User Tag List

Sayfa 20/58 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
1093 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Ekonomik kriz

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce de yazdım,
    sokakta gördüğünüz araçlara yada milletin elinde gördüğünüz telefonlar ile ekonomiyi, alım gücünü kıyaslarsanız hata yaparsınız.
    eğer insanlar bunları (otomobillerde en azından 2. elleri ) ve diğer ihtiyaçlarını peşin para ile alabiliyorlar ise o zaman alım gücü ve refah arttı diyebilirsiniz.
    bunları geçtim, eğer insanlar şu anda olduğu gibi domatesi bile kredi kartı ile alıyorsa kimse alım gücünden bahsetmesin.
    insanlar karta o kadar bağımlı olmuşlar ki,
    Tr'de yaptığım alışverişlerde kasada adama nakit deyince gözleri yerinden fırlıyor.

cari açık hala yükseliyor,
    ithalat yüksek ama ihracat düşük.
    sokak yalan söyleyebilir olmayan paralarla dönen piyasalardan dolayı ama rakamlar yalan söylemez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu yazı birçok soruya cevap veriyor. Okuyunca ne kadar yanlış adımlar atıldığını görürsünüz.
    Para nas

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    21 yaşındasın ekonomi konuşuyorsun, lafına itiraz ettiğin adam 40 yaşında, senin yaşın kadar hayat tecrübesi var
    Ekonomi bakanı 54 yaşında , Maliye bakanı 48 yaşında , Başbakan 56 yaşında , Cumhurbaşkanı 61 yaşında.Sizin mantığınıza göre bu forumda 60+ biri varsa onu çağıralım o yazsın çizsin burda.Kimse de onun lafına itiraz edemesin. Bu arada abinin dediği makro ekonomi , mikro ekonomi derslerini başarıyla geçtim.Bunun yanında ekonomi ile ilgili olarak işletme,iktisat, iktisatçılar için matematik , muhasebe 1 -2 , makro iktisat 2 , işletme yönetimi , kamu maliyesi , maliye araştırma yöntemleri , iktisadi düşünceler tarihi , mali tablolar analizi , maliye teorisi dersleri aldım. Bilgim olmayan konulara yazmak için yazmıyorum zaten..

Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeş yazdığın yaş doğru ise, askeri lise sınavına 15 yaşında girmen gerekiyordu, 15 yaş ise 2009 yılına denk geliyor; senin o dediğin olaylar 2006 dan önce olan olaylar seni istemene ve sınavda başarılı olmana rağmen mi almadılar askeri liseye?
    Ben 2011 senesinde şifreli ygs sınavında bulundum 2007 oluyor heralde. Sınavda başarılı oldum.Mülakatta soruları bildim ama geçemedim.Dosyadaki fotoda annemin başı kapalıydı. Hatta ilk türk devletini sormuşlardı. Bir tane kadın rütbeli kılık kıyafet devrimini anlattı bana. O an anladım zaten
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekonomi bakanı 54 yaşında , Maliye bakanı 48 yaşında , Başbakan 56 yaşında , Cumhurbaşkanı 61 yaşında.Sizin mantığınıza göre bu forumda 60+ biri varsa onu çağıralım o yazsın çizsin burda.Kimse de onun lafına itiraz edemesin. Bu arada abinin dediği makro ekonomi , mikro ekonomi derslerini başarıyla geçtim.Bunun yanında ekonomi ile ilgili olarak işletme,iktisat, iktisatçılar için matematik , muhasebe 1 -2 , makro iktisat 2 , işletme yönetimi , kamu maliyesi , maliye araştırma yöntemleri , iktisadi düşünceler tarihi , mali tablolar analizi , maliye teorisi dersleri aldım. Bilgim olmayan konulara yazmak için yazmıyorum zaten..

