User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
203 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Lpg li Efsane Honda NSX Beyin Bedava :):)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu GS-FB muhabbeti gibi olmuş
    hatırlıyorum beş sene önce dizeller için de yürümez diyorlardı
    Dizelin yurumesi ne demek ya, dizel ekonomi icin sonucta..

Konuyu soyle bagliycam, nos baglayip motoru cukene oh yeah, lpg takip ekonomi yapana iyyy denirse olmaz anlasamayiz

2012 dizel lineami satip, yari fiyatina 2003 2.7 hyundai sonata otomatik aldim, lpg onyargisi sagolsun boyle dolu bir arabayi geberik fiyata alabildim

Lineadan %25 fazla yakiyor, oda otomatik manuel farkindan dogal olarak.

Arabada gir gir ses yok ve araba durdugu yerde titremiyor

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka musait bi zaman ayarlayalimda su ayari yapalim az daha hizlanirim diyorum

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertcans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakında satışa çıkacak ozaman bekliyoruz. lpg li nsx inizi
    Alıntı cusse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef 2015 typer'ı bekliyorum...Eylül sonu gibi tarih aldım....
    Alıntı mertcans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ustam o değilde hakikaten lpg takacakmısın typer a?
    Şu diyaloğa çok güldüm.
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

mertcans - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yazdigin aciklamalara ragmen o sana yazdigim postu yazmissan durum dahada vahim

napalım nsx e gaz takanı sevmiyorum

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mertcan niye atisiyosun milletle ? Yermek icin degil merak ettgimden soruyorum kardesim. Tartismaktan zevk aliyon sanki bana ole geldi cevap vermeyedebilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mertcan niye atisiyosun milletle ? Yermek icin degil merak ettgimden soruyorum kardesim. Tartismaktan zevk aliyon sanki bana ole geldi cevap vermeyedebilirsin
    haklısın ustam cevap vermiyorum daha yok neden zevk alayım rahatsızlık verici bir durum ama sonlanmıyor farkettiysen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizelin yurumesi ne demek ya, dizel ekonomi icin sonucta..

Konuyu soyle bagliycam, nos baglayip motoru cukene oh yeah, lpg takip ekonomi yapana iyyy denirse olmaz anlasamayiz

2012 dizel lineami satip, yari fiyatina 2003 2.7 hyundai sonata otomatik aldim, lpg onyargisi sagolsun boyle dolu bir arabayi geberik fiyata alabildim

Lineadan %25 fazla yakiyor, oda otomatik manuel farkindan dogal olarak.

Arabada gir gir ses yok ve araba durdugu yerde titremiyor
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka musait bi zaman ayarlayalimda su ayari yapalim az daha hizlanirim diyorum
    ayarlayabilirseniz ve müsait olursanız bana da haber verir misiniz? ben de hem uygun olursa lpg'ye ayar yaptırmak istiyorum hem de stp'ye aracımı denettirip, yol tutuş için tavsiye

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu şu aracı bedava verseler değil binmek garajıma sokmam. Neresi efsane lan bunun?

Cidden hayretler içerisinde izliyorum bazen.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    nsx-r la karısıyor heralde efsane yada özel olma kısmı yada trye girmediği için
    1881 - 193

cusse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde neden herkese ''usta'' diyorsun merak ettim!Usta dediğin adamlar ya mühendis ya yönetici...vs. yada en az fakülte mezunu neden ''usta'' diye hitap ediyorsunuz anlamadım?Birde mühendislik okuyorsunuz mühendis olacak adam kime nasıl hitap edeceğini bilmeli bence!!!!

Bu arada araştırdım 2.0 yeni nesil turbo honda motoruna lpg oluyormuş

Not:Ustaları yerdiğimden yada küçük görmek gibi anlaşılmasın bizde usta ekmeği yiyip okuyup bu günlere geldik!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cusse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde neden herkese ''usta'' diyorsun merak ettim!Usta dediğin adamlar ya mühendis ya yönetici...vs. yada en az fakülte mezunu neden ''usta'' diye hitap ediyorsunuz anlamadım?Birde mühendislik okuyorsunuz mühendis olacak adam kime nasıl hitap edeceğini bilmeli bence!!!!

