Abi bu şekilde olursa olmucak gibiBence tek tek gelecekler eklesin kendini şu şekil;
1-Can Özgür
2-Orçun Dikayak
3-Metin Er
Abi bu şekilde olursa olmucak gibiBence tek tek gelecekler eklesin kendini şu şekil;
1-Can Özgür
2-Orçun Dikayak
3-Metin Er
1-Can Özgür
2-Orçun Dikayak
3-Metin Er
4-Serkan Yakut
5-Sercan Yakut
6-Atilla yücebaş
7-Annem
8-Babam![]()
çok değil ama.. araba yüksek basık dursun diye getiriyorum haha![]()
Kesin kahvaltı şart mı orcunmaksat tanışmak muhabbet sohbet ise forum bornova da Bulusuruz gelen araclar orda dururuz hep birlikte piste driftcileri izlemeye konvoy halinde gideriz gelirken cola çiğdem alırız bagaja koyarız kanka
baska bir hafta kahvalti organizasyonu da olabilir ztn piste gittigimizde hepimiz yan yana koyarız araçları çıkarız tribüne izleriz tabi bn ve bnmle gelecek arkadaşlarım böyle düşünüyor can ın dediği gibi kahvaltı yıkama temizlik vs.oldumu hhepsi bir anda süre yetmeyebilir. Tabi ortak karar en iyi yol.Suan ben fikrimi söyleyim dedim Kardsm 12 1 arası pistte olcak sekilde toplanip güzel bir lak.lak.sohbet olabilir
1-Can Özgür
2-Orçun Dikayak
3-Metin Er
4-Serkan Yakut
5-Sercan Yakut
6-Atilla yücebaş
7-Annem
8-Babam
9-Uluç Kaban
Kanka bana her yol paris no problem Can abi gelsin oda söylesin fikrini ona göre bakalım ama kalabalık oluruz gibi görünüyor durum.
Çok iyi düşünmüşsünüz umut tabi çok kalabalık olursak kahvaltı olamayabilir dediğin gibi forumda sabah erken saatte toplanırsak orda aperatif bişeylerde yenebilir amaç tanışıp sohbet muhabbet etmek orda temizlik cila vs vakit geçiririz 12ye kadar sonra toplanır piste gideriz bu mantıklı plan yine çoğunlukla karar vermek en iyisi
Orçunum güzel olucak pazar şekilleniyo plan ufak ufak![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Cumartesi hava düzeliyor gibi. Pazar 10-11 gibi Orçun, Berkay vs. isteyen bize gelir, arabaları yıkar foruma geçeriz ordan da piste kaçarız.
Kahvaltı biraz sıkıntı olur kalabalık olursak. Bu hafta drift olduğu için, haftaya yapalım kahvaltıyı bence.
Ozaman tamamdır kardeşler forumda pazar toplaniriz hep birlikte gelen kardeşlerle takiliriz dedigimiz gibi zaten çoğumuz birbirimizi tanıyoruz ordan kaçarız forumda Park sorunuda Olmaz o Saatlerde boş oluyor mantiken en iyi forumaynen kıyak olcak kahvalti icin alt yapıda olur bi nevi
Meto attı eli plan tamam gibi forumda buluşulur biraz takılır ordan geçeriz piste..
Oldu oldu güzel olduAma forumda çok geç buluşmayalım ayaküstü olmasın yani takılabilelim..
Deme be kankaResmen üzüldüm..Senin gülüşler yoksa napayım ben öyle günü
![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)