User Tag List

Sayfa 34/58 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
1093 sonuçtan 628 ile 646 arası

Konu: Ekonomik kriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şurda yazılanları okuyorum da inanamıyorum çoguna.
    siz akp dışındaki herhangi bir partinin tek başına iktidar olacağını mı sanıyordunuz? ya da chp + mhp yeterli çogunluga ulaşacak falan?
    akp'nin indirilmesinin tek yolu vardu, hdp'nin barajı geçmesi ( pkk vs diyen olacaktır. doğrudur. pkk'ya en çok destek veren ikinci partidir. birincisi için bkz.akp ).
    yapılabilecek en harika şey : geçici 3 'lü bi hükümet kurar, tüm ak itleri yargılar, asgari ücreti de yukarı çekip akp tabanından oy çalarak erken seçim için hazırlık yaparsın.
    en aptalca şey ise erken seçim olur. ben yemin olsun gider veririm oyumu akpye.
    her ne koşulla olursa olsun, herhangi bir paartinin akp ile koalisyon kurması da, Bahçeli'nin "ben ülke yönetemem ama güzel ana muhalefet olurum yaaae" demesi de vatana ihanettir.
    yukarda birileri " demekki daha önceki seçimlerde şaibe vs yokmuş" tarzında bişeyler yazılmış. bu seçim sonuçlarından yola çıkarak öyle bi düşünceye ulaşmayın. binlerce insan sabah 6'dan akşam 9'a kadar nöbet tuttu. gerektiğinde avukatlar okuldan okula koştular anayasayı anlatmak için.
    korkacak bişey yok arkadaşlar. herşey güzel olacak inşallah..

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şurda yazılanları okuyorum da inanamıyorum çoguna.
    siz akp dışındaki herhangi bir partinin tek başına iktidar olacağını mı sanıyordunuz? ya da chp + mhp yeterli çogunluga ulaşacak falan?
    akp'nin indirilmesinin tek yolu vardu, hdp'nin barajı geçmesi ( pkk vs diyen olacaktır. doğrudur. pkk'ya en çok destek veren ikinci partidir. birincisi için bkz.akp ).
    yapılabilecek en harika şey : geçici 3 'lü bi hükümet kurar, tüm ak itleri yargılar, asgari ücreti de yukarı çekip akp tabanından oy çalarak erken seçim için hazırlık yaparsın.
    en aptalca şey ise erken seçim olur. ben yemin olsun gider veririm oyumu akpye.
    her ne koşulla olursa olsun, herhangi bir paartinin akp ile koalisyon kurması da, Bahçeli'nin "ben ülke yönetemem ama güzel ana muhalefet olurum yaaae" demesi de vatana ihanettir.
    yukarda birileri " demekki daha önceki seçimlerde şaibe vs yokmuş" tarzında bişeyler yazılmış. bu seçim sonuçlarından yola çıkarak öyle bi düşünceye ulaşmayın. binlerce insan sabah 6'dan akşam 9'a kadar nöbet tuttu. gerektiğinde avukatlar okuldan okula koştular anayasayı anlatmak için.
    korkacak bişey yok arkadaşlar. herşey güzel olacak inşallah..

ne saçma sapan yazıyosun amk ne vatana ihaneti boş boş yazmıssın.
    pkkyla mı ? hırsızla mı ? hdpye oy verdiren sol görüşlemi koalisyon yapılcak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakOzdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne saçma sapan yazıyosun amk ne vatana ihaneti boş boş yazmıssın.
    pkkyla mı ? hırsızla mı ? hdpye oy verdiren sol görüşlemi koalisyon yapılcak ?
    al amk akp seçmeninin mhp versiyonu. bi bitmeniz amk
    yıllardır muhalefetti de ne yaptı?
    o iş öyle kendini naza çeken yeni gelin gibi " gelip benle koalisyon isteyecekler. o zaman istedigimi alicam :$ " demekle de " ben milliyetçiyim ana muhalefet olurum ya da erken seçim olsun lalalla" demekle olmuyor.
    akıllı olun biraz da şu akp gitsin. sonra nasıl olsa ak *** kara *** belli olur

