Arkadaşlar merhaba,
Elinde 2 adet fazla davetiye olan var mı? Hayrına kabul edebilirim
teşekkürler,
Arkadaşlar merhaba,
Elinde 2 adet fazla davetiye olan var mı? Hayrına kabul edebilirim
teşekkürler,
bu sene davetiye kıtlığı var cnr da iken boyle değildi bana 5 tane gelicek iken 2 gelmiş bugun![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Davetiye neden acaba, ben gitsem oradan bilet vb. Alıp içeri giremiyor muyum ? Daha önceleri bilet almıştım galiba girişte tam hatırlayamadım çünkü
.
Bende merak ettim bilet ne kadar ? Maximum 20 liradır herhalde Rihanna konseri değil yani sonuçta![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Hafta içi: 10 TL
Kadın, çocuk ve tüm öğrenciler için ücretsiz
Hafta sonu: 20 TL
0-12 yaş arası çocuklar ücretsiz, öğrenciler 5 TL, kadınlar % 50 indirimli
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yahu hala 20 liraymışsene 2008-2010 sallıyorum hayırlamıyorum yani geçmiş zaman yine 20 liraydı
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
20 lira fuara vermeyiz sonra neden bazı arabalar TR ye gelmiyor, neden Cenevre-Frankfurt fuarlarımız olmuyor diye ağlarız![]()
Bu arada bazı arkadaşlar aşşağılar gibi dalga geçmişte kusura bakmayın herkes zengin değil. Bende değilim belli maaşla çalışıyorum kira ödüyorum ve ev geçindiriyorum.
davetiye imkanı varken neden ücret vererek gitmek için can atayım? bazen sinema biletlerini hafta sonu yemeklerini fırsat sitelerinden alıyorum diye de yadırgayanlar oluyo bana cok tuhaf geliyor.
neden sinema biletini 24liraya almak varken gişede 56 lira ödiyeyim?
neden aynı yemeği 50 liraya yiyebiliyorken 100-120 lira vereyim?
neden fuara ücretsiz girme imkanı varken 30-40 tl vererek gireyim?
bu cimrilik mi yoksa tutumlu olmak mı? bazı seyleri karıştırmamak gerek.
sonra aynı maaşı alıyoruz sen nasıl sevleniyorsun senin nasıl araban var oluyor
bi konu vardı nasıl birikim yapılır diye hesabını kitabını bildikten sonra olur hersey. hiçbir şeyimden kısmıyorum çok şükür herşeyim var ve her şeyi de yapabiliyorum kim ne derse desin..
ne dolmuşum yahu![]()
![]()
bu fiyat niye degismedi anasını satim autoshow 2000 e gitmiştim 15 milyondu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)