User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: 2001 miata mi bug eye wrx station wagon mu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuda neye göre yorum yaptığınızıda yazarsanız bende artısı eksisi nedir ne değildir ona göre karar verebilirim konuyu açmamdaki düşünce bu. aslında sw wrx i alıp rwd yapmak amacım
    tabiki, hem daha sportif, arkadan itişli, hem daha şık görüntü. tüm bunları düşünce SW imprezadan daha cazip durdu bana göre.

Slammed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turist vizesiyle kaçıp gelsem oralara bidaha dönmesem orda saklansam falan.. yemezmi ?
    Al beeniiiii Al beniiiii laaannn allllll araba ıstıyoomm al beniii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chicago da yaşayan bir arkadaşım türkiyeye temelli dönüş yaptığında aracını havaalanının tam yolcu girişinde çalışır vaziyette bırakıp içeriye girmiş. birçok yabancı ülkeyi terk ederken böyle yapıyormuş.. ilk duyduğumda çok şaşırmıştım..

Slammed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maceren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    chicago da yaşayan bir arkadaşım türkiyeye temelli dönüş yaptığında aracını havaalanının tam yolcu girişinde çalışır vaziyette bırakıp içeriye girmiş. birçok yabancı ülkeyi terk ederken böyle yapıyormuş.. ilk duyduğumda çok şaşırmıştım..
    Varmı gelen ben hazırlandım bıle
    [IMG][/IMG]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slammed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [IMG][/IMG]
    yahu herşey göründüğü gibi değildir ) mesela çimlerini biçmediği için elektrik tada su tesisatını yaptırmadığı için çok yüklü ceza yediğinide biliyorum..

bahçedeki otları biçmediğin için üç beşyüz dolar ceza yediğini düşünsene )

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slammed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [IMG][/IMG]
    Bu olmamış gidiş-dönüş işaretlemişsin Tek yön istiyoruz lütfen
    Ayrıca bahçedeki çimlere gelirsek.. Ben bahçeye çim ekmem heryer beton olsun arabamla ilgilenmem lazım
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kısa şasili miatayla yanlamak ciddi zor iş her köşe başı güzel popo atar ama uzun soluklu gidebilmek için motora yürüyene bir miata parası daha harcanıp üzerine 40 fırında eğitim almak / çalışmak gerekir diye düşünüyorum

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kısa şasili miatayla yanlamak ciddi zor iş her köşe başı güzel popo atar ama uzun soluklu gidebilmek için motora yürüyene bir miata parası daha harcanıp üzerine 40 fırında eğitim almak / çalışmak gerekir diye düşünüyorum

Turkiye de olsa dediginiz gibi bir miata parasi gider ama burda o kadar pahali degil parcalar. Aynen koseleri guzel donuyoruz helebide islaksa cok guzel oluyo ama uzun soluk icin biraz hp artisi lazim. Sanirim satmayip oynamaya devam edicem bununla
    Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe

Ecupro Bodrum

Wind of VW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Napayim olurda kalamazsam burda eksik olsun istemiyorum maglum turkiye deki sacma fiyatlar. Niyetim kimseyi gucendirmek veya rahatsiz etmek degil.
    Yerinizde yada aynı şansta olabilmeyi çok isterdim. Bende yıllardır sırf miata vb hayalini kurupta şartlardan dolayı alamadığım araçlara ulaşabilmek için Amerika vb bir ülkeye yerleşme planı kurup duruyorum daha kısmet olmadı ama yaza bir Seyahat planlıyorum belki fevri karar ile orada kiralamak yerine 2 ay için bir araç satın alırım.
    50K TL nerde 3K $ nerde.
    All Seasons just Feel the Wind of VW Spirit...
    O bir E.T.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merakım Subaru istiyorsanız neden sw ? 350Z ile sw wrx karşılaştırmak biraz değişik geldi doğrusu

bahsettiğiniz sw büğeye wrx ise, seçenekleriniz arasında 350Z'i tercih ederdim. TR fiyatlarını da göz önüne alarak araç seçimi yapın bence ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerikaya okumaya gidecektim o zamanlar da durumda iyi gider gitmez Golf r32 alıcam filan işte her şey hazır orda bekleyen bir aile filan var vize günü geldi onumde sıra var herkes aldı onayladılar vizeyi bana sıra geldi perdeler kapandı en sağda gözlüklü yavşak tipli birinin perdesi açıldı dedim eyvah kesin alamıcam vizeyi gittim heycanlıyım adam soruyor anlamıyorum 2 kere sordu 3. de bir kağıt verip yolladı hadi güle güle dedim sokarım Amerikanıza tekrar denemedim şimdi pişmanım
    Ben olsam 350 z alırdım çünkü standart hali güzel yanlıyor egzoz vs şeyler girince işin içine daha tatmin edici olur ayrıcı bkz https://www.youtube.com/watch?v=iGknqxF6Dbw

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)