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2002de bahçeli erken seçime götürmüştü ve akp iktidar olmuştu. Hatırlatayım istedim.
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2002de bahçeli erken seçime götürmüştü ve akp iktidar olmuştu. Hatırlatayım istedim.
    Neyi niye hatırlatıyorsun ki aga?
    sanıyor ki mhp'nin 2-3 puan artırmasının sebebi mhp'nin doğru siyaseti. Değil. oylarının artmasının sebebi hem akpnin yanlış siyaseti hem de bilinçli milliyetçi bir kesimin Hdp'ye oy vermeyi midesi kaldırmadıgı için mhp'ye vermesidir.
    matematik belli. Bahçeli koalisyon kurmazsa erken seçime gidilir ( chp, akp ile kurmazsa tabiki ).
    erken seçin de tek başına akp iktidarı demek oluyor. rte gerekirse her okula eli silahlı polis koyar ama yine tek parti çıkartır burdan. Polis adamın elinde, asker, yargı, herşey.. adam erken seçimde her okula eli silahlı adam koyup oy ve ötesi ya da diger gönüllüleri sokmasa, oyları ben sarayda saydırcam dese kim ne diyebilir?
    bu bir firsattır. ya degerlendirilecek ya da ******* bu milleti diyip siktirip gidip akp çocuk kollarına kaydımı yaptırıp çekirdekten akpli olucam.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün cnn de deniz zeyrekde söylemişti. Hdpnin dışarıdan desteklediği chp mhp koalisyonu kurulur. Akpnin yaptığı tahribatlar giderilir. Yolsuzluklar cumhurbaşkanlığıyla ilgili düzenlemeler vs. Ekonomik düzenlemeler yapılır sonra erken seçime gidilebilir dedi. En mantıklısı bu olur. Bidaha böyle bir fırsat geçmez muhalefetin eline.
    Everyday I ** çapuling...

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devlet bahçeli bu partinin başında durduğu sürece bırakın hükümet kurma koalisyon ortağı olma ana muhalefet bile olamaz barajın az üstünde sürünür durur bi zikimede yaramaz.

Aslına bakarsanız hem sol hem milliyetçi hem de kürtlerin oldupu bir koalisyon neden olamaz ? neden amaç sorunları çözmek değil de sorun çıkartmak üzerine olur ?

hiç empati yapıyor musunuz neden gerilla dediğimiz terör unsurları yokluk açlık sefalet içerisinde öleceğini bile bile dağa çıkıyor ? köylerinde otuturken rahat mı battı diyorsunuz ? hanginiz köyünüzde memleketinizde savaş yaşadı savaş gördü ? kimin evine köyüne bahçesine havan mermisi düştü eşinin dostunun eli kolu parçalandı ? kim sürekli asker yada gerilla tarafından tehdit görerek 2. sınıf insan muamelesi görerek ve ölüm korkusu ile yaşamak ister ? rahat koltuklarımızda oturup dünyayı kurtarmak siyasi oyunları çözmek ne kadar kolay değil mi ? ya bu insanların gerçekten derdi ülkeyi bölmek değil de batı bölgelerinde yaşayan insanlar ile eşit muamele görmek eşit imkanlardan yararlanmak olamaz mı ? ya her grubun her ilin her bölgenin içinde olduğu gibi bu insanların arasında da provakasyon yaratan ajanlar var ise ve işin pislik kısmını ve bu algıyı onlar yaratıyor ise ? Ya bu ülkenin askeri gerçekten haksızlık yaptıysa o bölgedeki insanlara ? her şey tv lerde gördüğümüz yada bize anlatılan gibi değil ise ? tabii bu saydıklarımın terside olabilir dimi ?

şirketten giremiyorum ama youtube den " atilla kıyat tsk ya eleştiriler arena programı " videosunu lütfen seyredin

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Eğer bir koalisyon yapılırsa üç partinin ortak uzlaşıcağı tek nokta olur.. onuda herkes az çok tahmin edebiliyor.. buna yüksek ihtimal oy verenlerde destek çıkar olumlu bakar.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

