Haklisin abi fakat, turkiyede bulunmayan bir parca. Postaya guvendik yollariz dedik orasida puruz oldu. Ucak kargosuna pek guvenemiyorum bi puruzde orda cikacak gibi. Tamponuda ikiye bolucem birlestirme hususu beni dusunduruyor. 1 2 tirciya daha ulastim Mersine giden cepte zaten bakalim umarim guzel bir haber cikar.
TR - B13
Arkadaşlar konuyu biraz hortlatacam ama Kıbrıs'a geldim gelmişken Honda çıkmacılarını gezip ek9 type r kanat bakmak istiyorum nerde bulabilirim girnedeyim yarın Lefkoşa ya ordan Magosa ya geçme Plan'ım var beni yönlendirebileceğiniz Çıkmacı yada sanayi sitesi var mı ?
Abi magosa mi tam ismini bilmiyorum ama orda bulunuyormus genel olarak parcalar.sana zahmet bir de ae101 kasa parcasi var ise olurda gozune carpsr ise bulundugu yeri soylyebilirmisin bana arkadasim da orada bana parca getircek reflektor falan.ama tam yerini bilmiyor bende onu yonlendirmis olurum surada varmks diye
Ae101 kasa icin reflektör ve stop takımı var ise kırmızı beyaz yok ise kırmızı sarı sadece reflektör. Siyah zeminli veya kristal far.. Bunlarin haricinde ae101 icin aksesuar parcasi cesidi olan biryer lazim abi simdiden tesekkur ederim..
Tek tük dükkanlar mi var yoksa org.sanayi bolgesi gibi biryermi bilmiyorum ben malesef bilen arkadaslar umarim yardimci olurlar
Hurdacilar var, hurdaci adil sonra salamis yolunda vardi magosada 1 2 kucuk hurdaci 1 de arayolda benim ayna aldigim vardi ama hepsinin numarasini googlede bulabilirsiniz magosa hurdacilar veya facebookta.
TR - B13
kıbrıs dedik yavru vatan dedik parça boldur ucuzdur dedik reflektöre stoplarla beraber 675 demişler arkadaşı safmı gördüler bilmiyorum ama![]()
Iyi pazarlik yapin, benide ayak ustu goturuyorlardi. Ben sokerime kadar pazarlik yapmaya kalktim. Parca olarak nimet, arabayi alsaniz 2lira ama en ufak vidasi 10lira.
TR - B13
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)