chicago da yaşayan bir arkadaşım türkiyeye temelli dönüş yaptığında aracını havaalanının tam yolcu girişinde çalışır vaziyette bırakıp içeriye girmiş. birçok yabancı ülkeyi terk ederken böyle yapıyormuş.. ilk duyduğumda çok şaşırmıştım..
o kısa şasili miatayla yanlamak ciddi zor iş her köşe başı güzel popo atar ama uzun soluklu gidebilmek için motora yürüyene bir miata parası daha harcanıp üzerine 40 fırında eğitim almak / çalışmak gerekir diye düşünüyorum
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
Yerinizde yada aynı şansta olabilmeyi çok isterdim. Bende yıllardır sırf miata vb hayalini kurupta şartlardan dolayı alamadığım araçlara ulaşabilmek için Amerika vb bir ülkeye yerleşme planı kurup duruyorum daha kısmet olmadı ama yaza bir Seyahat planlıyorum belki fevri karar ile orada kiralamak yerine 2 ay için bir araç satın alırım.
50K TL nerde 3K $ nerde.![]()
All Seasons just Feel the Wind of VW Spirit...
O bir E.T.
merakım Subaru istiyorsanız neden sw ? 350Z ile sw wrx karşılaştırmak biraz değişik geldi doğrusu![]()
bahsettiğiniz sw büğeye wrx ise, seçenekleriniz arasında 350Z'i tercih ederdim. TR fiyatlarını da göz önüne alarak araç seçimi yapın bence ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Amerikaya okumaya gidecektim o zamanlar da durumda iyi gider gitmez Golf r32 alıcam filan işte her şey hazır orda bekleyen bir aile filan var vize günü geldi onumde sıra var herkes aldı onayladılar vizeyi bana sıra geldi perdeler kapandı en sağda gözlüklü yavşak tipli birinin perdesi açıldı dedim eyvah kesin alamıcam vizeyi gittim heycanlıyım adam soruyor anlamıyorum 2 kere sordu 3. de bir kağıt verip yolladı hadi güle güle dedim sokarım Amerikanıza tekrar denemedim şimdi pişmanım![]()
Ben olsam 350 z alırdım çünkü standart hali güzel yanlıyor egzoz vs şeyler girince işin içine daha tatmin edici olur ayrıcı bkz https://www.youtube.com/watch?v=iGknqxF6Dbw
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)