ben PO'dan alıyorum, evime en yakın ve sürekli aynı benzinlikten almayı tercih ediyorum...
benim için başka bir +'sı yok açıkçası :) Evime en yakın Shell olsaydı ondan alırdım :) sürekli aynı benzinlikten alma dışında bir takıntım yok galiba !
Printable View
ben PO'dan alıyorum, evime en yakın ve sürekli aynı benzinlikten almayı tercih ediyorum...
benim için başka bir +'sı yok açıkçası :) Evime en yakın Shell olsaydı ondan alırdım :) sürekli aynı benzinlikten alma dışında bir takıntım yok galiba !
Şimdiye kadar tüm araçlarıma Shell'den benzin aldım sebebi ise Shell'de çalışan pompacı arkadaşım vardı daha önceden Opet, Bp, Total gibi istasyonlarda da çalışmış fakat eğitimlerinde Shell'in benzinlerinin çok daha kaliteli olduğunu öğrenmiş ve Shell almamı kesinlikle söylüyordu Shell yoksa Opet'te alınabilir diyordu diğerlerine göre daha tortusuz benzinmiş aklınızda olsun
tuvaletleri sebebiyle opet :)
sadece shell, mazot'u da benzinide
1.Shell
2.Petrol Ofisi
Shell, hep aynı yerden ve hep 100 liralık...
sayı düştükçe oktan kaliteside düşüyor. en yuksek sayıyı hep petrol ofısınbde aldım. shell bazen 5 bazen 3 bazende 2 çıkıyor .7 çıkan shel görmedim. bp de 5 çıkıyor. bence en kaliteli petrol ptrol ofısınde. bırde fırmada onemlı bırazda..
Bence po en iyisi. tabiki şahsi fikrim...
Shell nitrodan baska yakit koymam.
Genelde Opetten almaya özen gösteriyodum. Son zamanlarda Polo'ya PO'dan alıyorum.
Şimdi Jetta TSI var bakalım nerden alacağız:)
Lüleburgazda Totalden alıyorum, Totalin kendi işlettiği istasyon. Uzun yolda Shell tercih ediyorum.
Bp ilk tercihim sonra ise Total.
Evime yakın diye Total den alıyorum %5 de indirimim var
soil tercih ediyorum. nedeni ise ucuz olması.
Opet candır tuvaletleri bile çok temiz harbiden insanın evi gibi çok seviyorum :D