User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
23 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Karting pisti HK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Karting pisti HK

Merhabalar Bursa/Nilufer de karting pisti acmayi dusunuyorum maliyeti va hakkinda tecrubeli arkadaslarin fikirlerine ihtiyacim var maliyet butceyi cok asmaz ise yer icin gorusucem bu arada dusundugum yerin zemini beton yani yaris icin uygun bir zemine sahip yer kapali alan.
    Ben 5 adet arac dusunuyorum belki 1 tane yedek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nilüferde Carefour un karşısındaki yolun içerisinde bir tane yer vardı eskiden. Audilerin lansmanı yapıldı hatta.
    IN BOOST WE TRUST

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nilüferde Carefour un karşısındaki yolun içerisinde bir tane yer vardı eskiden. Audilerin lansmanı yapıldı hatta.
    Bu arkadaşın sorduğu hangi sorunun cevabı ?

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence en az 6 + 2 veya 3 yedek olmalı. Ankarada sık sık gittiğimiz bi pist var 6-7 tane hazır calisir halde olan var ve illaki 1-2 tane de tamir de olan oluyor. Pistin durumuna bağlı keyifli olabilecek maksimum kac arac yarisabilir ancak 5-6 kişilik grup geldiğinde 5+1 de sıkıntı olur

beast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim de merak ettiğim bir konu. 6 çalışır ve 2 yedek olmalı bence de üstte de yazılmış. Bir de Karabük te yaşayan biri varsa açsın da biz de gidek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi hic hatirlamiyorum oyle bir yer ama ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fkocak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence en az 6 + 2 veya 3 yedek olmalı. Ankarada sık sık gittiğimiz bi pist var 6-7 tane hazır calisir halde olan var ve illaki 1-2 tane de tamir de olan oluyor. Pistin durumuna bağlı keyifli olabilecek maksimum kac arac yarisabilir ancak 5-6 kişilik grup geldiğinde 5+1 de sıkıntı olur
    İlk actigimda zor ama ilersi icin olabilir

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk actigimda zor ama ilersi icin olabilir
    Tabi bütçeye gore rn azından bi yerden başlamak lazim. Sure ölçer falan da iyi olur sizin icin

AykutB. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar bu işi 4-5 sene kadar yaptık kapatmamızın nedenide bulunduğu arsaya başka yatırım yapmamızdı. Öncelikle şunu söylemeliyimki cidden çok masraflı bir iş. Normal bir arabadan farkı yok sürekli sorun ve yedek parçası çok pahalı. Bizde 6 Tane araç vardı 5 - 6 sene önce tanesini 13 bin lira gibi bir rakama almıştık markası Sodi'ydi. Motorunda sıkıntı yaşanmasada halkımız hala bu araçları çarpışan oto sandığı için önündekine yanındakine tam gaz çarptığında aracın önünde bulunan tmpon demirleri, plastik korumalar vs. kırılıyor ve yedek parçası inanılma pahalı. Sanırım aracı parça parça toplasan 50 bin lira eder Fiyat süre oranı düşük olduğu için insanlar çok fazla kullanmamakta çeşitli kampanyalar falan düzenleyip müşteriyi çekmen lazım. Lastik falan üreten yerli firmalar var araştırma yapıp uyguna güzel lastik bulabilirsin. Bunlar can sıkıcı noktaları Onun dışında kazancı güzel bir iş yakınında böyle bir tesis yoksa kesinlikle açmanı tavsiye ederim. Yanına ufak kafeterya tarzı langırt blardo vs koyarak orayı gençler için cazibe noktası haline getirmen daha yararlı olur. Özellikle bayram günleri ve tatillerde güzel para bırakır. Şimdiden hayırlısı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arkadaşın sorduğu hangi sorunun cevabı ?
    okuduğunu anlayamadığın için orada söylemek isteneni de anlamamışsın. Aynı mekanda başka aynı özellikte yer varken sen o yatırımı yapar mıydın? Bakkal dükkanı açmıyor adam coca cola satmayacak. Go kart pisti açmayı düşünüyor. Şu anda kapalı bile olsa eskiden vardı aynı yerde go kart pisti. Hala açıkta olabilir kapanmışta olabilir. İkisi de olsa adama diyorum ki açma orada ya daha eskiden vardı tutmadı kapandı ya da hala var iş yapıyorken bi de sen açma.

Bi de yazdıklarımdan sana ne? Forumun gereksiz bekçisi misin?
    IN BOOST WE TRUST

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okuduğunu anlayamadığın için orada söylemek isteneni de anlamamışsın. Aynı mekanda başka aynı özellikte yer varken sen o yatırımı yapar mıydın? Bakkal dükkanı açmıyor adam coca cola satmayacak. Go kart pisti açmayı düşünüyor. Şu anda kapalı bile olsa eskiden vardı aynı yerde go kart pisti. Hala açıkta olabilir kapanmışta olabilir. İkisi de olsa adama diyorum ki açma orada ya daha eskiden vardı tutmadı kapandı ya da hala var iş yapıyorken bi de sen açma.

Bi de yazdıklarımdan sana ne? Forumun gereksiz bekçisi misin?