Ben 2011 senesinde şifreli ygs sınavında bulundum 2007 oluyor heralde. Sınavda başarılı oldum.Mülakatta soruları bildim ama geçemedim.Dosyadaki fotoda annemin başı kapalıydı. Hatta ilk türk devletini sormuşlardı. Bir tane kadın rütbeli kılık kıyafet devrimini anlattı bana. O an anladım zaten
    Yani burdan çıkan sonuç ; Annenizin başı örtülü olduğu için mi sorun yaşamanız? Bunu da mevcut iktidar dışındaki partiler vs. yüzünden olduğu sanırım , Tek sorun bu ise ; Bende sağ görüşlüyüm ama şu anda başımızdakilerin Müslüman olduklarını şahsen düşünmüyorum, Çünki Rahmetimiz gazabımızı aşacak diyen bir liderimiz var... (Bu bizzat Allah cc. Sözü)
    Peygamber kibre kapıldı biz kapılmadık diyenler, Kul hakkı mesela , Allah'ın hiçbir şekilde affetmeyeciği hususlardan birisi.... Kuranı kerim ile dalga geçen şahısı bizzat korumasına alan bir lider.., Daha pekçok şey var, Olay şu İslamiyet kişiliksiz insanlar tarafından kullanımlası ve siyasete alet edilmesi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son 10 yıldır bu ülkede her şey klişelerle yürütülmeye çalışılıyor... krizin fırsat olduğu sözü 30 lu yıllardan beri Amerika'da söylenir, aslen bireyi şirketi değil de ülkeleri kapsar... bir ülke krize girerse onun üretemediklerini başka bir ülke üreterek hem para kazanır hem o boşluğu doldurur, ama işte bunu birileri kafamıza 'az harcayın ekonomik kriz olursa düşeş ev-araba bulur alırsın' diye sokuyor, bazıları da bunu gerçek zannediyor, alınacak 1 ev 1 araba ile ekonominin kurtulduğunu kendilerinin de zengin olduklarını zannediyorlar... bilmiyorlar ki; cebinde USD olan adam kur arttı ben zenginleştim diye sevinirken, oturduğu evin kombisini USD ile getirip borçlanan adam batıyor, sen keyfini sürüyorsun... o battı bu sıkıntıya girdi peki öğrenci nesil ne iş yapacak? kim onları işe alacak? herkes Milli Kütüphane'de memur olunca devlet onlara maaş ödeyecek VERGİ yi kimden alacak? neyse sabah sabah kimsenin moralini bozmayım, ülkeden bu kadar bihaber nesli görünce üzülüyorum sadece...
    Ben postumu bireyler için yazdım. Tasarruf etmek iş yapmamak , borcunu ödememek değildir. Dediğim çok basit. Doların 2.7 Euronun 3 lira olduğu bir ekonomide lüks harcamalarını kısan biri suçlu mu oluyor onu anlamadım. Kazandığı parayı lüks otomobile vermeyen birinin , krizde 500 liralık evi 250 liraya almaya hakkı yok mu. Değerinin altına satılan bir malı alırken yok kardeşim bu arabanın ederi 90 değil 110 lira , sen ilanı az paraya koymuşsun al sana 110 lira diyen var mı ? Varsa gerçekten helal olsun.

Kriz durumlarında bireylerin ekonomiyi canlandırma gibi bir görevi yok zaten ülkeyi yönetenlerin görevi o. Sistemin yaptığı hataları bireylere yüklemek anlamsız geliyor bana. O 1 ev 1 araba alan adam ekonomiyi kurtarıcam diye almıyor onları yada zengin oldum diye. Bana üniversitede gösterilen ekonomi derslerinin hiç birinde tasarruf ekonominin başlıca unsuru olmadı.Arz - Talep fonksiyonları ve ekonomiyi etkileyen faktörler doğrultusunda tasarruf eğrisi yer değiştirir.Bir etki sonucu tepki oluyor yani. Saçma sapan para harcayan adamların yüzünden tepetaklak olan ekonomilerde parasını harcamayanlar suçlu oluyor bu garip geldi bana

