Bide ACİL SATILIK yazıyor baslıkta, Acıklamada Takasta olur yazıyorBaslıklar cogaltılır.
Bide ACİL SATILIK yazıyor baslıkta, Acıklamada Takasta olur yazıyorBaslıklar cogaltılır.
Onlar konuşur TECHTURKEY yapar....
Yurt dışına çıkacağım için arabaya gerek kalmadı garajda yatmasını istemiyorum acil para lazım takas olabilir ... ***** sitenin en büyük klişelerinde top 10 oynar bu muhabbet![]()
gerçekten bundan 2 sene önce 2004 model 206ların otomatiklerinden satın alacaktık bakıyorduk 16-17lerde geziyorlardı sonra bir anda 22-23lere çıktı.
noldu arkadaş 2013'den 2015'e geleceğimize, 2005'e falan geri mi düştük ki arabanın modeli falan yükselip fiyatı arttı?
Aralarinda anlasip 2 aydan beri duran ilanlarini 10-20 lira arttiranlara ne demeliBunlarin buyuk cogunlugu forumda bu konuyu okuyordur sizden ricam yapmayin etmeyin
![]()
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
forumdanda bu ıslerı yapan var zaten al sat vs . dusuk fıyata alıp pıyasasına satmaya calıssan neyse dıcezde daha ustune satmaya calısılınca abartı oluyor. kısacası herkes yapıyor.
piyasa bir sene içinde eski haline dönecek arkadaşlar merak etmeyinözellikle son 1.5-2 aydır takip ediyorum ufak ufak düşüşler başladı , sıfırının üzerinde bir fiyata ikinci el araç alan kişiler hakkında yorum yapmak istemiyorum ülkenin durumu bu diyip geçin sizde.
Şahin doğan parasına yazanlara hastayım.
Adam da 70 model hurda kıvamına gelmiş 90 km/h artık göremeyecek Merso-Bmw var. Şahin Parasına Merso- Bmw yazıyorlar ya tavım ona
eskiden ilan arama kısmına acil yazıp , sıkışanları yakalamaya çalışırdım. ama durum son 1 senedir falan aynen dediğin gibi acil yazanlar daha pahalı neredeyse. bende araba.com gibi dandik sitelerden veya sahibinden de tarihe göre arama yapıp şahıstan boyasız arabaları kovalıyorum. 1 hafta 10 günü geçmiyor arabanın satılması![]()
bu aradaaraç bana aittir. açıklamadaki numara da benim
Connecting site...
ben "aracı bilen bilir" ifadesini tek geçerim;
Bilen madem biliyorsa; satılık olduğunu da bilir gelir senden alır, gelip almıyorsa gerçekten vardır bir bildiği,
Biz bilmeyen sade vatandaş olarak ne yapacağız, talip olabilmek için 3 gün googleda dirsek mi çürütelim?
Yahut tamam bilenlerdeniz, bu sefer de paramız yetişmiyor,, biliyor olmamızın yapıcı bir etkisi olacak mı duruma![]()
Connecting site...
Connecting site...
Demi bunlar çok iyi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)