kadioglu Nickli Üyeden Alıntı
O kadar yazdığımdan çıkarılan sonuca bak. O zaman rx8 le 220-250 beygir bir araba yarıştırılması makul diyeyim bari.
Bir tarafta 280 hp, 300 tork ve 1500 kiloluk bir araba, diğer tarafta 220 beygir 202 tork ve 1350 kiloluk bir araba.Kim geçer? Bence bu iki arabanın drag ya da rolling yapması mantıksız. Çünkü 2 araba geçerse 1. arabanın bir arızası var demektir. Ama 2. araç honda olunca honda sahipleri yada severleri geçeceğini iddia ediyorlar. Ve sabahtan beridir ben olsam diyorum. Çünkü ben arabamın ne kadar gidebildiği hangi arabalarla yürüyebileceğinin bilincindeyim. En hızlı benim arabam, en hızlı benim demiyorum. Gözünüzde bu kadar büyütmeyin. Sanki stok evo stok veyron geçer diyormuşum gibi gelmesin size. Madem bu kadar iyi gidiyor bu s2000 typer filan neden önüne gelen turboluyor. Kısacası bu işler hacimle, beslemeyle kısacası teknikle oluyor. Kağıt üstünde bir aracı geçemeyen başka bir araç yoldada geçemez.
Bütün yorumlarıma gelen bu tepkiler benim söylediğimi destekliyor. Türkiye'de en iddialı araç sahipleri honda sahipleri.