Lpg'de de benizinde de opet
BP
Opet
Petrol Ofisi
Shell
Diger
BP den Shelle geçtim yaklaşık 40k km önce.
Araç daha sessiz, daha sarsıntısız ve kesinlikle daha fazla yol alır hale geldi.
Ben analyzer la ölçtüm bütün firmaları petrol ofisi dışındakiler en fazla 5 görünüyor petrol ofislerinde aldıgımda 7 olarak gorunuyor
Scorpion TypeR
Tüm Opet için konuşmayacağım ama birkaç Opetten yakıt alıp, shelldekiyle kıyasladığımda bariz şekilde Opet az Km gidiyordu. Ayrıca, Petrol Ofisinden alıyorum![]()
ben PO'dan alıyorum, evime en yakın ve sürekli aynı benzinlikten almayı tercih ediyorum...
benim için başka bir +'sı yok açıkçasıEvime en yakın Shell olsaydı ondan alırdım
sürekli aynı benzinlikten alma dışında bir takıntım yok galiba !
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şimdiye kadar tüm araçlarıma Shell'den benzin aldım sebebi ise Shell'de çalışan pompacı arkadaşım vardı daha önceden Opet, Bp, Total gibi istasyonlarda da çalışmış fakat eğitimlerinde Shell'in benzinlerinin çok daha kaliteli olduğunu öğrenmiş ve Shell almamı kesinlikle söylüyordu Shell yoksa Opet'te alınabilir diyordu diğerlerine göre daha tortusuz benzinmiş aklınızda olsun
DR.ECU
SAFKAN Le Mans___________________________By İstanbul Otopark / Fatih
tuvaletleri sebebiyle opet![]()
sayı düştükçe oktan kaliteside düşüyor. en yuksek sayıyı hep petrol ofısınbde aldım. shell bazen 5 bazen 3 bazende 2 çıkıyor .7 çıkan shel görmedim. bp de 5 çıkıyor. bence en kaliteli petrol ptrol ofısınde. bırde fırmada onemlı bırazda..
Bence po en iyisi. tabiki şahsi fikrim...
Scorpion TypeR
Shell nitrodan baska yakit koymam.
Genelde Opetten almaya özen gösteriyodum. Son zamanlarda Polo'ya PO'dan alıyorum.
Şimdi Jetta TSI var bakalım nerden alacağız![]()
Evime yakın diye Total den alıyorum %5 de indirimim var
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)