Yok abi ne girmesi,azıma sıcarlardı vallahi..vatan caddesınde bizimde otelımiz var,ordan aıleler tanısır..yoksa ben oranın kapısından gecsem bubama haber ederlerdi :D
Printable View
Forex küçük yatırımcıların yüksek kaldıraç oranları ile sürekli trade yaparak para kazanabilecekleri bi platform değil zaten. Misal adam anlaşma yapmış 2 ay sonra 10m dolar ödemesi var anlaşmayı yaptığı gibi örnek veriyorum 1 e 10 kaldıraçla 10m dolarlık kontrat alır bu işlem için 1m dolar teminat ayırır. Vadesi geldiğinde forexdeki pozisyonunu kapatır. Eğerki dolar yükselirse anlaşmayı yaptığı günkü kura göre oluşan zararını forexden kar olarak alır. Zarar etmemiş olur. Başka bi alternatif swap sözleşmesi yapabilirler. Yani istersen eğer kendini kur dalgalanmalarından koruyabilirsin.
Techturkey finans cafe kısmı istiyoruz .
vay arkadaş bi soru sordum 3 sayfa cevap kafam karıştı :D şimdi semamcaya mı,pavyondaki leylaya mı basıyoz paraları :D
Yahu aslında bu işlerle uğraşan 3-5 kişi adam akıllı soru vevap yazsa..tabi gercekten anlayan kişiler,faydalı olur makara bi yana..ismide ne olsun konunun ....... bel vurdum tarlaya,dolar çaktı euroya ??
Eldeki avuctakını bana verıyosunuz abi forumca karar aldık :D
Tabiki yerli pavyondaki Leylalara :)
yukarıdaki dövize yatırım kısmında yapılan yorumlara bende katılıyorum. Döviz yükselince kazandığını zanneden küçük yatırımcı, illa ki biliyordur elektrik dövizle, petrol fiyatları dövizle belirleniyor. Dolayısıyla bu kalemler artınca herşeye otomatikmen güncelleme! geliyor. Geldiğinden fazla gidiyor.
Bu forumda ciddi bilgili insanlar vardır. Hepimize para lazım sonuçta. Piyasaya göre pozisyon alabiliris. Zararları minimize ederiz . Tabikide yine ustaları kazandırırız :)
Geliri döviz olana hiçbir sözüm yok, olamazda. Aksine ülkem adına sevinirim dışardan para, yatırım, teknik bilgi gelmesini.
Benim anlatmak istediğim gemi batarken, gemiyi kesip biçip kendisine sandal yaptığını sananları kasetmiştim.
kimseye yönelik yazmıyorum ve geyik amaçlıda değil ama birazdan biri çıkıp Fixed %1001 Blogdan geldi dolar var euro var 50 liraya whatsapp grubuna alırım diyecek diye korkuyorum
Hakotech cidden buradaki insanlara faydası olabilir böyle bir konunun. Dolar , borsa forex vavsvss .
Valla acan olursa ben elımden geldıgınce yardımcı olurum...bu arada TL'si olan arkadaşlarımız döviz almak isterlerse,önce heryerden fiyat alsınlar..dikkat lütfen her yerden fiyatlarını alsınlar ve sonra bende onlar için bı fıyat alayım..kesinlikle bankalardan döviz alısverişi yapmasınlar...keza insan gibi geçirmiyorlar..mahalle dövizcilerinden almasınlar..yada satmasınlar..zira yazık ne değerinden satıcaklar nede değerınden alıcaklar..ben elimden gelen yardımı yaparım,lalelideyim,işlem yaptırmak isteyenler bana bir gun önceden yazarlar ise lalelide olmasam bile geçerim..beraber gıdıp döviz alımını yada satımını yaparız..HİÇ BİR ÜCRET FALAN TALEP ETMİYORUM :D :D
Bu arada burda benı tanımayan cok arkadasım vardır..ne iş yaptığımızıda..sunu solıym yardımım dokunur bir Allah c.c razı olsun derlerse bana yeterde artar..