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla bu kriz nasıl var anlamıyorum lapseki gelibolu arasına köprü yapılacağı için millet arsa alma kuyruğuna girdi resmen tr nin her yerinden insan geliyor bizim de Yerlerimiz var satılık olmamasına rağmen gün de en az 2 kişi gelip satın almak istiyor hem de 2 sene önce verilen değerinin 5 katı fazlasına burdaki tüm emlakçılar zengin oldu. 1 milyoncular gibi emlakcilar türedi her yerde valla millette para var bence sadece saklıyor
    bizim işimiz bu tarla arsa fabrika benzinlik alım satımı v.b o dediğin insanlar sokakdaki ahmet efendi mehmet efendi değil en azından çoğu değil..
    onu ekonomiye endeksleme o yüzden.. fazla detaya girmiycem ama Allah göstermesin Allah korusun ekonomik açıdan ülke dibe vurursa batarsa inan o toprak satışında gene patlama olur gene kim alıyor bu krizde dersin..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani burdan çıkan sonuç ; Annenizin başı örtülü olduğu için mi sorun yaşamanız? Bunu da mevcut iktidar dışındaki partiler vs. yüzünden olduğu sanırım , Tek sorun bu ise ; Bende sağ görüşlüyüm ama şu anda başımızdakilerin Müslüman olduklarını şahsen düşünmüyorum, Çünki Rahmetimiz gazabımızı aşacak diyen bir liderimiz var... (Bu bizzat Allah cc. Sözü)
    Peygamber kibre kapıldı biz kapılmadık diyenler, Kul hakkı mesela , Allah'ın hiçbir şekilde affetmeyeciği hususlardan birisi.... Kuranı kerim ile dalga geçen şahısı bizzat korumasına alan bir lider.., Daha pekçok şey var, Olay şu İslamiyet kişiliksiz insanlar tarafından kullanımlası ve siyasete alet edilmesi...
    Ben ilkokulu paralel dedikleri cemaatin okulunda okudum.Gerçi yedinci sınıfta attılar beni ama okumuş bulundum yani Yine aynı cemaatin dershanesine gittim lise ve ilkokulda ikişer sene. Mevzu eskilerin yaptığı hukuksuzluk değil. Mesela şimdi de hiçbir devlet dairelerine giremiyorum. Sınıf arkadaşlarım seneye idari hakimlik veya Kpss kurslarına başlayacak.Ben umutsuz vaka olarak hiç araştırmadım bile bu kursları.Bu sınavlardan en yüksek puanı yapsam bile almayacaklar beni

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben ilkokulu paralel dedikleri cemaatin okulunda okudum.Gerçi yedinci sınıfta attılar beni ama okumuş bulundum yani Yine aynı cemaatin dershanesine gittim lise ve ilkokulda ikişer sene. Mevzu eskilerin yaptığı hukuksuzluk değil. Mesela şimdi de hiçbir devlet dairelerine giremiyorum. Sınıf arkadaşlarım seneye idari hakimlik veya Kpss kurslarına başlayacak.Ben umutsuz vaka olarak hiç araştırmadım bile bu kursları.Bu sınavlardan en yüksek puanı yapsam bile almayacaklar beni
    Yahu afedersin ama gitmeseydin o zaman o okullara ? Baska okullarda okusaydin baska dersaneye gitseydin. Okul mu yok dersanemi yok ?
    Veyahut madem o kadar basarili birisin is bulursun sen kendine icin rahat olsun. Sen kendi kendine kendini otekilestirip ustune otekilestirildik diyosun.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ayriyetten simdi aklima geldi ileroye donuk dusundugunde aldigin diplomalar herzaman onemlidir. Sorsaydin ailene ben ilerde sorun yasamicakmiyim vs vs gibisine tedbirini alsaydin,sen de bi bireysin neticede ailen ne derse onu yapmakla mukellef degilsin ki burasi uymuyo bana dersin gitmessin olur biter. Cok guzel okullarda okudum ama liseyi aksam lisesinde bitirdim. Uni basladim 3. Sene biraktim vs vs ama gidipte kimseye serzeniste bulunmuyorum kendi itligim pustlugum haylazligimdi. He jsimgucumde tok bu arada. Is bulucambiyere gidicem giricem diyede hickimsenin tarafini tutamam tutmicamda.
    - K -

________
    Dr.Ecu

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erkan kardeş olayı bireysel değilde toplumsal düşünmek gerek.Elinde parası olan için kriz elbette fırsattır.Ama asıl soru paranın kimin elinde olduğu ile ilgili zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Babamin bi lafiyla son postumu arip kaciyorum.

