User Tag List

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
223 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Kenan Sofuoğlu'nun rakibi pazara yollayıp birinci olması

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle tebrikler. Başarılarının Devamını dilerim. Ülkemizi motor sporlarında açık ara en iyi temsil etmiş , en başarılı sporcudur herhalde.

Fakat

Sanırım ekşi sözlükten okumuştum. Bundan 3-4 sene önce beraber yarıştığı ve hatta geçtiği bazı yarışçılar şu an daha üst Klasman yarışlarda boy gösteriyor , hatta aralarında moto gp de olanlar var. Kenan mevcut klasmanda zaten çok başarılı yıllardır. 3 yıl daha yarışsa muhtemelen yine şampiyon olmaya devam edecek. Üst bölgeye kendisini atması Lazım artık. Yoksa kariyeri bu şekilde tamamlanacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buldum
    Yazar revilian , 20 Nisan 2015 tarihinde Yazmış.

fabien foret: kenan'ın rakibiydi, görece tecrübeli bir sürücü, şu an superbike'ta yarışıyor.
    sam lowes: moto2'de yarışıyor, motogp yolunda yani.
    michael van der mark: superbike'ta yarışıyor. 1992 doğumlu, bu hafta 2 yarışta da podyumdaydı...
    cal crutchlow:motogp'de yarışıyor, bugünkü arjantin yarışında üçüncü oldu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle tebrikler. Başarılarının Devamını dilerim. Ülkemizi motor sporlarında açık ara en iyi temsil etmiş , en başarılı sporcudur herhalde.

Fakat

Sanırım ekşi sözlükten okumuştum. Bundan 3-4 sene önce beraber yarıştığı ve hatta geçtiği bazı yarışçılar şu an daha üst Klasman yarışlarda boy gösteriyor , hatta aralarında moto gp de olanlar var. Kenan mevcut klasmanda zaten çok başarılı yıllardır. 3 yıl daha yarışsa muhtemelen yine şampiyon olmaya devam edecek. Üst bölgeye kendisini atması Lazım artık. Yoksa kariyeri bu şekilde tamamlanacak.
    Başka serilere geçmişti yanılmıyorsam... Sonra geri döndü supersporta... motogp de görmek isterim bende kendisini... Tebrikler....

coastguard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu konu da bilmeden yorum yapiyordum kendisini eleştiriyordum, devamlı aynı kategoride koşturmasi geçtiği bir ust kategoriside başarısız olması vs vs ,
    Ama olayin aslı para ve takım sıkıntısı, geçtiği bir üst kategoride başarısız olmasının nedeni hindistan menşeili takımının verdiği sözleri tutmaması motorun başta konuşulan gibi olmaması para ve yedek motor vsvs liste uzar gider.

Kendisi hep şunu söylüyor bu konuyla ilgili iyi motor ve iyi takım olursa ben farklı kategoriler de yarisirim ama iyi takım iyi motor yok ise maceranın kendini uzmenin anlamı yok o yüzden bu kazanılan da büyük başarıdır

Kenan sofuoğlu şimdilik sadece bir sporcu ama böyle etrafındakilere yardımcı olmaya devam ettiği surece çok farklı yerlerde adımızı duyurmaya devam edecektir
    Rabbim yar ve yardımcısı olsun

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coastguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bu konu da bilmeden yorum yapiyordum kendisini eleştiriyordum, devamlı aynı kategoride koşturmasi geçtiği bir ust kategoriside başarısız olması vs vs ,
    Ama olayin aslı para ve takım sıkıntısı, geçtiği bir üst kategoride başarısız olmasının nedeni hindistan menşeili takımının verdiği sözleri tutmaması motorun başta konuşulan gibi olmaması para ve yedek motor vsvs liste uzar gider.

Kendisi hep şunu söylüyor bu konuyla ilgili iyi motor ve iyi takım olursa ben farklı kategoriler de yarisirim ama iyi takım iyi motor yok ise maceranın kendini uzmenin anlamı yok o yüzden bu kazanılan da büyük başarıdır

Kenan sofuoğlu şimdilik sadece bir sporcu ama böyle etrafındakilere yardımcı olmaya devam ettiği surece çok farklı yerlerde adımızı duyurmaya devam edecektir
    Rabbim yar ve yardımcısı olsun
    haklısın bende denemelerini hatırlıyorum hatta benim hatırladığımda en büyük sorun Türkiye' den kendisine sponsor bulamamasıydı.
    Bence THY-Turkcell gibi uluslararası alanda hizmet veren kuruluşların destek atması lazım.
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit top ile bir röportajında anlattı,

Başımda bilgili tecrübeli beni yönlendirecek biri yoktu,bana üst seriye geçmemem gerektiğini söylemedi kimse,kötü bir takımda kötü bir motorla ve bana hiç uygun olmayan bir seride yarıştım,başarısız oldum.keşke o sene değil bir -iki sezon sonra daha iyi bir motorla gitseydim.artık yaşım,sponsorlarım ve maddi manevi anlamda sbk bana uzak,600 cc de mutluyum,hafif motorlar bana daha uygun.yarın toprak razgatlıoğlu için superbike 1000den teklif gelse gitmesini engellerim çünkühazır değil ve gidip başarız olmak 1 seneyi kaybetmek demek,doğru zamanda doğru takımla orda oolması için onu desteleyeceğim.... gibi şeyler söylemişti
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=coastguard;7944085]Bende bu konu da bilmeden yorum yapiyordum kendisini eleştiriyordum, devamlı aynı kategoride koşturmasi geçtiği bir ust kategoriside başarısız olması vs vs ,

Rabbim yar ve yardımcısı olsun[/QUOTE

Yazdığınızda haklı olabilirsiniz, sorun para finansman sponsor olabilir.

