Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bunlar daha iyi günler diye bir laf vardır
Tayyip in 3 çocuk diye yırtınmasının nedeni Doğuda 10-12-15-18 çocuk lu ailelerdir inşaata aldığım personellerin çoğu en az 10 kardeş daha vahim bir tablo gelecek yakında.
CHP veya MHP'nin kabahati doğru bir muhalefet olamamasıdır. Adam bir önce ki şeçimle aldığı oyun aynısını alıyor bunu başarı kabul ediyor. Şaçmalıktır bu.. HDP'nin barajı geçmesinde şuçlu olan AKP'dir.
Ahmet DAVUTOĞLU adam olsun sözünü tutsun ve istifa etsin.
Erken şeçime gidersek AKP yine iktidar olucak görürsünüz arkadaşlar. Şuan millet tırstı gerçekten biz naptık diye. Ama bu belirsizlikte kendimize sahip çıkmamız lazım sağlam durmamız lazım. Hakkımız da hayırlısı olur inşallah.
Yalnız o olay pek öyle olmadı polise bomba ihbarı dahi gitmiş fakat oralı olmamış amaç orada kaos yaratıp halkı galeyana getirmekti diyarbakır bu olayda sessiz kaldı . malesek mevcut hükümet giderken kan dökecek bu çok belli insanları korkutuyorlar yok işte kriz gelicek yok işte ülke batıcak bu ülke neler gördü atlattı böşversinler . 3 gün önce allah kitap paylaşanlar seçimden sonra ekonomist oldu milleti yönlendiriyor en çok da buna gülüyorum
2011 : 11.147.000 oy
2015 : 11.269.000 oy CHP
2011 : 21.466.000 oy
2015 : 18.230.000 oy AKP
2011 : 2.800.000 bağımsız ( %95 i hdp adayları)
2015 : 5.818.000 hdp
matematik ortada..
bir sürü tanıdıkla olmuyor bu işler.. akp 3 milyon küsur kaybetmiş hdp 3 milyon küsur kazanmış..
hala chp mi?
Valla en büyük iş bize düşüyor kimseye suni krizi koz olarak kullandirmayacaz. Çevremizden biri aman kriz var uzun adam gelsin kurtarsin bizi derse anlaticaz bunlar.krizle geldi krizi alet etmeyi iyi bilirler bunlar zamanında da kriz vardı hatirlasana diyeceğiz. Artık herkez anlamali bunların devri kapanıyor. Artık Bunların elindeki tek koz kriz bunlar yine tek başına gelmek için gözlerini kirpmazlar ülkeyi batağa suruklerler
Çok sayın A K P li olan arkadaşlarım affınıza sığınarak bir soru sormak istiyorum. Siz bu sonuçtan sonramı Milliyetçi oldunuz ? Teröristler meclise girdi mutlumusunuz diye sorular soruyorsunuz ? Adamları sınır kapısında davulla zurnayla karşılayan, sahneye çıkıp gülücükler atan zamanın bbakanı değilmiydi ? hiç oraları görmüyormuydunuz ? Sakil adamları belirleyen barış süreci diyen orayla burayla görüşmelerine izin veren kimdi ? herşeyi geçtim ulan bu adamlar zaten meclistelerdi zaten bağımzsız aday olarak bununudamı düşünmüyorsunuz. Bırakın Allah aşkına ya yok CHP MHP den milet oy verdide bunlar girdi içeri hölöhölöhölöhölö. yok dolar euro azıtıcak kriz olucak yuh, uyanın uyanın doların 2015 te 2.6 tl olduğu yerde asgari ücretle 940 tl ye millet geçinmeye çalışıyor.
74 model sehpa...
Cehaletin kol gezdiği bu yeni türkiyede sen matematik örneği veriyorsun.
Adam bakan kör o rakamdan ne anlar be kardeşim
Bu seçimde HDP şunu dedi ey AKP ben eskisi gibi değilim
Secmenim sana artık oy vermeyecek dedi.
