Şşşiiiişşştttt çaktırmasıkıntı değil. Cs 1.6'da da aynı sıkıntı oluyodu alıştılar sonra
![]()
Hakan dayıııı formundasın yine haahahahKriz konusunda güleceğim hiç aklıma gelmezdi
![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Bana dayıııı dayı dayııııı dediler döndüm baktım.... yoh amuaa dede diyeydin la,demeyin olum söle seyler botox neyım yaptıracam..üzülüyorum yahadi elimden tut seni cocukluğuma ındırıcem..
Yaa serkanım arada böle gergin konulara müdahale etmek,negatif havayı biraz da olsa alıyo..kimse kimseye sert konusmuyo sonra..olası bir tartışma ya da tartışma ortamından uzaklasılıyo..kısaca ırzına gecıyorum konunun bi müddet..sonra ortalık duruluyo bende rahat uyuyorum..günlük görevimi yapmış olmanın huşu ve sevinci ile..
Teçtörki den maaş aldığımda doğrudur ayrıca![]()
Krizden daha fazla ahlaki erozyon var özellikle İstanbul'da.
Ticaret ahlakı kalmamış. Millet en kısa yoldan zengin olmanın peşinde.
Bugün zenginliğe erişmek 20-30 sene önceki kadar kolay olmadığı için; herkes üçkağıtçı olmuş.
Yarınlar bugünden daha zor olabilir. Elimizdekinin kıymetini bilmeliyiz çünkü bugünki sistem düzgün ahlaklı esnafın yükselmesine hizmet etmiyor.
Çok tatlı gerçöktöön
Yoruldum be serkan..(vardır yaa böle triplere giren) inşallah ömrümüz yettiğince yazarız burda çizeriz hepberaber..yanlız nasıl bi attım ben bile ınanmadım..düşünsene 50 yaşına gelmişsin burda yazıyosun...
bak bak nasılda forumun dinazorlatına lafı çaktım...yanlız iyi çaktım..baya baya çaktım hani..bildiğin güzel çaktım
![]()
![]()
Abi cevap vericektim senin yazdiklarini okudum cevap mevap yazasim gelmedi arada boyle hir gur cikarmak lazim sen gel diye![]()
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Konu biraz dağılmış. Şuan Görünmeyen bi kriz var. Seçim ve ABD faiz arttırımı sonrasında görüşen ben görünün kılıyızcıları
Plan su: Savasmaktan cekindigin Turkiye halkinda bi kesimi egitimsiz ve cahil birak, o kesimi dini yanlis tanit, kafatasci ve sekilci cahiller olsunlar. Diger normal kesime dini cahil kesim uzerinden goster. Normal kesim "bu dinciler igrenc demekki din de igrenc" desin. Cahil zaten dini dogru yasamiyor, benimsemiyor. Normal insanlar da dinden ve Yaradan inancindan uzaklasir. Alin size sekuler duzen. Inancsiz insanlar cobansiz koyun gibi dagilir. Ortam sana kalir. Ateizm de inanma ihtiyacini karsilayan ici bos bir kapdir. Asil test de budur. Hayatin anlami; butun bu cabalara ragmen inancini kalbinde hissetmeye devammi edeceksin? Yoksa akintiya kapilip suruklenip yok mu olacaksin.
Alıntıdır. Harika tespitler..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Fitch'den Türkiye raporu okumanızı tavsiye ederim..
Fitch'den şok Türkiye raporu haberi, haberleri.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Piyasa çöktü zaten sadece siyasetçilerimiz bunu seçime kadar erteliyor. Seçimden sonrası için korkuyorum. Bu ülkede zenginler bir şekilde ayakta kalırda olan yine fakire fukaraya olacak. Herşey ateş pahası olmuş. Durumum müsaitken bile patatese bibere verdiğim para zoruma gidiyor. Bazılarınında zoruna gitse keşke, bencillikten ve koltuk sevdasından kurtulsak türkiyede hayat güzelleşir.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
hani biz havaya konuşuruz ama fitch boşa konuşmaz adamlar dünyaya yön veriyor.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)