http://sv102.piclect.com/17ab380cb/o...142943697n.png
https://www.facebook.com/AhsenTv/pho...type=1&theater
Printable View
Değerli kardeşim fişek tutuyorsunda Rojin Daye kimdir? Googlede bile sonucu yok. HDP de ne statudedir. Araştırdınmı bildiğin troll hesap milleti birbirine düşürmeye calışıyor.
Şimdi bir akıllı gitse MHP logosunu logo yapip APO resmi koyup altına biji apo yazsa napalım tüm MHP lileri kılıçtan mı geçirelim.
Hayır hepimizin beyni var neden araştırmadan çanak tutuyorsunuz şu kaos sevicilerine.
OÇ nun biri troll hesap açmış bunu anlamamak çok mu zor.
Aha bu kadar emin konuşuyorum oy kaybeden AKTROLL denen ****** cocuklarının işi o. AKP gelmedi aha hdpler böyle paylaşım yapiyor alın görün diyorlar.
Sizde yemin ederim okumuş falan adamsınız halbuki beyin tutulması mı yaşıyorsunuz anlayamıyorum.
Twitter da bile aradığında Rojin Daye adında bir hesap yok şuan. Anlık açılmış ve kapanmış.
üstünede şu tür fotolar paylaşılmış.
https://pbs.twimg.com/media/CHGRqQjWcAEMYIx.jpg:large
tutulmayın abi
Helal olsun olgar..başka da bişey demiyorum..bu kafayla yaklaşırsak gerçekten bişeyleri çözebiliriz...her gördüğünüze ve her duyduğunuza inanmayın..
Gezi olayları tv lerde o şekilde anlatıldıktan soonra herkesin farkına vardığını düşünüyorum sosyal medyanın ve televizyonun insaları nasıl yanılttığı konusunda. Paylaşım yapan hesap gerçek bile olsa neyi değiştirir ki? Delinin taşş attığı kuyuya atlamamak lazım.
Bilmediğimden soruyorum. Barış, çözüm süreci diyorlar ya. 90'lar öncesinde sivil kürt halkı ile türklerin arasında bir çatışmamı vardı?
Bana göre yapılması gereken Mhp ülkenin oy verenlerin menfaatini düşünüp chp hdp koalisyonuna en azından dışardan destek vermeli..
şu süreçde zaten hdp de bilinçsiz değil mhp nin dıaşrdan destek verdiği bir koasliyonda özellikle kosalisyon ortaklarından biriyse çözüm sürecini çok dillendirip mhp ile takışmaz..
Bu postu alıntı yaparak ;
Chp-Mhp koalisyonuna dışardan hdp desteği şeklinde olabilirde sizin dediğiniz gibi kesinlikle olamaz. Bir Milliyetçi Hareket Partisi düşünün Hdp lilerin bakan olduğu hükümete güven oyu veriyor
Bunu yazmışım.Olaylar benim düşündüğüm gibide , yazdıklarım sizin anladığınız gibi değil :)
benim bildiğim cok uzn zaman önce bi asala ermeni terör ergütü wardı şimdi de başka bi örgüt haa bu milleti cumhuriyeti kurtarırken de kürt türk çerkez laz hepsi yokmuydu ? tabi ki vardı ama şimdi abd israil fransa vb ülkelerin ülkemiz üzerinde çok fazla oyunu war yok ülke içinde herkes birbirini sevio ırkçılık yapmaya calışan dış güçler
Hdp içinde sıkıntı yok gelsin deniliyor.Meclis kurulsun 3 ay olmadan birbirlerini yiyecekler bu çok doğal birşey zaten. Anlamadığım ise , Türkiye Cumhuriyetinde imza toplamayla parti kapatma diye bişey yok. İnternette aradım , acaba ben mi bilmiyorum diye de bulamadım bişey. Bu konuyla ilgili bir link yada kaynak söylerseniz bakayım bende
Bana göre yapılması gereken Mhp ülkenin oy verenlerin menfaatini düşünüp chp hdp koalisyonuna en azından dışardan destek vermeli..
şu süreçde zaten hdp de bilinçsiz değil mhp nin dıaşrdan destek verdiği bir koasliyonda özellikle kosalisyon ortaklarından biriyse çözüm sürecini çok dillendirip mhp ile takışmaz..
Bu postu alıntı yaparak ;
Chp-Mhp koalisyonuna dışardan hdp desteği şeklinde olabilirde sizin dediğiniz gibi kesinlikle olamaz. Bir Milliyetçi Hareket Partisi düşünün Hdp lilerin bakan olduğu hükümete güven oyu veriyor
Bunu yazmışım.Olaylar benim düşündüğüm gibide , yazdıklarım sizin anladığınız gibi değil :)
Yanlış kişiye alıntı yapmışım öncekinde.
kürt halkı ile Türklerin hiç bir zaman aralarında bir sorun olmadı ki. Sorun olması için planlar yapıldı, bunun için uğraşıldı. Dış güçlerin ülke üzerinde oynadığı bir oyun sadece. 1900lerden beri..
siyaseti salak saçma facebook sayfalarından öğrenen insanlardan yüzünden sosyal medyadan soğudum yeminle
ortada bi sandık sonucu var bu adamlar 90dan beri demokratik olarak en büyük başarısını aldılar(kapalı kapılar arkasında alınanları saymıyorum)
seçimden once demirtaşın seni başkan yaptırmayacağız sözü aslında kendi çarkına çomak sokmak olarak ele alınabilir çünkü akp iktidarda kalırsa başkanlık sistemine geçiş kesin olacaktı bağımsızlık yada demokratik özerklik konusunda daha rahat adımları atabileceklerdi ama hdp zoru seçti bana göre yıllardır uğraştıklarını hiçe saydı
türkiyede artık bazı şeyler değişiyor bugün her kesimden oy alabiliyorsa yılların mhpsiyle eşit sayıda sandalye çıkarabiliyorsa haritanın doğusundan kurtulup ülkenin normal bi siyasi partisi olmaya adım attı ve bu adım ilerleyen dönemlerde vaadleri olan eşitlikçi özgürlükçü demokratik kararlara imza atmayıp bölünmeye yönelik hareket ederse kendi pimini çekecektir
bekleyip göreceğiz :)
Tebrikler arkadaşım doğru yazdım
Bu hdp iki gun sonra akp ile koalisyon kurarsa, burada hdp yi destekleyen cihangir solcularinin surat ifadesini cidden merak ediyor olacagim.
bu saatten sonra yapılan bi ton atar giderden sonra 3 partiden kim akpyle koalisyon yaparsa tarihini en büyük oy kaybına uğrar
Ne kadar özgürlükçü demokratik bir yapılanmaya da girseler bu onların pkknın uzantısı olduğu gerçeğini değiştirmez. Öldürdükleri masum insanların katilleri olduğunu değiştirmez. şehitlerimizin kanlarının üzerlerinde olduğunu değiştirmez. Onlara prim yaptıranda en az onlar kadar vatan hainidir.