g2 kullanıyorum, deli gibi 5s alasım var :D :D
Printable View
g2 kullanıyorum, deli gibi 5s alasım var :D :D
bende o bütçeyle telefon araştırıyorum sony xperia compact z3 öneririm.
her telefonda sorun yaşayan insanlar var iphone dahil
g3 deki sorunlar hepsinde yok belli bir kullanıcı kitlesinde çıktıki , kimin nasıl hangi şartlarda kullandığınıda bilemiyoruz haliyle bu şekilde yorumlara bakarak elemek yanlış olur
o fiyat aralığındaki en iyi cihaz aşağı yukarı g3 zaten ozellikle 32gb lığını bulursan 3gb ram ile ya şunuda yapamıyorum diyebiliceğin hiçbirşey kalmaz
güncelleme çıktıkça yavaşlama olayıda şoyle androidde yeni sürümler hep güncel telefonlar düşünülerek çıkarılıyor haliyle artan ozellikle eski cihazlarda verimsiz oluyor
iphonede bu sadece 4s de oldu 5 de çok hissedilmedi
al bi note 3 yada note 4 keyfine bak derim g3 ve 5s den cok daha üstün cihazlar
5s 0 kasma.. Ama şarj çabuk biter..
aslında bütçe dert olmasa 2.el 6 alınabilir fakat akşam 8 gibi sarj bitecek bi powerbank takviyesi lazım o zaman sorun olmaz ama note 4 şuan çok dengeli bi telefon şarj ve çekim kalitesi çok güzel pshop da bile üstünde çalışılarilir kalitede çekim yapıyor malesef ios harici hiç bir telefon ömrünün son günlerine kadar sağlıklı çalışmıyor burda şu devreye giriyor bu telefonu kaç sene kullanmayı düşünüyorsun ? Yıllar boyu telefon kullanma devri malesef bitti o yüzden 3 yada 4 sene max kullanımdan sonrası size kalmış yüksek paralar vermeden f/m ve 3-4 sene sonra yenisini alacağını düşünerek seçim yap :) ben hala 5800 kullanıyorum :) çektiğim sıkıntıyı sen düşün :) ama 6s çıksın bu sefer alacağım . Birde olmuşken en iyisi olsun mantığı var:) oda ayrı bi dert
g3 16gb kullanıyorum ilk çıktığında almıştım herhangi bir sorun yok fazla uygulama kullanmıyorum donma vs yasamadım.5s'den kamera ve arttırılabılır hafıza olması avantajdır çok resım yukledıgınızde apple da kasıyor onun dısında lg 32 gb g3 almanızı tavsıye ederım 16lıklar 2gb ram 32ler 3gb 0'ları 1200-1300 sevıyesınde.Sararma vs problemle karsılasmadım fakat işlemcisi kamerasının orda sanırım ısındığını çoğu kez hıssedersınız
Samsung ve Iphone ikisini bir arada kullanan biri olarak söylüyorumki. Androidin IOS a yetişmesi için daha 10-20 fırın ekmek yemesi lazım :) Samsungu elime alasım bile gelmiyor sadece alo demek için kullanıyorum.
z3 fiyatları daha yüksek diye biliyorum 1700 gbi birşeydi galiba. Ama sonyde düşünüyorum sarj olayı filan biraz daha iyimiş sonynin öyle yazıyor forumlar.
G3 mü 5s mi abi ?
Yani burdan sunu cıkarabilirmiyiz , bugün hangi androidi alırsan al 2 yıl sonra yavaş kalıcak fakat iosta böyle birşey söz konusu değilmidir ?
Hocam not3 filan cok büyük cihazlar sürekli elimde telefon görüşme yap,foto çek,mail at filan birde düşürdükmü hayırlı işler :D
Tasınabilir sarjları alıcaz yanımıza :D
min 2 sene kullanmam lazım üstünü bilmiyorum ne cıkar :D
sararma problemi karsısında neler yapabiliyoruz . garanti varsa servis değiştiriyormu ? ya garanti yoksa :D
şarjları ne durumda hako abi :D
lg'de sararma durumunda kesinlikle garantiden ekranı değiştiriyolar öyle bi sorun olmuyo. g2 kullanıyodum(denize düşmeden önce :D ) sararma vardı garantiden ekran değişti
aslında demek istediğim bu ureticinin elinde , ben artık donanımı yüksek bukadar cihazdan sonra bu olayın birçok markada kolay kolay yaşanacağını duşunmuyorum çünkü donanımlar artık ciddi anlamda iyi
g2 bile hala daha müthiş performansla çalışıyor 2.5 ghz snapdragon var haliyle bu işlemcinin yetersiz gelmesi zor :)
iphone 3,3gs,4,4s nasıl şuan çekilmez ise illaki her cihaz yeni yazılım çıktıkca geriye düşücek :) bu yuzden bence bu olaya çok takılma
bu arada note3 e ekranı buyuk diyorsan g3 5.5 inc :D
sony z2 veya z3 bakabilirsin ikinci el note4 bakabilirsin çok fazla seçeneğin var onceliklerini sıralayıp eleme yapman lazım :D
ben inceledim detaylıca açıkcası fiyatına gore iyi ama gerek yok yani :D
şarj olayına bence takılmayın,kişinin kullanımına ve ayarlara bağlı olarak değişir.
3G wlan sürekli açık,ekran ışığım yarının altına ayarlı ve normal kullanımda (oyun oynamıyorum) 50% ile akşam eve geliyorum.
diğer yandan 5 ilk çıktığında aldım,hala stabil çalışıyor.
pil değişim programında olmasına rağmen pilinde bir sorun yok.
eşimin ki 20% nin altına düşünce kapanıyordu,verdik gelince cozuttu ve sıfır tel ile değiştirdiler.
fanatiklik değil de, genel olarak sırf müşteri memnuniyeti sebebi ile başka markaya yönelmem.
6 plus un şarjı seleflerine göre ciddi derecede iyi.
1 senedir z2 kullanıyorum ondan önce 4s kullandım son 6 ay tam eziyet oldu ısınma takılma şarj problemi z2 yi 1 senedir sıkıntısız kullanıyorum işim gereği akşama kadar navi açık akşam 9 a kadar çıkarıyorum şarjı