Kardeşim sabah sabah kopardın beni :D :D :D :D :D .ALLAH senden razı olsun...
Printable View
s2k vti type-r falan abartılan araçlar değil bana göre. bu araçlara abartılıyor diyen M3 falan da gitmiyor diyebilir :)
benim yorumum araçlar gitmediği için değil bilinçsiz ellerde kullanıldığı için abartılıyor. az buçuk para koyan bazı kendini bilmezler ( üzerine alınmasın kimse ) piyasa araçları diye tabir edilen araçları alıp saçma işlemler yapıp yürütemeyince adı çıkıyor araçların. 206 gti mesela çok eleştiri alıyor. Çatır çatır yürüyeni de var.
Ford Mustang te bu kategoride değil mi? :/
edit : bu arada yazılım atılan araç garanti dışı kalır diye bi durum da yok. çok hard hayvani duman atan bi yazılım değilse üzerindeki servislerin yazılımı anlayabilecek bi cihaz alt yapısı yok. bilinçli ustalar gidiş farkından anlar sadece ona da bi yaptırımda bulunamazlar.
Amerikanlardan Challanger, Camaro fln dicem..
Bana göre sıfır haz ve gidişide duruşu kadar değil..
Yani bi corvette değiller :D Ama Korvet var, Forvet var :D
S2000'i yabana atmayın, 2000'de hatta sanırım 99'da üretilen bir motor ile 10 sene 200-300 hp kategorisinde kalan bir araç..
Yeni teknolojiler hızlı olacak elbet, ancak S2K tarihin üretilmiş en iyi motorları arasında ilk 10'da olduğuna bahse girerim :)
Gideri abartılan dan daha çok gideri bilinmeyen araçlarda çoğaldı bence :)
Aynen ilk pazarliga gittigim gunu asla unutmicam. Hayatimda ilk defa s2K nin koltuguna oturmustum. Sozde yolda giderken essek pazarligi yapicaz diye anlasmistik Sword amcayla ama ben arabanin icine oturdugum saniye dnuya ile irtibatim kesildi :D Murata soylemistim ne istiyosa ver istiyorum bu arabayi diye :D Tabi o zaman EZN 69 kirmizi s2000 havasindan yanina yaklasilmiyo :) Sag on camurlugunda ufacik bir lokal boya var onun disinda nokta hatasi yoktu. Sanki Ferrari almis gibi hissetmistim.
Hele o 5. ve 6. vitesleri hic anlatmiyim yasamak lazim :D
Evet s2K simdi +10 Kaat :D
öncelikle araç sadece dynodamı 190 verdi belki ilk 170sonra 190 çıktıgında araba deilde dyno güncellendi :D yere sokağa çıkıp günlük kullanılırkende 190 mıydı ne kadar öyle kullanıldı wastegatede arıza çıkınca neden komple turbo deişti yanlışım varsa düzeltin wastegate değiştirileiblen bir parça die biliorm ve en önemlisi bu araba satılırken nasıl satıldı oo stock turbo 190 bg diye mi yoksa full orjinal ellenmemiş v.b diye mi satıldı merak ettiğim soruları yanıtlarsanız çok sevinirim :)
84 bg almışlar 100 değil neden öyle bi sıkıntımı var motorda :)
BMW 320d - 520d sürücüleri , kendilerini dünyanın en hızlı arabasını kullandığını sanıyorlar. bir de 525xd eklendi bunlara tabi şimdi.
Sciroccolar keza öyle , yazılımı egzozu atan yolların kralı
Abi askerden gelince eli yüzü düzgün fiyatı abartılmamış bir s2000'i kaça buluruz acaba? 70-80 bin arası para çıkarabilirim kısmetse .
yanlış alıntı yapmışım sorry :)
İes 40 oldu genjler :D
aracı kamer kullanırken wg arızası verdi. tamiri yapılamıyor değişmesi de tek başına mümkün değil dendi. kamer de komple sıfır turbo almak zorunda kaldı.
aracı forumdan mehmet aldı. bilerek isteyerek modifikasyonu bilerek geldi aldı. bindi az geldi yazılım güncelledi 190 hpyi de o aldı.
başka soru ?
Polemiğe girip kavga çıkartmayalım lütfen 70-80 e s2000 arayacam kasım ayında :D
Amma geyik yapmisiniz ya,bmw 1.6 136hplik arabalar yazlm egzozla 230-240hp oluyor.Varsa olamaz diyen ciksin
Bir ikinci nokta ise aracimla ayni kiloda (1300kg) varsa bulun 180-190hpli araba cikip deneyelim.1.6tdi 105 aracim...