RedCan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devir artık kutuplaşma değil uzlaşma devridir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım son koalisyon hükümeti 2002 de olmuştu, ee buda 13 yıl önce ediyor. Bana lütfen biri 13 yıl önce koalisyondan ne hatırladığını söyleyebilir mi ? ben 17 yaşındaydım hani başka hobilerim vardı politikayla pek ilgilenmezdimde, aramızda yaşı bir hayli küçük olup sanırım o sıralar baya bir politikayla iç içe olan ve koalisyonun ülkemiz adına kötü olacağını düşünenler varda. Cahilliğimi mazur görün.
    koalisyonlarda yaşanan temel sıkıntı şudur: ekonomik ve diğer yapısal reformların hızla yapılabilmesi için çoğunlukla birden fazla bakanlığın, kamu kurumunun veya kuruluşunun ortak bir şekilde seri adım atması, karar alması gerekir. koalisyonlarda bu bakanlıklar, kurum ve kuruluşlar farklı partilerin dolayısıyla farklı siyasi ve ideolojik grupların elinde olduğu, her grubun kendi zihniyetini kuruma yansıttığı ve kadrolaştığı için ortak karar alınması güçleşir ve genelde taraflar birbirine suç veya çamur atarlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyi niye hatırlatıyorsun ki aga?
    sanıyor ki mhp'nin 2-3 puan artırmasının sebebi mhp'nin doğru siyaseti. Değil. oylarının artmasının sebebi hem akpnin yanlış siyaseti hem de bilinçli milliyetçi bir kesimin Hdp'ye oy vermeyi midesi kaldırmadıgı için mhp'ye vermesidir.
    matematik belli. Bahçeli koalisyon kurmazsa erken seçime gidilir ( chp, akp ile kurmazsa tabiki ).
    erken seçin de tek başına akp iktidarı demek oluyor. rte gerekirse her okula eli silahlı polis koyar ama yine tek parti çıkartır burdan. Polis adamın elinde, asker, yargı, herşey.. adam erken seçimde her okula eli silahlı adam koyup oy ve ötesi ya da diger gönüllüleri sokmasa, oyları ben sarayda saydırcam dese kim ne diyebilir?
    bu bir firsattır. ya degerlendirilecek ya da ******* bu milleti diyip siktirip gidip akp çocuk kollarına kaydımı yaptırıp çekirdekten akpli olucam.

mhp yaptıklarıyla oy attırmadı peki eyvallah mhp nasıl seçenek oldu bu duruşuyla.
    mhpyi seçenler diğer partilerle koalisyon yapmasını neden istesin ? fikirler uysa mhpye oy vermezlerdi.
    akp seçmeniyle ne alakam var amk omurgalı olmak adam olmak takım tutmak gibi siyasi parti tutmadığım için bi bitmediniz amk mı oluyorum ?
    senin yaş 33 olmuş ama duruşun eğri olmuş birader sana hayırlı günler

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hdp den haz etmem, hiçbir zaman da etmeyeceğime adım gibi eminim. Ama adamlar hiç olmazsa dürüst başından beri eylemleri ile söylemleri örtüşüyor.

Genel eş başkanları Hdp değilde farklı bir muhalif partinin genel başkanı olsa siyasi durum çok farklı olabilirdi.

Ülke olarak öyle bir duruma geldik ki HDP gibi bölücü terör örgütünün izdüşümü olan bir partinin meclise girip akepe yi saf dışı bırakmasına seviniyoruz.

Bu bu ülkedeki muhalif partilerin eksikliğidir bence.

Sonuçlara bakıldığında chp nin bu denli etkili bir seçim propagandası yapmış olmasına rağmen oyları önemli derece de artmadı.

Mhp ise akp den dönen tepki oyları ile biraz artış gösterdi. O da hdp ye oy vermeyi reddeden seçmenlere bağlı olarak oldu bence.

Devlet bahçeli biraz daha etkin bir siyaset yapsa daha iyi olur ama muhalif parti başkanı olmaktan öte bir vizyona sahip değil maalesef.

Oy dağılımlarına bakın hdp geçen seçimde akp nin kalesi olmuş birçok doğu şehrinden birinci olarak çıktı.

Sonuç olarak hükümet ne şekilde kurulursa kurulsun, kendi adıma;

Huzurla yaşayacağım, gelirin eşit dağıtıldığı, (hani müslümanız ya komşusu aç yatan bizden değil ya)

Adaletin seçilmişler için tecelli ettiği değil toplumun tüm fertleri için eşit şekilde uygulandığı.

İnsanların "sadaka" ve "biat" kültürüne değil "hakkı olanı aldığı" ve " özgür düşünce" ile hareket edebildiği.

Kişilerin polisten kaçan değil korunmak için polisin desteğini aldığı bir toplumda yaşamayı istiyorum.

Koalisyon kurulursa eğer en çok istediğim şey alttaki fotoda milletle t.şak geçen kişinin ve diğerlerinin yargılanması.

http://img.hurriyet.com.tr/_np/6260/27496260.jpg

Ve şuna hala şaşırıyorum maalesef adamlar bu kadar oy kaybetti ama hala iki ana muhalefet partisinin toplamı kadar oy alıyorlar.