Fakat yarıştığı klasmanda ezip geçtiği fark attığı adamlar şu an üst kategorilerde yarışıyor. Normalde birilerinin gelip ilk olarak Kenan'a teklif sunması beklenir. Neden Kenan değil de Kenan'ın ezdiği adamlara sponsor olunuyor o da enteresan bir durum . Belki bizim bilmediğimiz çok daha detaylı durumlar vardır.

Turbo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moto gp de yarişması için şuanki bütçenin 4 katı gerekiyormuş, motorsiklet federasyonu başkanı demiş.

Link:
    http://m.milliyet.com.tr/-kenan-moto...6-skorerhaber/
    Turbo Rider
    Yamaha 1000r

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdığınızda haklı olabilirsiniz, sorun para finansman sponsor olabilir.

Fakat yarıştığı klasmanda ezip geçtiği fark attığı adamlar şu an üst kategorilerde yarışıyor. Normalde birilerinin gelip ilk olarak Kenan'a teklif sunması beklenir. Neden Kenan değil de Kenan'ın ezdiği adamlara sponsor olunuyor o da enteresan bir durum . Belki bizim bilmediğimiz çok daha detaylı durumlar vardır.
    burada mevzu benim yazdığıma geliyor sen başarılı olabilirsin ama sponsorun yoksa ülkenden markaları ilgiyi üzerine çekemiyorsan motorsporlarında şansın yok.

istanbulpark pistide sponsorsuzluktan ilgisizlikten kaybetmedi mi f1 takvimindeki yerini?
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu adam tartışmasız türkiyenin yetiştirdiği en büyük motorsporları sporcusu, helal olsun keşke daha üst segmentlerde görebilseydik
    Erkekler büyümez oyuncakları büyür...

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.mynet.com/haber/guncel/id...81798&pageNo=1

Böyle haberlerde cıkıyor kendisiyle ilgili zaman zaman, gerçeklik payı varsa uluslararası sponsor bulması zor oluyordur itikat inanç hemen islam karşıtlığını körüklüyor buda sponsor işine gelmiyordur.
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkemize F1 geldi, şuanda milyon dolarlar harcanan yer yarı galeri yarı time-trail için sokakta gazlama pistte gazla olarak açıldı. Sağlıklı mı evet, sokakta gazlayacağına gel pistte gazla, kaza yaparsan ki Allah korusun.. Kimseye zarar vermemiş olursun en azından.
    Vural AK F1 i Türkiyeye tekrar getirmek için çabalarken, neredeyse tek başına Kenan Sofuoğluna kimsenin sponsor olmaması açıkçası şaşırtıcı değil.
    Ülkeyi SuperBike da temsil eden kişilerden teki ve bu adamın 4 tane Dünya Şampiyonluğu var.
    Yiğit Top, Pazar gün ki yarışta bastıra bastıra söyledi. " Ceo - Şirket sahipleri " bu çocuklara sponsor olun bayrağımız dalgalansın, daha iyi yerlere gelsin diye..
    Ülkemizde, herkes kendi çıkarları için çalıştığı için diyanet daha önemli olduğu için bu tarz sporlar ülkemizde gelişmez.
    Biz de böyle bön bön bakarız sadece.
    Mark Marquez 22 yaşında Dünya tanıyor. Dr ' a ( Rossi ) ye kafa tutuyor adam.. Neden ? Çünkü, arkasında bir dünya sponsor ve dev firmalar var.
    Bizde de var ama herkes kendi lokmasının peşinde.. Yine de bu kadar zorluğa rağmen şapka çıkartılıp tebrik etmek gerekir ki yarışı da izledim, 2. olduktan sonra hiç kasmadı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helal olsun Kenan Sofuoglu hayatta büyük imtihanlardan geçti ama basarisi ve caliskanligi hala devam ediyor Allah yardimcin olsun basarilarinin devamini diliyorum

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sofuoğlu bilinen en büyük örnek, sponsorsuzluktan kim bilir ne sporcular gün yüzüne çıkamadı

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim ülkemizde spor futboldan ibaret. başka sporlara kafa basmaz. Parada yatırmazlar, yazık.
    Kenen S.'de spor ile siyaseti karıştırmayıp el kol hareketi yapmayı bırakmalı. Siyasiler bu gün var yarın yok, kendi kimliğini göster, milletini bayrağını gururlandır gaza gelip kimsenin yandaşı olup yaranmaya çalışma.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki de Kenan şampiyonluğu böyle kazandı ...

Formula1 TR'den alıntıdır.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sefer yollayamadı...

Kenan Sofuoğlu hastanelik oldu! - Gundem Haberleri

devletin bütün imkanları seferber olmalı

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gorgusuz....

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gorgusuz....
    Aaaa lütfen abi halkın sporcusu o.....

Keşke balıklama atlasaydı.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)