adam 2 yıl vucut yapmış bilmediğ konu kalmamış bilende yazıyor bilmeyende böyle konuları boşuna açıyorsunuz bu tip yerlerde çözüm değil
Yesil cay diyorum bende burda okumustum stlegal abi yazmistizararli yaglardan uzak durmak sart ve kardio yapmak lazim. Gerek yok yag yakicilara vs ben inanmiyorum
CLA ve L-Karnitin bildiğim kadarıyla yağı enerjiye çeviriyor ve yapacağınız sporun yanında etkisi %10 kadar.
Bunlarin hepsinin yaninda yaptiginiz spor ve ogunleriniz cok onemli. Bir laf vardir vucut salonda degil mutfakta yapilir diye. Bu geecekten dogru yukarida yazilanlar adindanda anlasilanilecegi gibi supplement yani destekleyici urunler.sihirli deymek yok yani. Ne kadar dogal ivir zivir densede yine en guzeli duzenli sporla ve ogunlere dikkat ederek forma girmek. Yukarida yazdigim cozumler sadece tavsiye istendigi icin yazdim yoksa kullanmanizi onermem![]()
marka çok önemli değil bu tarz ürünlerde zaten doğal ürünler türkçeleri gıda takviyesidir genel olarak ürünün içeriğine dikkat edin l carnitin kullanımında yüksek mg tercih etmekte fayda var ben universal kullanıyordum çokda memnundum yanlış hatırlamıyorsam 3000mg dı 2 doz alınabiliyor sıvı ürün tercih edin etkisini daha çabuk gösterir benim nacizane tavsiyelerim bukadar![]()
L carnitini yoğun kardiyo yapmadan kullanmanın hiç bir faydası olmaz nabzın 120-150 arasında olduğu zamanlarda etkisini daha çok gösteriyor minimum 45 dk kardiyo yapmak lazım yoksa hiç bir faydası olmaz. Bu arada internetten veya bilinmedik yerden sakın ürün almayın şu an piyasada çok fazla sahte ürün var ben gnc kullanıyorum kendi mağasından aldım.
evox
beyler kardiyo calısırken nabız kaç goruyorsunuz ?
Spor artı animal cut ve weider likitler cıkmıs
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Karaciğerinizin işleme kapasitesinden fazla yağı, depolarınızdan mobilize ederseniz muhtemelen karaciğer yağlanması yaşarsınız. Doğal olarak diyet yapmanızı ve sporu aksatmamanızı tavsiye ederim. Diyetisyene gitmeden ve kan tahlili yaptırmadan diyet yapmayın.
Byte-R
instagram: dogancglr
Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)