O fiyat çok yüksek değilmi boşver bence yakınlarına bak
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Ha bide elim boş dönmekte var ordan.
Golf MK2 GTD...
K.Atatürk.
Banada adamın konuştukları pek mantıklı gelmedi. Aracın bir sorunu var ise gaziantepde ortaya çıkacağını bildiğinden gelmek istemiyor ve bu yüzden parayı verir gider antebe gösterirsin diyor olabilir. Bile bile yanılmanın alemi yok baştan konuşmaları ile seni kazanmayan bir adamdan araba değil sakız bile almayacaksın. Arabasına güvenen insanlara bak bence örnegin ben her ilanıma istenilen her yere 1 gün boyunca gezdirilip gösterilerek kontrol ettirilebilir tarzı yazıyorum aynı gün telefon çalmaya başlıyorçünkü aracımıza güveniyoruz. Bu adamlara hiç bulaşma oralarda bak kendine araç derim ben şahsen
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Adamların anlattıklarına bi anlam verebilsem bende öyle düşüncem de ne anlatmak istediğini anlayamadım![]()
Söylediğin gibi önce telefonda güven hissedeceksin ki gidebilesin şahsen ben hiç güvenemedim. Gaziantep merkezde olsa yine gelirdim ama merkezde de değil 1 saatlik mesafedeymiş.
Golf MK2 GTD...
K.Atatürk.
Golf MK2 GTD...
K.Atatürk.
Bi sonuca varabıldın mı kardeşim ?
Osmaniye Islahiye arası 70-80 km bişey Antep daha uzak sanırım istersen Osmaniye'ye gelmeyi teklif et birde Osmaniye'de kaporta motor fln kafan rahat edecek şekilde herşeyini gösteririz.
Maceraya aramaya gerek yok kanimca arabasina kefil olan merkeze gider dusuncesindeyim ama gitmiyosa vardir bisey
Konuyu çok geç gördüm kardeşim mesajda atmışsın k.b gerekli şeyleri yazdım ...
Ne sorunu çıkartıyo hallederiz belki burdan ararsak ?
Kardeşim arabayı bu adam 5 gün önce almış.Araba yiğenininmiş yiğeni İslahiye'den çıkamıyomuş. Adamda Esnafım merkeze gidemem felan diyor.Merkeze gitsek iş olsa bu kez islahiye'ye tekrar döncez satışı almak için. Adam bana sen parayı verirsin arabayı alır gösterir gelirsin olursa satışı yaparız diyor.Bu tarzda konuşan bi insandan araba almayı pek düşünmüyorum.
Golf MK2 GTD...
K.Atatürk.
Benim antepde akrablarım var de kardeşim sen o adamlar arabayı görmeli parada onlarda işyerlerinin kaeşısında noter var de yiğenide alsın gelsin misafirimiz olsun gösterelim devrini alalım kendisini geri islahiyeye bırakırız ..
Aldınmı sonuç ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)