İyi olmuş güzel olmuş ama çok boş olmuş, emek var ama boşa emek var. Neyse herkese bi uğraş lazım tabi ki
İyi olmuş güzel olmuş ama çok boş olmuş, emek var ama boşa emek var. Neyse herkese bi uğraş lazım tabi ki
arkadaş trafik nasıl izin veriyor bunun yola çıkmasına. Ne emniyet kemeri var ne koltuk. Herif sedir koymuş oturuyo. Arka dorseye bi ağırlık yükle o şase kaça ayrılacak acaba. Frene bastığı zaman nerede duracak acaba. Ondan sonra devler bize sahip çıksın. Olur canım. Devletin işi yok beyin free lere beyin dağıtacak.
IN BOOST WE TRUST
hani paintle photoshop gibi birşey yapmaya çalışırlar ya heh aynen öyle olmuş![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Murat 131in üstüne tır görünümü her kaportacı verir. Proje olarak ne özelliği var motoru şanzımanı aktarması şasisi hazır arabayı giydirip mühendis havasına girmek de güzel kafa. O kadar emek çöp olmuş başka bişe değil.
Ya adam ugrasmis yapmış helal olsun. Ama her bokuda "Tr de yerli otomobil yok ama ben urettim" e getiren gerizekalilara cok kiziyorum. Be mal deynegi sen bi git buyuk sanayilerle neler uretiyir turkuye.Ne muhendisler var ne teknolojiler var.senin karavanda yaptigin seyi yapamiyacak ülkemiyiz biz.
Yerli otomobilin uretilmemesinin hala siyasi bi tercih (rant da diyebiliriz) , meydanlarda yerli otomobil diye bagiranlarin yalan makinasi oldugunu halen anlayamadilar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)