bu klişe için özür)bence honda yine başarılı. demekki bi s2000 ci iman gücüyle geçmiş bi evo9 o yüzden kötülüyolardır:o
bir roverci olarak sk 2000 ne alaka
bu arada roll lerde hep honda nası olacak acıklyın bakim
sertac sen kımın ne oldugunu bılmeden ne konusuyorsun yok bısıklet dahı kullanırken felan dıye? ozaman aynı yorumu ben yapıyorum scırocco abartılıyor hadı banada cevap ver aynı tarz
122 bg 1.500 kg araba aldım otomatık. dedıler ucuyor gidiyor ama düzde 205i geçmiyor sorun nerede????
17 yasinda birinin bi arac kullanmadigini dusunmek zor degil bence
Yine buna benzer bir post yazmıştım herhangi bir konuda bile yine Honda tartışılıyor ise vardır bu insanların honda ile alıp veremediği :) . Güzel bir konu aslında ama yine sonuç honda olmuş .
Her markanın fanatiği olabiliriz. Mesela peugeot'da gti anlamında 106 gtı üstüne gti yok benim gözümde. 206 gti dışında başka gti grubuna binip gözlem yapmadım . O kasa ve motor 106 da efsane olmuş bir araç kendimde sahibi oldum . 206 ve 207 RC serisi başka tabii .
herkesin cebindeki para ve altında olmak istediği araba başka . Zevk ve renkler meselesi giriyor burda devreye . Benim askerden geldikten sonra paramı ayırmak istediğim araba s2000 . Başka bir arkadaş gelir buna m3 diye karşılık verir . M3 de sahibi olmak isterim ancak konunun ana başlığı başka sonucu yine honda çıkıyor . Ep3 Typer sahibi olmuş bir insan olarak söylemek isterim ki Honda gerçekten bana göre bir başka . Normal aile tarzı vtec 2 leri falan ayri tutuyorum tabii
Kafam güzel dün "FOR paul "sahnesinden beri duygusal moda bağladım amk :) .
ilk serisi diyip duruyorsunuz film'é. Adamlar ilk serisinde s2000 , delsol, si,vtec sahneleri kullanmış adamlar vardır bir bildikleri :D
bısıklet kullanıyo dedıgın 17 yasındakı cocuk benım butun hızlı arabalarımı defalarca kullanmıs bırıdır bılgın olsun :) he ayrıca o avatardakı arabaya bıraz zor 2 ıl fark atardı 160lık scırocco :) yasından dolayı cocugu kucukl gordunde sen nesın? her konuda car car konusuyosun? ıcraatın varmı ? her konuda bı bılmıslık yapıyosun car car car... bız konusmuyoruz dıye bılmıyomuyuz :)
Yani ne yapalım sizin araçlarınızı kullanmışsa küçük stp mi diyelim ona ?
Size burden söz istanbula gelince bi rocco kiralayıp sizin accord ile deniyelim(stok ise)
Her konuda car car konuşuyosun diyen adamın yıllık mesajı benim 2 katıma denk gelmesi gülünç olmuş :) :)
İcraat için bişeyleri göstermek gerekirse 1 aya projem bitince gösteririz merak etme.
Ben sevmiyorum öyle proje konusu ama burdan yine sözüm olsun avatarındaki hondaya 5 il fark atma garantisi veriyorum ;)
oooo topic topic sizi arıyodum burdaymışınız
Sıkıntı burada işte. Adamlar 0-100 yarışmıyorlar.Zaten öyle bir şey olmaz.Daha öncede yazdım.Önemli olan 0-100 deki fark değil 100-200+ farkı. 60-250 farkı filan. Zaten mesele bu değil.
Konudan kopmamak istersek : 20 küsür sayfadır gidişi abartılan araçlar sorusuna bir çok cevap verilmiş ama hondacılardan başka pek tepki gösteren yok. Ki ben 5-6 sayfa önce detaylı yazdım.1.6 motorlu 110 la 130 beygir arasındaki hondalar çok fazla takıyorlar trafikte bana diye. Çünkü sahipleri o arabaların fena gittiğini sanıyor. Şimdi bunu yazdım diye hondadan kuyruk acım var demek mi oluyor bu? Hatta marka marka saydım. Şimdi o saydığım markaların hepsiylemi kötü mazim var demek? Bu tepkiler, tepki alıyor. Olay bu kadar basit.
Siz ya para kazanmayı bilmiyonuz ya da kazanmak istemeyecek kadar elinizde mevcut. Arabanın iyisi kötüsü olmaz arkadaş, valla siz ne kadar hızlı gidiyonuz bilmemde bana uzun yolda 100 - 110 arası gezinmenin tadını bişey vermiyor.
Sen hiç s320 ' ye bindin mi hızlı çocuk