Başkasını bilmem, geçmek geçilmek ipimde olmaz. Zır stok vtec2yle gidip (çıtır) yüklü vtsle vs deneyen adamım. :D
Printable View
Ibrahim yanlis taraftasin :) hondacilarin icine attin kendini :) ies kral araba 27 den assa satilmamali. Sierra araba mantigin sadece başka araba gecmek ise gecen bi 106 aldik yeni motor yapmislar şaseleri piskevit ici bordo dişi baska renk 14 e aldik bide söküyoruz mermi gibi gidiyor kardesim tavsiye ederim bu ara o bahsettigin crx si sahiplerinin genelde hayali b16 makina koymak 20yasinda genc arabalara, eski bi vti sahibi olarak b16 baska eyw cok gzl motor ama bukadar fanatikligin luzumu yok
170 k da bakımlarını aksatmadığım F/e/h ies im var. Bravo ile hiç denk gelmediğim için deneme fırsatım olmadı. 140 lık Astra ve 140 lık Megane tce ile deneme fırsatım oldu. Bravo ile denemeleri nasıl oluyo bilmiyorum ama bu araçları geçiyorum. Bu demek değil ki ies giderli.
Benim geçip geçilmek gibi bi derdim hicbir zaman olmadı tanımadığınız için böyle düşünebilirsiniz. Stock ies le 3.25 denemişliğimiz var :) sadece arkadaşın spor aracıyla aile araçlarıyla oynaması hoşuma gitti bi yorum attım :)
bi bmw ci olarak yazıyorum bunu listenin başına kesinlikle 320d koyardım.En azından abartıldığı kadar gitmiyor.Sonra şu auris +130 hp bi araba gibi gitmiyor.
konunun hiti düşmüş :D ben hareket getireyim biraz almancılara gelsin 3,20d lerini uçan kaçan sanalara :D
https://www.facebook.com/gursel.canp...=share_comment
Konulu paylaşma gürsel amca bangbros :D
Arkadaş arabasına egzoz taktıran kendini hızlı sanıyo ya ona gülüyorum :)
15-20 yıl önce piyasaya sürülmüş tofaşın japon versiyonun yerden göğe sığdıramadınız. Tamam zamanında iyi iş yapmıştır hatta küçükken azmı ketçap damlama reklamı vardı izlemedik ama 25 üstü istemenin hiç ama hiç bi anlamı yok.
Millet yazıyor güvenlik paketi görende 8-10 tane airbag var sanır.
Üreticilerin çoğu 12 yıl veriyor airbag için sonrası için şans diyor
Hadi airbag patladı yılların yorgunluğu japon arabalarının hafiflik için teneke gibi sağlam olmayan yapısını napcaz...
Bir arabanın 98 ile 2006 model arasında 3-4bin fark olurmu şaka gibi bmwye bakıyorum e39 ile e60(veya e36-46) arasındaki fark net 20bin
Neyse şimdi birileri atar gider yapar açıklasamda hala inat eder o yüzden kısmen kısa kesiyorum
Hadi size iyi kesiciye girip hızlı sanmalar ;)