User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: Şehir içi otoparkcılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursa'da en azından araç satarken falan önünüze çıkmıyor ödemediğiniz otopark fişleri bize öyle bir kere söylemiş bulundu ' burası heykel kardeş' dedi inip üstüne yürüdüğümde sildi ücreti ben bunun bi yaptırımı olduğunu düşünmüyorum küçük mafyacıklar kendilerini bişey zannediyorlar bir kaçını dövün bir daha gelmiyorlar bile aracınızın yanına tecrübeyle sabit

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gökhan Bilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bursa'da en azından araç satarken falan önünüze çıkmıyor ödemediğiniz otopark fişleri bize öyle bir kere söylemiş bulundu ' burası heykel kardeş' dedi inip üstüne yürüdüğümde sildi ücreti ben bunun bi yaptırımı olduğunu düşünmüyorum küçük mafyacıklar kendilerini bişey zannediyorlar bir kaçını dövün bir daha gelmiyorlar bile aracınızın yanına tecrübeyle sabit
    Kocaeli Gölcük'te çarşının tam ortasında biz de biriyle dikleştik bir anda 10 kişi oldular arabanın aynasını kırıp camını patlattılar polis geldi topladı herkesi gitti. O yüzden hepsiyle de dikleşmeye gelmiyor. Sonra dönüp bakınca 3-4 lira için yüzüne tükürmeyeceğin adamla uğraşmaya değmeyeceğini anlıyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kocaeli Gölcük'te çarşının tam ortasında biz de biriyle dikleştik bir anda 10 kişi oldular arabanın aynasını kırıp camını patlattılar polis geldi topladı herkesi gitti. O yüzden hepsiyle de dikleşmeye gelmiyor. Sonra dönüp bakınca 3-4 lira için yüzüne tükürmeyeceğin adamla uğraşmaya değmeyeceğini anlıyorsun.
    biz hep kalabalığız sizinki biraz ters köşe olmuş şans işi ne zaman heykele çıksak aynı yere bırakıyoruz aynı adamın olduğu yere hala bir zarar görmedik isterse yapsınlar hiç sorun değil

Faruk'S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erzurum da bu iş belediyenin taşeron firması tarafından yapılıyor.araç park alanındayken adam gelip plakayı yazıyor.çıkacagın zaman koşup geliyor yanına durdugun saat kadar tabi olan ücreti talep ediyor.hiçbir yaptırımı söz konusu değil.bi aracımda 100 liraya yakın park borcu vardı ödememiştim.sattım bi prüz çıkmadı.Hatta 4-5 milyar borcu olan tanıyorum.Adamın evinin önünde park yazıyorlar.Yani bizim burada bi yaptırım yok
    #NeMutluTÜRKÜMDiyene!

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Şöyle bir olayda vardı onuda söylim belki bilmeyen vardır evinizin önünde varsa oturduğnuzu kanıtlarsanız park yazamıyolardı orda ama işletmesi şahısa nasıl olur bilmem
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

aybrskck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben ödemiyorum hiç ödemedimde elindeki cihaza giriş yapıyor borç gözüküyor 1000 lira borç olunca daha fazla yazamıyor ama herhangi bir yaptırımı yok muayneyede girdim aracımıda 6 ayn önce sattım hiçbirşekilde karşıma çıkmadı bütün arkadaşlarımda aynı şekilde ödeme yapmıyor onlarda bir sorunla karşılasmadı arabayı alırken vericem de geç git hiçbişey diyemezde yapamazda
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen şuan stage 1 söküklükte
    Eğerki iddaa olunca stage 5 yapıyorum araca tangayı giydirip çıkarıyorum

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belediye çoook uzun zamandan beri bu borçları vergi dairesine devretmek ve bu borcu amme alacakları kanununa tabi ettirmek yani satışa tedbir koydurma gibi işlemlere tabi etmek istiyor. Ama yapamıyor kanuni olarak. Ben park edersem ödüyorum. Ama ödemezsemde hiçbirşey olmayacağını biliyorum.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende kanuni olarak bir yaptırımı yok diye biliyorum. Hatta bir iki sene önce yine bu forumdan öğrenmiştim bu bilgiyide. Ben yola parkediyorsam genellikle ödemeden gidiyorum adam ortalıkta yoksa. Kadıköy belediyesininkinde ve isparkta epey bir geçmiş borcum var. Aynı zamanda babamın arabada da var. Sattığım araçta da vardı. Yine olmaya da devam edecek Bir kanun çıkmadıkça da ödemem açıkçası.

Ödemek isteyenlerde isparkın sayfasından araç plakanıza ait borçlarınızı %30 indirimli olarak ödeyebilirsiniz.

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben zaten hiçbiyere kolay kolay ödeme yapmıyom.. pederin polis rozetini gösteriyom yada camın önüne koyuyorum buyur abi çekiyo hepsi
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuyla ilgili bi hikayem var ama yarın yazıyım bugün kafam güzel
    Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arsenikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuyla ilgili bi hikayem var ama yarın yazıyım bugün kafam güzel
    Abi güldürdün gece gece

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2-3 kere bende isparka nakit yok veremem diyorum ık mık diyorlar her seferinde ya dedim bu borçlar elindeki cihazda cıkmıyormu zaten cezanızda yok diyorum haklısın diyip gülüyor bende gecip gidiyorum
    1881 - 193

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç ödemiyorum kuşadası'nda. Tatile gelirseniz filan haberiniz olsun tüm sokaklar (ara sokaklara varana kadar) otopark olmuş. Hiç bir yaptırımı yok. Tehdit ediyorlar bak maliyeye gidecek sonra katlanıp gelecek ceza olarak diye ama kazımıyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bir şekilde ödemiyorum..ödemem.
    ama avrupada da sistem böyle diyecek kekolar mutlaka çıkacaktır, onlar için de bir aydınlatma yaşatalım;
    dünyanın en kötü yollarında, %130 vergilerle alınan arabalarla , dünyanın en pahalı akaryakıtıyla, köprüsünden otobanından vb. ücretini vere vere geçeceğim. bir de park ettiğim yere park parası vereceğim. öyle bir dünya yok

bir de en kötüsü, park etmişsin gidiyorsun arkandan koşturuyor beyefendi beyefendi para diye.
    yahu park ederken trafiği durdurdun mu, yok.
    park ederken yardım ettin mi , yok.
    mesai süren içinde arabama bir zarar gelse , bir sigorta görevin var mı , yok.
    e ne için veriyorum ben bu parayı?

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirde pasaport tarafında ara sokaklarda mafyalar 8-10 lira alırken belediye tüm gün 6.5 alıyo. 5.5 du bu sene 6.5 oldu. Ben ödüyorum yanımda yoksa sonra verirsin diyorlar ertesi gün veriyorum çalışanlar gayet düzgün efendi insanlar.
    Everyday I ** çapuling...

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyo devlet resmen bizi he.. Belediye otoparkçısı olmasa mafya oluyo ne demek yav o da olmasın.. Devletin işi değil mi bunu engellemek?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)