HDP suan emanet oylar olmasada barajı geçecek çoğunluk var.
İktidar iktidar olsaydı zaten bu halk sahip çıkardı.
Aksaray, yolsuzluk çerez parası millet eşek yerine koyarsan ben padişah da olayim dersen böyle dur derler adama.
Bu millet bir yerde frene iyi basar.
Benim üzüldüğüm tek nokta doğu kaybetmisiz demek
Oy oranlarina bakarsak eğer. Bunun asıl nedeni Oslo görüşmesi yapan iktidar partisidir.
Güç kimdeyse başarı ve başarısızlık onun elindedir.
Muhalefete *** atıp durmasin kimse
Adamlarin önergesi yasa taslağını iplemeyen iktidardi.
Simdi bedel ödeme zamani yaklasiyor.
Yuce divanı bekliyorum inşallah orada ustu. kapanan hersey gun yuzune çıkacak
Saman ithal edildiğinde iktidarda AKP vardı
Bakara makara deyip din ile dalga geçildiğinde iktidarda AKP vardı
Sınav soruları çalındığında iktidarda AKP vardı
Anlatamadığım her gün iktidarda AKP vardı
Tuttuğum takımın maçına gidemediğimde iktidarda AKP vardı
Dayak yediğim günde iktidarda AKP vardı
Polisler , ona börek uzattığımda biber gazı sıktığında iktidarda AKP vardı
Koruma istememe rağmen öldürüldüğümde iktidarda AKP vardı
Korkmadan mizah yapamadığımda iktidarda AKP vardı
Gözüm gaz işeği ile çıkarıldığında iktidarda AKP vardı
Güçlü ekonomi deyip bizi fakirleştirdiklerinde iktidarda AKP vardı
Arkeoloji müzesinde sünnet düğünü yapıldığında iktidarda AKP vardı
Dünyanın en pahalı benzinini kullandığımda iktidarda AKP vardı
trafolara kedi girdi diyerel milleti aptal yerine koyduklarında iktidarda AKP vardı
USD 2.81 euro 3 ü geçtiğinde iktidarda AKP vardı
Paraları kutularda sakladıklarında iktidarda AKP vardı
paraları sıfırladıklarında iktidarda AKP vardı
330000 TL lik araba lüx müdür denildiğinde iktidarda AKP vardı
Düne kadar din iman paylaşan arkadaşlar bu günün en iyi ekonmistleri oldu ?
Zaten halk hep fakirdi insanları pazar sonrası artıklara muhtaç edenler sizsiniz oldunuz ,
Korku var neden amcalar dayılar birer birer makam mevki değiştirince rant kapıları kapanınca üzüleceksiniz ,
sert AKP li bir kaç kişi başkanlık sistemni istemiyorum dediğinde çok şaşırmıştım tam helal lan diyecek ken
- abi tayyip 200 yıl yaşıyacak olsa isterdim de işte ondan istemiyorum dediler vay karakterinizin amk dedim
Bakıyorumda akp lilerde bir panik havası dolar yükselmiş borsa çökmüş kriz geliyor diye sanal alemde tv lerde açıklamalar yapıyorlar.
Sanki bir gecede oldu herşey
Bu halk bunu yerse erken seçimde akp oylarini yükseltebilir.
Çok sevgili Akparti'li dostlarım, hain mecliste çığırtganlığı yapan sizlere birkaç soru sormak isterim.
-Diyarbakır da Barzani ile kucaklaşan kimdi ?
-Dolmabahçe'de birlikte fotoğraf çektiren kimdi?
-Sınırlarımızdan davul zurna ile Pkk'yı geçiren kimdi?
-Apo'nun mektubunu memleket için çok değerli notlar diyerek kol kola okuyan kimdi?
-Habur'da şenlik alanı oluşmasına izin veren kimdi?
-Pkk ile Oslo'da pazarlık yapan kimdi?
-Açılım sürecini başlatarak Apo'yu muhattap alan kimdi?
Çizikten Dolayı Komple Boyalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)