Ya benim dünya görüşümde ve takip ettiğim gündem de bir sıkıntı var ya da insanlar görmüyor/görmek istemiyor bazı şeyleri.

Güzel günler görürüz umarım. Zira kavgadan kime hayır gelmiş ki ?

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok merak ediyorum,
    3'lü koalisyonda Hdp, İçişleri veya Milli Savunma bakanlığını isterse verecekler mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak sana Bilal'e anlatır gibi anlatıcam.
    Mhp'nin kemik kitlesi %6-7 civarıdır. bu rakamın belli dönemlerde artmasının sebebi; merkez sağ ya da solun başarısız iktidar ya da muhalefet yapması oluyor. Bana Bahçeli'nin doğru bi siyaset yaptığından bahsetme, zira Mhp kökenli bir aileden gelmeme rağmen götümle gülerim sana.
    Bu seçimde insanlar oturdular kendi bölgelerinde kime hangi oyun, neyi ne kadar değiştireceğini hesapladılar ( toplamda 3 mv çıkarabilecek bi yerde mhp'ye vermenin yersiz, chp'ye vermenin mantıklı olması.. 8 mv çıkaracak yerde chp yerine mhp'ye vermenin mantıklı olması bla bla bla ).
    Ben oyumu gidip strateji onu gerektirdiği için Mhp'ye verdim. Hdp'yi midem kaldırır mıydı bilmiyorum açıkcası o yüzden atıp tutmayacağım ama Chp'ye de gözüm kapalı verirdim.
    Eğer Bahçeli kendi tabanının tepkisini çekmemek için işi agırdan alıyorsa, buna mantık çerçevesinde yaklaşırım. Ama erken seçime gidilmesine sebebiyet verirse, 2002 seçimlerini anımsatır, Ahmet'in yerine geçmesini isterim. Zira ahmet davutoğlu'ndan daha faydalı olmuş olur akpye.
    ben 33 yaşındayım birader. En azından artık eğri durabiliyorum. Dik durucam diye ayakta zikilmekten de domalmış beklemekten de yoruldum.
    Bu hükümet yargılanır. askeriye, yargı düzene girer ve sonrasında erken seçim yapılır. bunun dışındaki tüm seçenekler, akp ile x partinin koalisyonu anlamına gelir. Bir diger deyişle; sen dik dururken zikilirsin, ben egri büğrü dururken.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak ettiğim bir konu var ve bende bu konuda muallaktayım. Kesinlikle beni PKK lı yaftalamayın kalbinizi kırarım ama kendime bu soruyu sormadanda edemediğim doğrudur. Yıllarca şehit verdik, içimiz yandı her baskında, bitsin artık dedik, lanetledik, savaşalım dedik. Bunları derken bir yandanda şunu da dedik, siktirin gidin dedik, siyaset dağda değil mecliste yapılır dedik... Şimdi meclisteler, barajı geçtiler. PKK köpürüyor... Peki biz tam olarak ne istiyoruz? Dağda da olmasınlar, mecliste de olmasınlar. Şuda bir gerçekki bu adamlar varlar, bu ülkede yaşıyorlar. Biz tam olarak ne istiyoruz? Ben açıkca söyliyim ben o kadar muallaktayım ki anlatamam. PKK lı adam mecliste. Dağda olmasından iyimidir?
    Silahlı örgüt kurmanın hesabını verirler önce.

Sonra kürt halkını temsil edecek parti elbette mecliste olmalıdır, demokrasi gereği.

Ama dün peşmergesin elinde mayın kumandası , kankaların bugün dağda hazır bekliyor , sen takım elbise giyip meclise girince çözülecek mi sorunlar ???

Sıkıntı burada abi , demokratik hareket edilmedi. Hatta insancıl hareket edilmedi. Şehit kanı olan ellerini meclise sokarsan istenmezsin orada.

Önce kaçak elektriğin hesabını verecekler , kaçakçılıkla geçinmeyi bırakacaklar , tehdit ederek her otoparkı gece klubünü ele geçirmeyi bırakacaklar.

Hesap verdikten sonra eşitlik isteyecekler ki kabul görsünler.

Zaten eşit yaşamıyoruz. Biz vergi veriyoruz , kürtler vermiyor. Biz parayla kullanıyoruz onlar bedava .