Ipin ucu puştun elinde der.(genellemedir)
    Cikarilacak sonuc,zor gunler bizi bekler.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu afedersin ama gitmeseydin o zaman o okullara ? Baska okullarda okusaydin baska dersaneye gitseydin. Okul mu yok dersanemi yok ?
    Veyahut madem o kadar basarili birisin is bulursun sen kendine icin rahat olsun. Sen kendi kendine kendini otekilestirip ustune otekilestirildik diyosun.
    7 yaşında bir çocuk ne cemaatten anlar ne paralelden. Aklım ermeye başlayınca da şutladılar zaten. Dershane konusunda da bulunduğum yerdeki en iyi dershaneyi seçtim. Bunun açıklamasını yapmak bile saçmalık. Kime göre neye göre ötekileştirmişim kendimi ? Oturduğum yerde bütün dershanelerin şubesi vardı en kalabalık olan benim gittiğimdi. Hepsininde farklı yapısı vardı. Sizden olmayan ötekiyse diğerine göre de siz ötekisiniz.Bu işin sonu gelmez.Kaldı ki bir okula yada dershaneye giderken sana yada devlete sormam mı gerekir. O dershanenin içinde %10 bile değildir o cemaat mensubu kişi sayısı. Bu söylediklerinle başımızdakilerden bir farkın yok.Onlarda yapmasaydın etmeseydin edebiyatı yapıyorlar.İnsanların fişlenmesine bu gözle bakan zihniyetler yüzünden bu adamlar hükümette , bu zihniyetler yüzünden de hükümeti kaybedecekler. Gerçi senin için rahattır nede olsa davulun sesi uzaktan hoş gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    7 yaşında bir çocuk ne cemaatten anlar ne paralelden. Aklım ermeye başlayınca da şutladılar zaten. Dershane konusunda da bulunduğum yerdeki en iyi dershaneyi seçtim. Bunun açıklamasını yapmak bile saçmalık. Kime göre neye göre ötekileştirmişim kendimi ? Oturduğum yerde bütün dershanelerin şubesi vardı en kalabalık olan benim gittiğimdi. Hepsininde farklı yapısı vardı. Sizden olmayan ötekiyse diğerine göre de siz ötekisiniz.Bu işin sonu gelmez.Kaldı ki bir okula yada dershaneye giderken sana yada devlete sormam mı gerekir. O dershanenin içinde %10 bile değildir o cemaat mensubu kişi sayısı. Bu söylediklerinle başımızdakilerden bir farkın yok.Onlarda yapmasaydın etmeseydin edebiyatı yapıyorlar.İnsanların fişlenmesine bu gözle bakan zihniyetler yüzünden bu adamlar hükümette , bu zihniyetler yüzünden de hükümeti kaybedecekler. Gerçi senin için rahattır nede olsa davulun sesi uzaktan hoş gelir.
    valla bana davul 3bir yerde 2ülke 3farklı bölgede çalıyo sana nasıl bilmiyorum ama. 34-35 BosnaHersek.

7yaşında farketmedim bilmedim diyipte sonrasında dersaneye gitmekte manidarmış kardeş hayatında başarılar dilerim.Benim bildiğim tek fiş var o da alışverişlerde kullanılması zorunlu vergi kaçırmamk için olan.

yazdıklarımdan gidipte biyere giderken sanamı sorcam devlete mi sorcam diiyip oncesinde devlete giydirmende manidar olmuş demekki sorcakmışssın devlet babaya.
    demek ki anlık hökümetlerin,anlık ideolojinin peşinden gitmeyip kendi yağında(bilgiğin gibi,istediğin gibi) yaşayacakmışssın.+ olarak savunuyosanda şuanki hükümeti veya onların tabiriyle paraleli serzenişinin bir manası yok.

1gün bir takım yener 1gün bir takım . FairPlay.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu bireyselliştirmiş gibi olmasın ama sende çok bahtsızmışsın. şu 17-25 aralık olayları olmasaydı gemini yürütürdün de neyse işte. kısmetten öte yol yok. ayrıca bi taraftan ekranı darmadağın olan telefonumdan bmw 320i ed mi octavia combilere bakarken "-ulan ben bi şey (sk) alamam" deyip kapatıyorum. Neden millette para olmadığı satışlardan belli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi sana dershaneyle - okulun arasındaki farkları mı anlatayım. Yoksa 1999 yılında hükümette kimin olduğundan mı ? Kimi savunduğumu kimi eleştirdiğimi bile anlayamamışsın bu benim için iyi birşey. Hoşuma giden şeyleri beğendim derim , hoşuma gitmeyen şeyleri de eleştiririm. Bir yere körü körüne bağlı olmak , taraftarlık yapmak iyi birşey değil. Ben yasalar içerisinde yaptığım birşeyi devlete sormak zorunda değilim. Devleti eleştirmekte hakkım. Sonuçta devlet millet için vardır değil mi .Bu arada o söylediğin takımların ikisininde kadrosunda yokum ben. Tribünden maçı izliyorum.Her iki tarafada yeri gelince söverim.Bir postumla akp li , başka postumla cemaatçi ,başka konularda da milliyetçi oluyorum zaten.Kimine göre yanar dönerlik kimine göre objektifliktir bu. Senin gibi insanlar hayatı takımlaşmaktan ibaret biliyorlar sonrada yok bize böyle yaptılar şöyle ettiler.Bu hayatı takım oyunu olarak görüyorsan ve buna rağmen şikayet ediyorsan komik duruma düşersin.Manisasporun Barcelonayı eleştirmesi gibi oluyor bu çünkü.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekonomik Kriz varmı? sorusundan buralara nasıl geldiniz amk gazetesi...

