benim listemde ak patili hemen hemen yok o yüzden pek bir şey çıkmıyor o tip :)
Printable View
benim listemde ak patili hemen hemen yok o yüzden pek bir şey çıkmıyor o tip :)
Dünya koşuyor, çabalıyor, üretiyor biz de bunlarla oyalanıyoruz işte. yıllardır oyalanıyoruz
Siyasetten birşey olmayacağını hala anlayamadımı bu millet, x gider y gelir önümüze seçenekler sunulur onu seçmek zorunda kalırız algı yönetimi sayesinde, planı işletenler bellidir.
Büyük resme odaklanmak lazım,perde arkasını görebilmek ama böyle kaos dönemlerinde çok zor..
hepsini okumadim yazilanlarin ama konu belli ekonomik kriz ve siyaset midem bulaniyor su konulara artik okadar icinden cikilmaz bir hal aldiki birilerinin cikari var diye elimizde olan disimizden tirnagimizdan arttirdigimiz 3 kurus parada gidiyo artik cok sıkıldım siyaset yapanlardan
Fuat avniyi takip eden bilir. Ak troller mhp-chp koalisyonundan korktukları icin sosyal medyada mhp yandasi profilleri acip insanların empoze etmeye calisicaklar. Mhp-chp-disaridan hdp koalisyonu olmasını diliyorum. Tayyibin kirli islerini döküp yargilanmasini sağlamalarıni istiyorum.
bizim ülkeden bir cacık olmaz nesilden nesile geldikçe bozulmuşuz çok sağlam temizlik gerekiyor bu ülkede hemde doğusundan batısına kadar ...
sokayım onları koalisyonunada iktidarınada.
işler zaten sıkıntılı evraklar geri dönüyordu. iyicene zıvanadan çıktı piyasa.
1 aydır yaprak kıpırdamıyor.
otur otur otur götümüz ağrıyor akşama kadar.
a... koydular resmen biz de halen yok o yapar yok bu yapmaz.
piyasalar koalisyonu fiyatlıyor anladığım kadarıyla.
Dolu birinden bu yanıtları almak hakikaten şaşırttı beni.
Mevcut sistem hala istikrarlı bir şekilde kontrol altında.
Dış güçler de yangına şuan için körükle gitmiyorlar!
Fitch veya moody's şimdi çıkıp not düşürse ne olur?
Şu olur; Halk düşünmeye başlar biz ne yaptık, kendi ellerimizle istikrarı bozduk diye :)
Global güçler oyunu çok profesyonel oynuyorlar. En güzel örneği de; Koalisyonu altın tas içinde sunmaları.
Ardından kopacak kıyameti hep birlikte göreceğiz... Yükselen, çok yükselen faizler sebebiyle, düşen konut ve otomotiv piyasası ile başlangıc...
Egolarini gecip ulkeyi nasil guzel yonetiriz ileri tasiriz mantiginda olursa partiler koalisyon olur tabi ama bu insanin yappisi geregi zor herkes kendi en iyi olmak ister
yahu suçu artık başkasında aramayın. her şey iyi güzelken biz yaptık, ortalık toz duman dış güçler, faiz lobisi, geziciler şöyle böyle.
fitch ve moodys senin kredi notunu tek iktidar döneminde düşürmedi mi? düşürdü. peki rte ne dedi tanımıyoruz dedi. bir puan artınca bakın çok başarılıyız kredi notumuz yükseldi diye piyasaya sundu. ülkede istikrar var sanki de. ayrıca dünya gücüyüz, süper atılımlar yaptık, acayip yatırımlarımız var, en iyi ekonomilerden birine sahibiz ama biz gidersek en kötüsü olabilir. Bu mu güçlü ekonomi?
dünyanın en istikrarlı ülkelerine bak bakalım. adamların 1-2bin dolara aldıkları araç bizde 2 sene evvel 25bindi şu an 35 bin. bu mu istikrar? biz buna enflasyon diyoruz. inşallah dediğiniz gibi olur ev ve araba piyasası çöker de durumu kötü olanlar daha rahat ev araba sahibi olur. 1+1 dairenin milyon tl lere yaklaştığı ülkede istikrar var ve fiyat düşerse istikrar bozulur diyor.
İstikarar diyenlere gerçekten artık batman in robine attığı tokatı atmak istiyorum
koalisyon kötü almanya o sebeple bu halde :)
paramızın değersizliğini ev,araba,yiyecek,giyecek fiyatlarının yüksek olmasını istikrar diye nitelendirenlere saygı sevgi gönderiyorum
İyi niyetli bir soru.
Koalisyon tabiki yapılabilir, fakat;
Ülkemizdeki partilerin tabanlarına baktığınızda aşırı zıtlığı rahatlıkla görebilirsiniz.
Bu kadrolar bir araya geldiğinde muhakkak ki iş icraat aşamasına geldiğinde belli tıkanıklıklar yaşayacaklardır.
Almanya bu bağlamda bize sunulmak için doğru bir örnek değil.
Bugün, 80'li yıllarda İstanbul Üniversitesinde arkadaşının ranzasının altına bomba yerleştirmiş bir kesime sıcak bakıyor birileri.
Öteki tarafta koskoca bir Kürt milletinin aklı ile alay eden, hizmet dışında her türlü kötülüğü yapan bir partiye sıcak bakılıyor.
Maksat ne, maksat denize düşen yılana sarılır minvalinde işler.
Tek partili dönemlerde ülkeler herzaman sıçrama yapmıştır, bu bizde de böyle olmuştur.
Bugün ister MHP, CHP, HDP olsun, yeterki tek parti olsun derdindedir birileri ve hizmetler devam etsindir...
Birileri de koalisyonun gücü ile birilerinden intikam alma derdindedir.