Hangi eşitlik ? Ben kürtçe konuşayım ama ömür boyu kaçakçılık mayfacılık terörcülük vergisizlik gibi haklarla yaşayayım. Bence güzel alış veriş kim neyden şikayet ediyor ?

Hala barışmış , eşitlikmiş, savunmaya bunca kaynak ayrılıyor ; diyarbakırdan başlayıp kars'a kadar her dağı ova yapana kadar bombaları sokarsın ağızlarına , götü yiyen çıksın o dağlara ?
    Kaçakçılık yapanları dikersin sınıra tabela diye , kaçırsın bakalım .
    Kesersin adanadan sonrasına giden elektriği , götlerinde mum yakarak yaşasınlar bakalım lambalar.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti böyle tavır koymadığı sürece halk ne meclise kabul edebilir içine sinerek , ne dağda kabul edebilir...
    -Fırat

Berkerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok merak ediyorum,
    3'lü koalisyonda Hdp, İçişleri veya Milli Savunma bakanlığını isterse verecekler mi?
    Sonuçlar netleşmeye başladığında aklıma ilk gelen soru bu oldu...
    06 Toyota Hilux 2.5 4x4

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mhp'nin kemik kitlesi %6-7 civarıdır. bu rakamın belli dönemlerde artmasının sebebi; merkez sağ ya da solun başarısız iktidar ya da muhalefet yapması oluyor. Bana Bahçeli'nin doğru bi siyaset yaptığından bahsetme, zira Mhp kökenli bir aileden gelmeme rağmen götümle gülerim sana.
    Bu seçimde insanlar oturdular kendi bölgelerinde kime hangi oyun, neyi ne kadar değiştireceğini hesapladılar ( toplamda 3 mv çıkarabilecek bi yerde mhp'ye vermenin yersiz, chp'ye vermenin mantıklı olması.. 8 mv çıkaracak yerde chp yerine mhp'ye vermenin mantıklı olması bla bla bla ).
    Ben oyumu gidip strateji onu gerektirdiği için Mhp'ye verdim. Hdp'yi midem kaldırır mıydı bilmiyorum açıkcası o yüzden atıp tutmayacağım ama Chp'ye de gözüm kapalı verirdim.
    Eğer Bahçeli kendi tabanının tepkisini çekmemek için işi agırdan alıyorsa, buna mantık çerçevesinde yaklaşırım. Ama erken seçime gidilmesine sebebiyet verirse, 2002 seçimlerini anımsatır, Ahmet'in yerine geçmesini isterim. Zira ahmet davutoğlu'ndan daha faydalı olmuş olur akpye.
    ben 33 yaşındayım birader. En azından artık eğri durabiliyorum. Dik durucam diye ayakta zikilmekten de domalmış beklemekten de yoruldum.
    Bu hükümet yargılanır. askeriye, yargı düzene girer ve sonrasında erken seçim yapılır. bunun dışındaki tüm seçenekler, akp ile x partinin koalisyonu anlamına gelir. Bir diger deyişle; sen dik dururken zikilirsin, ben egri büğrü dururken.
    arkadaş anlatamıyormuyum? bahçeli değil ideoloji burda önemli olan.
    sen iddia oranı gibi bakarsın ben başka bakarım o kadar açık.

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sandıktan bize tek bir oy dahi çıkmasa, İslamdan, İnsaniyetçilikten, Türkçülükten asla vazgeçmeyiz...
    Biz politikacı değil, bir Davanın takipçileriyiz !
    Başbuğ Alparslan Türkeş.

Bu partinin felsefesi budur. Her partiye nasip olmayacak kirmizi cizgileri vardir.İsteyen istedigi kadar egilip bukulebilir , Mhp de degil egilmek bu konuda ufak bir hareketlilik olsa dahi taban tavan olur partide illegalite baslar.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sandıktan bize tek bir oy dahi çıkmasa, İslamdan, İnsaniyetçilikten, Türkçülükten asla vazgeçmeyiz...
    Biz politikacı değil, bir Davanın takipçileriyiz !
    Başbuğ Alparslan Türkeş.

Bu partinin felsefesi budur. Her partiye nasip olmayacak kirmizi cizgileri vardir.İsteyen istedigi kadar egilip bukulebilir , Mhp de degil egilmek bu konuda ufak bir hareketlilik olsa dahi taban tavan olur partide illegalite baslar.
    çözüm ne peki?
    akp ile x partinin koalisyon hükümeti kurması mı yoksa erken seçim mi hemen?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)