mf3 lerr 114.3 mü ?
Ben 1 numara derim. Araba köşeli hatlara sahip en uygunu bu olur diye düşünüyorum.
Lastik tavsiyesi olarak minimum 50-55 yanak takarsan daha rahat olur. Evet görüntü olarak ne kadar az yanak olursa o kadar güzel oluyor. Ben 45 yanak kullanıyorum 2 yıldır bundan sonra hayatta o kadar dar yanak takmam. Hem arabayı sertleştiriyor hemde sürüş konforunu çok çok etkiliyor ve keyif almaktansa eziyete dönüşüyor araba kullanmak. Gülü seven dikenine katlanır diyorsan senin tercihin tabi![]()
Cevaplarınız içi teşekkürler çoğunluk advan demişLastikleri 45 yanak aldım lastik çapı değişmesin diye
1-2 mugen arasındayız ozaman,birde BBS var ama BBS basınca güzel duruyor Denizli'de bu basıklıkla dolaşmak hayal gibi
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Trde bu bijon ölçüsü resmen işkenceymiş onu öğrendim 20 gündür Denizli'de gitmediğim jantçı kalmadı keza sahibinden üzerinden bütün jantcılara mesaj attım verilen cevap malesef elimizde yok olduKoca ülkede jant modeli var
kadamdaki model buydu mecburen advanları aldık artık, poryaları değiştirebilirsem yeniden bakıcaz artık, cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar.![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)