Kriz varmı? Tabiki var. Çözüm varmı? Tabiki var,,, ama o bile sancılı bir süreç. Krizi bu hükümetmi çıkardı? Tabiki hayır,,, sadece var olan ve dünyada başlayan kriz dalgasını ülkesinde sönümleyemedi. Yani krizi iyi yönetemedi hatta altına odun bile sürdü.

Konulara bu açıdan bakmak lazım.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şimdi sana dershaneyle - okulun arasındaki farkları mı anlatayım. Yoksa 1999 yılında hükümette kimin olduğundan mı ? Kimi savunduğumu kimi eleştirdiğimi bile anlayamamışsın bu benim için iyi birşey. Hoşuma giden şeyleri beğendim derim , hoşuma gitmeyen şeyleri de eleştiririm. Bir yere körü körüne bağlı olmak , taraftarlık yapmak iyi birşey değil. Ben yasalar içerisinde yaptığım birşeyi devlete sormak zorunda değilim. Devleti eleştirmekte hakkım. Sonuçta devlet millet için vardır değil mi .Bu arada o söylediğin takımların ikisininde kadrosunda yokum ben. Tribünden maçı izliyorum.Her iki tarafada yeri gelince söverim.Bir postumla akp li , başka postumla cemaatçi ,başka konularda da milliyetçi oluyorum zaten.Kimine göre yanar dönerlik kimine göre objektifliktir bu. Senin gibi insanlar hayatı takımlaşmaktan ibaret biliyorlar sonrada yok bize böyle yaptılar şöyle ettiler.Bu hayatı takım oyunu olarak görüyorsan ve buna rağmen şikayet ediyorsan komik duruma düşersin.Manisasporun Barcelonayı eleştirmesi gibi oluyor bu çünkü.
    3 4 postta beni taniyip zihnimi okuman. Ustune zeytinyagi gibi yukari cikman cok manidar olmus. Valla bana gore objektiflik senin konustugun gibi olmuyo isini gelirse boyleyim isine gelirse soyleyim durumu yanardonerligin daniskasidir. Ilk attigin postlarda da bunu zaten kendi kendine dile getirdin.

Kusura bakmayasin aglamayana meme yok git o zaman kardesim 99da dersanayemi gitmisin nereye gittiysen onlarin kurumlarinda calis.

2ucu boklu degnek denem bisey var bilirmisin bilmiyorum.
    Ya da yukari tukursem biyik vsvs.

Ama sen yerde tezegi gorup ,ustune basip sora ayagim pislendi diyemessin. Ya ustunden atlayip gecicen,ya da mizmizlanmican. 99 vs fln birak bunlari .
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstikrar, istikrar, istikrar naralarını atmıyor mu bu aralar biri!leri ? Atamıyor sanırım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana gore birini ya seveceksin yada nefret edeceksin yani oyle mi ? Yada hayatini bir takim gorusler altinda kisitlayacaksin.En basarali dershaneye gitmek varken , onlarin gorusu cok aykiri ben baska biyere gideyim diyeceksin. Demek istedigim su : boyle bazi kurumlara giden her insan oralarin goruslerini benimsemis olmuyor.Hatta cogu olmuyor.Bu isler sirayla olur.Once solcular sonra paralelciler sonra milliyetciler boyle gidecek.Solcular fislenirken cemaatciler sesini cikarmadi.cemaatciler fislenirken digerleri ses etmedi.milliyetciler fislenirkende kimse ses etmicek.Neden cunku senin gibi dusundukleri icin.Fairplay. Bu isin sonu yok.Benimde is bulmak gibi bi kaygim yok cok sukur.Ben bazi haksizliklara ses cikarilmasi taraftariyim.Bunu yaziyorum akp dusmani oluyorum tezegin icine batmis oluyorum , bas ortusunu yazinca akpli oluyorum.Bu isin yanardonerlikle alakasi yok.Destek verdigim bir orgut bir partide yok.Ben sadece muhalif bir vatandasim.Kendi goruslerime ters dusen herseye muhalif olurum.Sen bana ister yanardoner de ister baska bisey.Herkes herkes hakkinda birseyler der ama devlet hic bir zaman vatandas fislememeli.Basikapalisini da akepelisinide devrimcisinide solcusunuda.Siz zamaninda yaptiniz sira bizdeyle bu islerin sonu bitmeyecek.Boyle dusunen adamida tanimama gerek yok zaten.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)