User Tag List

Sayfa 39/60 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon
1128 sonuçtan 723 ile 741 arası

Konu: Esnaflar İşleriniz Nasıl?

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrhn28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallahi bizim komşu çiğ köfteci çok memnun, ülke süper diyor. Adam haklı millet artık tavuk döner bile yiyemiyor ki... Çift lavaş dürüm ayran 4 tl ahanda doydun. 3 lavaş isteyende varmış.
    Göreceli olarak ucuza satılan fast food zımbırtısı daha da coşar. Domatesin kilosu 6 yı salatalık 3 4ü geçmiş. Patates desen yine öyle. Bir öğün yapmak için harcayacağın parayla dışardan 10-15 tl'lik menü daha cazip her anlamda. Hele bi de çiğ köfte falan ölümüne patlar. Acıkan çiğköfte yer. Uzun dönemde mide barsak kanseri artar bilim elemanları da 20 yıl sonra çalışma yapar. Azalan hayat kalitesinin sindirim sistemi kanseri ile bağlantısını kurup tez yazar
    Alıntı bhb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memlekette beyaz olup tutulmayan tek şey kedi herhalde

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuçlanmış ihaleler hariç hiç bir satış pazarlık teklif verme şirkette yok. Çay çorba be bol bol pazarlama goygoyları ile uğraşıoz.
    Diş sektöründeyim. Tıbbı cihaz vs satışı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekirdağ da inşaat taahhüt işleri yapıyorum. Vitesi küçülttüm resmen. Eskiden aynı anda 2 3 yerde işim oluyordu şuan 1 yerde işim olsun, para sağlam olsun yeter diyorum.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    42 yıllık firmayız , ilk defa dün müşterilere euro fiyat listesi yolladık. hammadde almanyadan , bu sene 5. fiyat listesi güncelledik , artık bizde isyan ettik euroya döndük , nereye varacak bu işin sonu bilmiyorum
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben evden ufak tefek, jant lastik, otomobil parçaları alıp satıyordum, benim işler bile yavaşladı, eskiden aldığım jantı arabaya yükleyip eve indirmeden satardım, şimdi çok uygun fiyatlara tek takımı zor satıyorum, iş bulup çalışmak istiyorum artık ama, bu krizde de kim iş verir Allah bilir..
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabah sabah moral bozukluğu ile işe başladık,

İşe bir geldim yan fabrikadan dumanlar çıkıyor. Gece 3 ten beri yanıyormuş,

Osb ye girince bizim taraftan gelen dumanı görünce aha dedim fabrika gitti, biz de bir şey yok ama yan fabrika kül olmuş.

Yazık bir sürü insan açıkta kaldı şimdi

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayakkabı mağazasında çalışıyorum, millet o air'leri cat'leri nasıl alıyor bi görseniz aklınız durur, hiç kriz varmış da paramın değeri düşmüşte alakası yok gibi nerdeyse
    Mağaza müdürü bir arkadaşımı haftadonu ziyarete gittim. Mağazadaki insanların alışverişini gördüm. Kimse belindeki çıkıntıya takmadan, fütursuzca alışveriş yapıyordu. Helal olsun dedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mercedeste sıfırda çatır çatır araba satıldı dün, özellikle lüks segmentte, parası olanlar ya yolunu buldu yada fiyatlar artmadan araba alma derdindeler yada her ikisi

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kadıköydeki kuyumcular basıyor kalayı ağızlar hep +18

yiyin lan birbirinizi.

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resturant otomasyon sektöründeki firmada maraba olarak çalışıyorum (Teknik Destek elemanı). 1-2 ay önce yapılmış satışların kuruluşlarını yapmaktayız ondan işler yoğun. Bayramdan sonra muhtemelen sinek avlarız. Euro düşükken aldığımız makineleri %35-40 indirimlerle satmaya başlarız heralde. Yeni kuruluşlar olmayacağından uzun süre o makinelerle takılırız heralde.

Asıl bomba Ocak ayında destek anlaşmaları zamanı patlayacaktır muhtemelen. Neyseki çok şükür %12 zam verdiler. doviz karşısında eridi ama hiç yoktan iyidir modundayım artık. Kariyer.net'te ise doğru düzgün iş ilanı yok. Olan da A'dan Z'ye herşeyi istiyor. Doğal olarak da bulamıyor.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Medikal sektöründeyim.Eskiden teklifleri 30 günlük veriyordum,şuan 3 5 gün geçerli olacak şekilde verebiliyorum.20 gün önce aldığımız bir ihale var iptal ettirmek için uğraşıyorum.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    resturant otomasyon sektöründeki firmada maraba olarak çalışıyorum (Teknik Destek elemanı). 1-2 ay önce yapılmış satışların kuruluşlarını yapmaktayız ondan işler yoğun. Bayramdan sonra muhtemelen sinek avlarız. Euro düşükken aldığımız makineleri %35-40 indirimlerle satmaya başlarız heralde. Yeni kuruluşlar olmayacağından uzun süre o makinelerle takılırız heralde.

