194417894 5 s im satıyorum ilanıdq burada ...
Printable View
194417894 5 s im satıyorum ilanıdq burada ...
android çok iyi diyemem iphone apple ios a göre üretiyor android de ise tam tersi telefon firmaları android i kendi tellerine romlarla falan uyarlamaya çalışıyor ama belli bir standartı var androidin oda uymsuzluk yaratabiliyor haliyle..
android ile ios farkını herhalde en güzel şöyle örneklendirebilirim ayak numaran 42.5 dur 41 giyersin sıkar ama yürürsün en nihayetinde sıkıntılıda olsa.. bazen durursun ayakkkabıyı çıkarır ayağını rahatlatırsın falan .. 43 numara alırsın bu seferde bol gelir doğru düzgün yürüyemessin topuğu vurur ayağından çıkmaya çalışır.
birde biri gelir tam senin ayağına özel senin ayak ölçüne göre 42.5 numaralı özel bir ayakkabı yapar rahat rahat yürürsün sorunsuz.. ios ile android bence böyle bir şey..
androidin avantajı özgürlük limitsiz sınırsız herşeyi yapabilme.. tabletlerim ios android de kullandığım app lerin çoğu yok store da olmasınada imkan yok belli nedenlerden ötürü..
yazılımcı arkadaşım demişdi app yapıyorlarmış firmalara google store a attıklarında sorunsuz hamen storeda çıkıyormuş ios yolladıklarında çoğu sefer geri yollanıyor işde burda açık var şurda gereksiz ram yiyor app düzeltin tekrar yollayın deniyormuş ..
ios stabilizasyon açısından androidin 10 yıl ilerisinde bu gerçek.. ama android de özgürlük kullanım çeşitliliği açısından ios dan 20 sene ilerde..
ios da internet gsm hat olmassa telefon fazla bir işe yaramaz.. android cihazda simcard olmasın wifi internet olmasın kullanım alanı ona rağmen çok fazla..
igo yu yükle offline navigasyon cihazı olsun.
zaten android telefonların çoğunda radyo var.. Mp3 mp4 player Fm radyo olarak karışık kullanırsın..
benim gibi retro 16 gibi bir emule yüklersiniz 300-400 tane zamanının atari salaonlarının en favori oyunlarını oynarsınız final fighat captin commando ,street fighter v.b telefon olur sana gameboy.. :)
mirror link özellikli her tür tv ( yeni nesil samsung lg tv lerin alayında artık var destekliyor yeni nesl araba teypleri bile destekliyor) mirror link özellikli kullanabilirsiniz.
wifi yada bluetooth üstünden telsiz app leri var walkie talkie yada messenger hesabı kullanabilirsiniz..
android makinenin kullanım alanı çok yaygın üstelik bunlar içinde iki telefonun aynı marka olmasına gerek yok.. iphone dışında her android telefon birbiriyle anlaşır veri bilgi alış verişi eder..
android inde hakkını yemeyelim stabil değildir dedik ama google ında iphone gibi kendi ürettiği google phone nexus ler var.. onlar saf android ve onların üstündeki andorid yazılım tıpkı iphone gibi google tarafından telefona uygun üretildi ...
Androidde stabilite istiyorsaniz htc nin m serilerini kullanin bende iki senedir m7 var.o fiyata 2.el temiz m8 alabilirsin
Darkmoon abi kusuruma bakma sakın ne güzel yazmışsın satır satır ama anlayamadım ben olayı.
Benim için yeterli olucak olan telefon günde minimum 30 poz foto çeken ,toplamda 20 tane uygulaması bulunan,2 adet oyun saklayan, ön kamerası iyi olan , şarjı az kaldığın aptallaşmayan telefondur abi.
Öyle çok aman aman bir beklentim yok. Evdeki tvyi kontrol etmesede olur kumandası var neticede :). Ve beni min. 2 yıl bu şartlar altında taşıyabilmeli ,şuan kullandığım telefon htc sensation xe . 2 belki 3 ayda bir hard reset vazgeçilmezim oldu. Şarj acıldımı donmalar,kendiliğinden kapanmalar bildiğin aykırı bir telefonum var abi kafasına göre çalışıyor.
Bu isteklerim doğrultusunda benim için en doğru seçim hangisi olucaktır.
iphone 5s ilk sırada gözüküyor
sony z2 kamera olarak 5s ten iyi ram olarak 3 gb ama android 2 yıl ne derecede idare ederiz bu düşünce kafamda hakim
başkada telefon yok zaten aklımda :D
Selam
Menüde kameraya rehbere girince tak diye açsın istiyorsa i phone alacaksın. Açıkçası ben yolda belde giderken canlı bi araba görüp de foto veya video alacaksam bendeki 2 yılı geçkin süredir kullandığım note 2'mde açılmasını bekliyorum ve sıkıyor haliyle. Ha hız bu mudur illa, kişiden kişiye değişir. Ama androidin ömrü 2 bilemedin 3 yıl sanırım çünkü başlarda kesinlikle takılmayan donmayan telefonum donmaya başladı veya arama geliyor orda donuyor vs vs. Format attım yine aynı. Etraftan duyduklarım da böyle s4 olsun note 3 olsun.
Sanırım i phone senin işini görecektir
5S var mevcut kullandığım telefon 6+ almak için satmayı düşünüyorum ilgilenirsen pm beklerim
hahahahah tramer pert yok :D
5S 16GB Silver
alındığından beli cam koruma ve kap ile kullanıldı.
yalan söylemeye gerek yok yere düştü tabiki ama dediğim gibi hiç koruma kabını çıkarmadığımdan çizik ezik yok.
dubaiden almıştım 1 sene önce kırdırma vs yok orjinal pasaport kayıtlı. ancak garantisi 1 ay sonra bitiyor.
5s gold telefonum var 1400e verebilirim. 6 ay garantili olmasi lazim. Kargoyu karsilarim. Apple store garantili,ciziksiz tamirsiz
Ön kamerası orta şekerli ne süper ne kötü şarjı iyi takılma sıkıntısı bu zamana kadar pek olmadı
yeni çıkan androidler kağıt üstünde ram vs her türlü konuda üstün zaten. ama dikkat et kağıt üstünde :) ben g2 de hatırlamıyorum akşam falan çıkarıp direk foto çekip cebime koyduğumu. beklemem gerekiyo 10 saniye falan odaklasın diye. azıcık oynatayım bi 10 saniye daha bekliyorum. ön kamerasıda anca güneşin altında olursan düzgün çeker. 5s iyidir al geç
Sarj bence IP alamamak için başlıca bir sebep şaka gibi hala 1800mha batarya kullanıyor bu devirde şarja bağımlı yaşıyorsun, yok şarj bitecek wifi kapat konum kapat komedi üstüne komedi .. IOS donmuyor diyen arkadaşlar şanslı yada bizde var gudubetlik.. Ağır olması da bence dezavantaj.. Android donma konusunda çok daha *oktan tabi.. Ama android eskisine göre daha stabil.. Neyse makale yazılır bu konuda da neticeye gelirsek; Z2 o fiyat aralığına bence gayet tatminkar olacaktır..
Arkadasim sifir g3 aldi aldigina bin pisman satip iphone 6 ya gecicem diyor hic memnun degil ozellikle foto kalitesi iphone un yanindan gecmiyor
Üst sınıf telefon alacak olursanız haberleşelim :)