antalyadaki şu dediğim yerin sahibiyle bir görüş derim. Asfalt vs.. parası ödemiceksin sadece mekanı kıralıycaksın.
antalyadaki şu dediğim yerin sahibiyle bir görüş derim. Asfalt vs.. parası ödemiceksin sadece mekanı kıralıycaksın.
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
sponsor bulur üstünü kapatırsın merak etme..
hayırlısı olsun bence aç...
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
walla kız arkadasım orda okuyor eğirdir de..ben öle bi insan öle bi halk görmedim...yabancı insanlara o kadar kötü gözle o kadar önyargılı bakıyorlar ki anlatamam...halkına bende alışamadım malesef..![]()
vee ufak bi tespitim;esnafı olsun,tüccarı olsun hepsi yabancıya bisey kakalama ve kazık atma seklindelerrr..ve biraz pahalı gibi herseyy...ona görede karting ücretini fln belirlersiniz..bunları göz önüne alarak
kışın işler zorlasırr cok soğuk oluyomuşş.2sene önce eğirdir gölü donmuşş..gerisini düşünün artıkk...
Üniversite ile ortak çalışmaya bak abi.. bazı özel indirimler vs uygularsın.. motorsporları klübü kurdur vs zaten gerisi gelir küçük yerlerde kalabalık bişeye gidiosa bi hayır vardır mantığı çok.. Hayırlısı olsun şimdiden..Allah utandırmasın..
abi bir arkadaşım var 10 seneden fazladır çok samimiyizdir, o sana orada yardımcı olabilir sanırım çok olmasada çevre ve ortam hakkında! hatta üniversitede karting takımı ve kulübü kurmayı planlıyor! hatta pist yokluğundan şikayetciydi.. ben onunla bir konuşayım sana telefon numarasını iletirim.. en azından ortam hakkında bişeyler söyleyebilir, tavsiye verebilir, 3 senedir orda!
edit: abi eger ankaraya gelirsen hipodrom aries arena pistine git bi ünal abiye danış derim ben de.. adam uzmanı valla işin..ayrıca pistin, asfaltın, arabaların düzgün olursa, her türlü iş yaparsın bence, ben istanbulda üşenmeyip karting için 20 km 30 km yol gidiyorum..
![]()
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
abi ben olsam tatil yapılacak olan mekanlardan bi yere açardım antalya bodrum izmir kuşadası vs ..ısparta soğuk ve öğrenci ili diyolar öğrenci adam toplasan 5 kere gelir heleki aileden ayrı olarak tek veya arkadaşlarla yaşıyolarsa çokk daha az gelirler. diye düşünüyorum
hayırlısı inşallah olurda tutar hayırlı kazançlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)