Bu ne ya iyice cılkını cıkardılar..
Bende de acılmıyor, böyle gerizekalıca bir mantık olamaz.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Adnan Hoca denilen sapık adam hakkında yapılan haber nedeniyle engellenmiş... Bu sapık adam Dawkins'in sitesini de kapattırmıştı. Bu rezil herife güvenipte site kapatan hakimlere yargıçlara ne demeli bilemiyorum...
gayet gereksiz bir gazete , yayın yönetmeni ve çetesinin neler yaptıgı nasıl gazeteci oldgunu herkes biliyor.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
bence zaman, yeni asya, vakit çok gereksiz gazeteler.. milletin beynini uyuşturan gazeteleri yasaklamak lazım aslında...
yorumsuz
""""""""""""""""""""""""""""
site kapattıracak gücü olduğuna inanılıyor; oysa ki o güç, dns değiştirmek dışında bi *** yapamayan bir genç nüfusun yaşadığı ülkenin ana yasadındadır;
eğer siz de bir gün adnan oktar kadar çalışkan olursanız siz de rahatlıkla internet sitesi kapattırabilir, kim bilir belki şirinleri bile görebilirsiniz;
adnan oktar bu azmi ile kişisel kahramanım olmaya devam ediyor; şu ülkede kanunları layikiyle uygulatan kaç kişi var ki?
kanunlar doğru düzgün uygulanmayınca, özgür bir ülkede yaşıyormusun illüzyonu oluşuyor;
aynı sebeple kanunlar layikiyle uygulanmayınca hakkınızı da arayamıyorsunuz;
adnan oktar bir turnisol kağıdı gibi , bize nasıl bir ülkede yaşadığımızı hatırlatıyor; buraları da okuyor sanırım; kendisine çok çok teşekkür ediyorum;
herkes onun kadar cesur olsaydı, herkes hakkını arar, aramasını sağlayacak mekanizmalar bugünki gibi saçmasapan işlemezdi, siteler kapatılmazdı.
Experience is what you get when you don't get what you want.
adnan oktar denen şahsiyetin avukatlarının şikayeti üzerine kapanmı$tı vatanın internet sayfasI
www.atk.gov.tr
Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017
Kimi bendEn Daha Çok seversEn Onu Alırım Senden ..
Benim anlamadığım Vatan gazetesi satılıyor. Satışı serbest olan bir gazetenin internet sitesi nasıl kapalı olur?
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
bende takip ediyorumda faydali bi yerini goremedim..
Experience is what you get when you don't get what you want.
ZAMAN = NAMAZ
Bu arada erisim hakkı engellenen sıtenın altında herhangı bır mahkeme kararıda yok oda ılgınc?
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)