Asıl bomba Ocak ayında destek anlaşmaları zamanı patlayacaktır muhtemelen. Neyseki çok şükür %12 zam verdiler. doviz karşısında eridi ama hiç yoktan iyidir modundayım artık. Kariyer.net'te ise doğru düzgün iş ilanı yok. Olan da A'dan Z'ye herşeyi istiyor. Doğal olarak da bulamıyor.
    kariyer nete çok güvenmemek lazım. bizim firma 2 sene önce işe aldığı elamanları halâ arıyor kariyer net te ik ya diyorum yazık değil mi ne oynuyorsun milletin duygularıyla. başvursunlar kanka belki işten çıkan olursa talep çok olsun modunda. ihtiyacın 200 katı kadar başvuru oluyormuş. hayat emeklilere güzel şu saatten sonra be her bayram al bin TL ni bak keyfine. adamlar bununla mutlu. avrupa emeklisi gibi dünya turu hayalleri filan hiç olmamış ki adamların.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    32 yillik elektronik ve elektrikli ev aletleri uretimi yapan bir firmayiz ve sektorde ailemizin 60 yillik deneyimi var. Hammaddelerimiz yurtdisindan yani usd cinsinden alim yapiliyor. Fiyatlarimiz son 3 yildir TL bazindaydi. Bu sene erken secim kelimesini duyunca ulkenin iyi durumda olmadigini ongorduk. Yaz sezonu vantilator imalati yapan ulkedeki sayili firmalardan biriyiz. Sezonluk isimiz oldugundan ve hammadde alimlarini sezon oncesi imalat asamasinda yaptigimizdan dolayi satisini yaptigimiz tum urunlerden kur artisi oraninda zararimiz var. Yani ayni adetteki urunu seneye tekrardan uretmek suan icin imkansiz. Matematik gunumuzde yetersiz kaliyor. Dun itibari ile 1 aylik fabrikayi ucretsiz izine cikarttik. Bayram sonrasi ne yapacagimiza karar vericez. Cok zor gunler bizleri bekliyor.
    Gökhan ÇAPRAZ

34 BYC 099 civic sport plus

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tane devlet ihalesi aldık birisi 45 diğeri 60 gün vadeli. İkisi de zarar yazdı. Birisinde ödemeyi 36 gün geciktirerek ödediler. Aradaki kur farkından 260Bin Tl girdi.
    Diğer iş 11 gün geciktirdiler. 17bin girdi. sadece kurdan bırak kar etmeyi iki iş toplam 300bine yakın zarar soktu. Adamlara ödemeyi gectiktirdin ödeyeceğin gün kur buydu bugün ödedin kur bu bana bu kadar kur frkı öde de diyemiyosun. Zaten belliydi birşey olacağı. Beklettiler beklettiler parayı verdiler ertesi gun daha euroya çeviremeden parayı kur 60krs birden arttı. Devamı da geldi sonrsında. Emeği geçenlerin Allah bin belasını versin.

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kariyer nete çok güvenmemek lazım. bizim firma 2 sene önce işe aldığı elamanları halâ arıyor kariyer net te ik ya diyorum yazık değil mi ne oynuyorsun milletin duygularıyla. başvursunlar kanka belki işten çıkan olursa talep çok olsun modunda. ihtiyacın 200 katı kadar başvuru oluyormuş. hayat emeklilere güzel şu saatten sonra be her bayram al bin TL ni bak keyfine. adamlar bununla mutlu. avrupa emeklisi gibi dünya turu hayalleri filan hiç olmamış ki adamların.
    valla önceki işlerimi de kariyer netten buldum. hatta en son güzel bir yere girecektim de yerime başkasını aldılar bu dolar euro fırlamadan önce

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende iç dekorasyon tadilat işlerine girdim, şuan tedarikçilerim stoklarını tüketmedikleri için iş yapıyorum ama bu hafta itibariyle aksamaya başlar.
    gerçi nasıl iş yapıcaz bilemiyorum çünkü sabahki fiyat akşamı tutmadığından tedarikçiler şişirilmiş fiyat listeleri yollamaya devam ediyor.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan sabah fabrika yanmadı diye sevindik, az önce dedikodusu yayıldı şirket içinde, gelecek hafta beyaz yaka dahil acil işi olmayanları (süresi belli değil) izine çıkaracaklarmış.

Bu gün netleşecekmiş %99 gönderirler çünkü en büyük müşteri alımı durdurdu, kur dan dolayı hammadde alamıyoruz falan falan.

Hadi bakalım geçmiş olsun, 135 kişinin 100'ü potanın ucunda görünüyor şuan.

seref1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkez bayram telaşında.kimse farkında değil.bayramdan sonra zararları daha çok görülücek.Allah bugunlerimizi aratmasın diyelim

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oto tamirhane ve yedek parçamız var,stok yapmıştık şükür güzel rakamdan.
    Bi daha o rakamdan almamız çok zor. Motor yağına adet başına 40 tl zam geldi,gene gelecek dediler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)