Soruyu okudum cevabı okudum en az 5 kere bi anlam çıkaramadım bi soruda ben sordum. zaten her dükkan kapatan iş yapamadığından kapatıyor. bizim mahallede 6 tane super market var şimdide migros açılıyor o zaman migros açılmasın diğer 5 ide kapatıp gitsin ne gerek var

bekçi değilim ama öyle bi görev verilirse seve seve yaparım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soruyu okudum cevabı okudum en az 5 kere bi anlam çıkaramadım bi soruda ben sordum. zaten her dükkan kapatan iş yapamadığından kapatıyor. bizim mahallede 6 tane super market var şimdide migros açılıyor o zaman migros açılmasın diğer 5 ide kapatıp gitsin ne gerek var

bekçi değilim ama öyle bi görev verilirse seve seve yaparım
    Alper abinin orada soylemek istedii orada bir pist vardi zaten 2. Si gereksiz olur gibisinden algiladim ben hereksiz polemige gerek yok bence
    peki sodi den baska marka go kart yok mu ben bu iste en maliyetli olay zemin olarak dusunmustim ama sanirim araclar daha pahali 5 tane go kart almaktansa 5 tane twingo alirim millet seve seve kullanir 13.000 baya fazla bir rakammis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    migros açıldıktan sonra o marketler kapatacak zaten görürsün.
    Anlam çıkaramadıysan o zaman IQ seviyende sıkıntı var demektir. Zaten etrafta go kartçı varken yanına öz nilüfer go kart açmanın mantığı ne. Go kart ata sporu mu memlekette de heryere 2 -3 go kart pisti açılsın.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    13 olmaması lazım yaaa, bende bi ara araştırmıştım, evet cok ucuz değil ama o kadarda değildi gibi hatırlıyorum?
    bu iş için belirli bir şart getirildimi? yok şu özellik yok bu araç olmalı gibi?

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aykutb. Nickli abiye katılıyorum
    Ankarada 5 sene bu işte teknik servis, bakım, onarım, üretim, montaj işinde çalıştım.
    Çalıştığım yer 7/24

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlışlıkla eksik yazmışım postu özür dilerim.
    7/24 prensibindeydi ve arabaları gelenler çarpışan oto gibi gördüğü için çok sıkıntı çekiyoduk. Binmeden önce taahhütname imzalatıp kuralları söyleyince bu olay dahada azaldı. Eğer bulunduğunuz çevrede bu işi yapan yoksa güzel bi reklamla gayet ciddi para kazanılabilir. İşi bilen eleman şart. Her gelen müşteri farklı olacağı için bu yöndende bilgili olmak lazım. Genelde klasiktir hep araçlar kötülenir. müşteri gelme zamanı akşam 5 ile gece 12-1 arası duruma göre değişebilir. Kullanıcağınız alana göre izin sıkıntısı olabilir belki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrexc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlışlıkla eksik yazmışım postu özür dilerim.
    7/24 prensibindeydi ve arabaları gelenler çarpışan oto gibi gördüğü için çok sıkıntı çekiyoduk. Binmeden önce taahhütname imzalatıp kuralları söyleyince bu olay dahada azaldı. Eğer bulunduğunuz çevrede bu işi yapan yoksa güzel bi reklamla gayet ciddi para kazanılabilir. İşi bilen eleman şart. Her gelen müşteri farklı olacağı için bu yöndende bilgili olmak lazım. Genelde klasiktir hep araçlar kötülenir. müşteri gelme zamanı akşam 5 ile gece 12-1 arası duruma göre değişebilir. Kullanıcağınız alana göre izin sıkıntısı olabilir belki.
    Verdiğiniz detayları düşünmemiştim hiç şuanki işimde uyku uyuyamıyorum daha rahat olsun dedik bundada uyuyamayız gibi

baskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursa'da Buttim arkasında, orhaneli yolunda, izmir yolu kafkasın arkasında ve Yalova yolu metro market bahçesinde go kart pistleri var. Ancak işin kötü tarafı araçların hepsi bildiğimiz pancar motoru. Hal böyle oluncada viraj çıkışlarında motor kendini toparlasın diye ve birde sürücü kiloluysa zevkten çok derde dönüşüyor.

Kaliteli ve hızlı makinalar, geniş alan, virajları güzel programlanmış pistte olursa ve belirli kriterler arandığı vakit(Ehliyet zorunluluğu ve aşırı lakayit hareket sonucu hasar masrafları ödeme) çok güzel iş yapacağını tahmin ediyorum. Bu şekilde 4 makina + 1 yedek yeterde artar bile, en azından insanlar makinaların ne kadar kaliteli ve süratli olduklarını bildikleri için daha özenli kullanacaklardır diye düşünüyorum.
    + =

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bursa'da Buttim arkasında, orhaneli yolunda, izmir yolu kafkasın arkasında ve Yalova yolu metro market bahçesinde go kart pistleri var. Ancak işin kötü tarafı araçların hepsi bildiğimiz pancar motoru. Hal böyle oluncada viraj çıkışlarında motor kendini toparlasın diye ve birde sürücü kiloluysa zevkten çok derde dönüşüyor.

Kaliteli ve hızlı makinalar, geniş alan, virajları güzel programlanmış pistte olursa ve belirli kriterler arandığı vakit(Ehliyet zorunluluğu ve aşırı lakayit hareket sonucu hasar masrafları ödeme) çok güzel iş yapacağını tahmin ediyorum. Bu şekilde 4 makina + 1 yedek yeterde artar bile, en azından insanlar makinaların ne kadar kaliteli ve süratli olduklarını bildikleri için daha özenli kullanacaklardır diye düşünüyorum.
    Baslangic icin cok zor kaloteli makineler bana da o pancar motorlulardan lazim 13.000 li rakamlarsan bahsettiler o is cok zor olur zaten ki dediginiz sorunu her karting gununde yasamam ragmen yinede zevk aliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)