beyaz duman ve su yüksek ihtimal conta diyorum ben. Çok hafif su damlatması normaldir ama gaza basınca atıyorsa ve radyatörde su eksiliyorsa bence contadır.
beyaz duman ve su yüksek ihtimal conta diyorum ben. Çok hafif su damlatması normaldir ama gaza basınca atıyorsa ve radyatörde su eksiliyorsa bence contadır.
aynı sorun bi zamanlar bendede vardı beyaz duman ve su eksitme vardı hafiften ama motor yagına su karışmamıştı ,,araştırdım saglıklı motorun egsozundan su atar vs dediler ,,ve sonuç conta yanık çıktı yani egsostan suyun gelmesi yanlış bişeylerin habercisi,,conta yapıldı tabi bu olyın üstünden 1 sene gecti,egsostan daha su gelmedi,,,,eger contaysa ki fazla binme kapak felan sıkıntı olmasın ucuza kurtarırsın
Araç LPG 'li ise, katalizör üzerinde yoksa, soğutma suyunda da herhangi bir kaçak yoksa buharı, suyu dert etmeyin.
Sonuçta LPG 'de yanarken su açığa çıkarıyor. Yanlış mı biliyorum ?
Soğutma tertibatında, borularda vs kaçak olmadığı halde su eksiltiyorsa
conta glingrikse yara almış olabilir, sonunda da komple iş göremez hale gelebilir.
Arac ta su eksltme yoksa hıc bır sorun yok demektır. TAbı guzelım ulkemıızın guzelım ustalarına gıdersenız direk o kapagı sokerler.Bu kadar net eksiltme yoksa sıkınıt yok bu kadar net.
mrb benim bi sorum olacak 1990 honda accord cb7 f20a var bende aracıma yaklaşık 1 sene önce motor yaptırdım o zaman lar bir sıkıntım yoktu ama bu aralar sabahları çalıştırdığım da ilk önce lpg biter gibi tekleme yapıyor 2 gaz vermede o bitiyor bir de yolda 2. veya 3. viteste düşük devirlerde gittiğimde tekleme yapıyor gaza yüklendiğimde kesiyor bir de buji başlarında hafif kahveregimsi bir renk var var nedeni nedir acaba bilen arkadaşlar var mı ( buji kabloları yeni )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)