2013-2015 aracı 20 tl borç çıktı araba 2014 kasım trafiğe çıkışlı ben 2015 martta aldım bana giren çıkan olur mu
Sorgulama Sonucu
BORCUNUZ 500 TL üzerindedir. Bu uygulamamızdan sadece 500 TL’ye kadar olan borçlar sorgulanabilmekte ve ödenebilmektedir. 500 TL ve üzeri borçlarınız için aşağıdaki ödeme noktalarına müracaat etmeniz gerekmektedir.
rekor bende sanırım![]()
77tl var bendede.
Ben başka bi plaka takıp giricem artık (hiç olmayan bi plaka misal 34 sss 3333) olmayan plakaya yazsın dursunlar çıkınca kenarda durur değiştiririm.
Bizim arabalara da borç çıktı. Hatta kafadan bazı plakalar attım, onlarda da borç çıktı. En az 6 TL. İşpark kafadan yazıyor olabilir bunları. Yasal dayanağı olduğunu zannetmiyorum.
Okumadan imzalamam.....
benim arabada 12 tl var.
her seferindeki muhabbetimiz:
ispark: girişte para diye geliyor ben cıkısta veririm diyorum. çıkısa geldigmizde yaz yanımda nakit yok diyorm oda abi yazamam burası otopark diyo, ndemek plakaya yazamam yaz napim yok diyormbasıp gidiyorum
1881 - 193∞
15 dakkaya kadar ispark bedava .. benim tahminim 15 dakka geçdimi ses etmiyorlar 10-20 dakkayı tartışmamak için direk plakaya yazıyorlar.. vatandaşda bilmiyor binip gidiyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Niye zam gelmiş? Çalışan elemanlar akaryakıtla mı çalışıyorlar? Tabi o kadar adam var, nasıl besleyecekler. Vur kırbacı otomobil sahiplerine, ödesinler işleri ne.
işpark sadece saraçoğluna gidince işime yarıyordu o zamanlar bir sempatim vardı da şimdi kaldırdılar oray artık işparktan cidden nefret ediyorum zorunlu kaldıkça giriyorum ve plakaya da yazdırmıyorum dünya ahiret işim olmasın diye
geçen gün 1 dakikayla geçirdim 2 saati adam kabul etmedi 1 dakika da 1 dakikadır dedi aldı parayı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)