Bu arada araştırdım 2.0 yeni nesil turbo honda motoruna lpg oluyormuş

Not:Ustaları yerdiğimden yada küçük görmek gibi anlaşılmasın bizde usta ekmeği yiyip okuyup bu günlere geldik!

Merakını gidereyim ozaman . Bu bi samimiyet kurma şeklidir usta yerine kanka da derim ,aga da derim hacı da derim. , bunun mühendislik doktorluk yöneticilikle alakası yoktur anlamamanız normal. Mühendislik okuyorum ve samimi olmak istediğim adamlara da ustam diyorum, abi diyorum , baba diyorum . rahatsız olan varsa söyler. tartışmayayım diyorum da bukadarda saçmalık görmedim hayatımda

Erukay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baştan söyleyeyim 3.5 sene lpg li araba kullandım lpg düşmanı değilim, şu anda dizel puntoyu satıp tüplü astra-megane almayı düşünüyorum.

Lpg'nin handikapları olsa da 5 liraya benzin almaya ikna edecek düzeyde değil henüz.

Ama zevk almak için aldığım, yürümesini beklediğim arabaya lpg takmam, geneleve gidip ***** şahısla pazarlık etmek gibi bişey performansı için aldığın arabaya lpg takmak.

Arabanın sigara içmesi gibi geliyor bana lpg.

Yol teptiğim arabada s.kimde olmaz, yaptığım ekonomi ile motor yaparım en fazla ama bi rs, gsi, tayyar falan içim acır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayarlayabilirseniz ve müsait olursanız bana da haber verir misiniz? ben de hem uygun olursa lpg'ye ayar yaptırmak istiyorum hem de stp'ye aracımı denettirip, yol tutuş için tavsiye
    abi izmire yolun düşüyormu hiç ? vallaha ist.a gelsem bende yanına uğrucam alfa 156 2.0ts var . benzindede lpgdede aynı gidiyor çok mutluyum tıkanma yığılma yok. atiker lpg. fakat daha gideri varmı yada daha sağlıklı yürüyebilirmi bunuda merak ediyorum.

tek sıkıntım şuan 20 tl ye hafif gazlamalı 65 km ş.içi / 85 km ş.dışı gidiyor bu bana fazla geldi. ayarla birlikte yakıt ekonomisi sağlanabılırmı ?

not: lpg bakımı yaptırılmadı uzun süre. yakıt bu yüzden çok olabilirmi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi izmire yolun düşüyormu hiç ? vallaha ist.a gelsem bende yanına uğrucam alfa 156 2.0ts var . benzindede lpgdede aynı gidiyor çok mutluyum tıkanma yığılma yok. atiker lpg. fakat daha gideri varmı yada daha sağlıklı yürüyebilirmi bunuda merak ediyorum.

tek sıkıntım şuan 20 tl ye hafif gazlamalı 65 km ş.içi / 85 km ş.dışı gidiyor bu bana fazla geldi. ayarla birlikte yakıt ekonomisi sağlanabılırmı ?

not: lpg bakımı yaptırılmadı uzun süre. yakıt bu yüzden çok olabilirmi ?
    pardon yanlış kişiden alıntı. XSİ abiden bahsediyorum (ismini bilmiyorum k.bakma )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaş iyi hoş güzel. lpg tü kaka. Bazı arkadaşlar yazmış 100k+ araçlara lpg takmam diye. ya bu araba dışarda 40k bilemedin 50k biz neyin uğraşını veriyoruz ki. 320d parasına azının bilmemnesine kadar dolu 7kusurL Bmw ler var alırım atarım lpg yide keyfime bakarım. günlük aracımda performans istersem nolacak. illa yanına symbol, sandero mu alalım? onun yerine performans aracına lpg takırız sanderonun da parası çıkar

junicb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu şu aracı bedava verseler değil binmek garajıma sokmam. Neresi efsane lan bunun?

Cidden hayretler içerisinde izliyorum bazen.
    Nsx'ten bahsetmiyorsunuz herhalde? Yok; ta kendisi diyorsanız, biraz araştırmakta fayda var.

Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya arkadaş iyi hoş güzel. lpg tü kaka. Bazı arkadaşlar yazmış 100k+ araçlara lpg takmam diye. ya bu araba dışarda 40k bilemedin 50k biz neyin uğraşını veriyoruz ki. 320d parasına azının bilmemnesine kadar dolu 7kusurL Bmw ler var alırım atarım lpg yide keyfime bakarım. günlük aracımda performans istersem nolacak. illa yanına symbol, sandero mu alalım? onun yerine performans aracına lpg takırız sanderonun da parası çıkar
    Dışarda mı yaşıyorsunuz? Birşeyin uğraşını vermenize gerek yok bence. Lpg sisteminin antisi değilim. Sadece; yurt içi, yurt dışı neresi olursa olsun Nsx, Crx, typer, m3, m5, s2k vs gibi özel seri araçlara alternatif yakıt teknolojisine karşıyım. Var mı bildiğiniz benzin sistemi olmadan direk olarak lpg sistemi kullanan performans'a yönelik otomobil? Yok mu? O zaman bu mühendisler mi şaşırmış? Hem çevreci, hem ucuz, hem dinamik. Keriz onlar evet. Yanlış anlaşılmasın dediklerim, albea'ya takarsın hoş karşılarım, şahine takarsın keza öyle, astra ya takarsın, clio ya vs vs takarsın anlarım. Gazlamaya araba alıp ta ekonomi düşüncesi varsa sandero alın bence de. Amaca hizmet olur. Yazılım falan da yaparsınız?
    Drive to win!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok denizlideyim. Tüplü corollam var. Tüplü öfkeli olsun diye supercharger taktım. Piston elimde kaldı bana göre vvti teknolojisi de efsane. Kaç yıl oldu türkiyeye performans parçası gelmedi. Buna da takmayak tüp. Aracım benzinde 50-60 krş yakıyo, bana göre buda performans araç yakıtı Almanya'dan ingiltere'den arkadaşlar billboardlardaki araba afişlerini atınca "ahahaha lan senin arabayla burda tezek taşıyolar" deyinceTürkiye şartlarında efsane olan araçların orada akla hayale gelmeyen fantaziler için mındar edildiğinin forumda onlarca konusu var. Mühendislerin şaşırması konusunda biz daha mı iyi biliyoruz da modifik yapıyoruz klişesine bağlamak mı lazım belki de vardır benzinsiz çalışan performans aracı biz bilmiyoruzdur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı junicb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nsx'ten bahsetmiyorsunuz herhalde? Yok; ta kendisi diyorsanız, biraz araştırmakta fayda var.

Dışarda mı yaşıyorsunuz? Birşeyin uğraşını vermenize gerek yok bence. Lpg sisteminin antisi değilim. Sadece; yurt içi, yurt dışı neresi olursa olsun Nsx, Crx, typer, m3, m5, s2k vs gibi özel seri araçlara alternatif yakıt teknolojisine karşıyım. Var mı bildiğiniz benzin sistemi olmadan direk olarak lpg sistemi kullanan performans'a yönelik otomobil? Yok mu? O zaman bu mühendisler mi şaşırmış? Hem çevreci, hem ucuz, hem dinamik. Keriz onlar evet. Yanlış anlaşılmasın dediklerim, albea'ya takarsın hoş karşılarım, şahine takarsın keza öyle, astra ya takarsın, clio ya vs vs takarsın anlarım. Gazlamaya araba alıp ta ekonomi düşüncesi varsa sandero alın bence de. Amaca hizmet olur. Yazılım falan da yaparsınız?
    Yanlış anlama ama mesajında belirttiğin hiç bir otomobil özel seri değil hepsi seri üretim.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı junicb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

LPG'si Benzini ayrı konu ama..

Şu mühendisler şaşırmış mevzusu enteresan olmuş.. Madem mühendisler en iyisini yapmış, ne diye araçların orasını bulasını değiştiriyoruz? Keriz mi o adamlar, bilmiyorlar mı açık hava filtresini de onların koyduğu kutu içi filtreyi çıkarıp da açık filtre koyuyoruz mesela...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)