Sony ve asus dan başınıza bişeymi geldi merak ettim çevremde kullanan çok var bir şikayet duymadım
Lenovo y 5070 kendimde var tavsiye ederim dis gorunus ve fiyat performans bakimindan guzel makine. Bi bakin isterseniz. Monster makinelerin kasalari kalitesiz oluyo ve free dos oluyo sanirim ben almaktan vazgecmistim 5 6 ay oldu.
qatrionun koydugu monsterlara bakarken sepete ekle özelleştir seceneginede tıklayın bir cünkü üstteki arkadasın dedigi gibi fiyatta free dos olarak geliyorlar. win 8.1 standart katarsanız 227+kdv lira proffesional katarsanız 400tl+kdv gibi fark cıkıyor.
1881 - 193∞
öğrenci e maili ile bedava windows alınabiliyor bir tanıdığınız aracılığıyla kolayca orjinal windows kopyası edinebilirsiniz
Kardeşim , eğer oyun için alıcaksan bu paraya masa üstü güzel ve laptoptan daha keyif verici makina toplarsın benim görüşüm. Bir yerden sonra sıkılıcaksın ki site de vardı bir iki kişi baya sağlam makina satan 1750 gibi bir fiyata satıyordu reklamcı bir arkadaştı sanırım. Eğer illa da laptop dersen sana kalmış ama masa üstü pc toplaman oyun açısından daha avantajlı olur
oyun için laptop gereksiz ama illa laptop diyosan ilk gönderdiğin hp güzel ama işlemcisi yetersiz. Monster veya msi bakman lazım msi daha tuzlu
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
8 senedir asus kullanıyorum , yenileyeceğim zaman da ilk bakacağım marka yine asus. gerçi tüm markalardan uzak durun demişsiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)