User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Corvette C6

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatihcim 100k kilometreler bu araçlar için bir şey değil. Sadece yukarıda söylendiği gibi otomatikler biraz daha dikkat istiyor... Ben Amerika'dan komple blok vites kutusu getirdim 9 aydır hangi Parça bulunamıyormuş? Şanssızlık olmuş orada herhalde...
    valla abi hep içimi rahatlatıyosun, sabah da konuştuk biliyosun, dediğin gibi şansızlık olmuş da olabilir. Bir abimde Chrysler stratus 2006 model araba var, direksiyon powerini yaptırtamamışlar, hatta ankarada tornacı osman diye biri varmış o bile yapamamış, ankara amerikan parçası veren dogan diye bir yer varmış orası da parçayı bulamamış, en son amerikadan sipariş geçmişler, revizyonlu parça bulmuşlar bu sefer de 3 ayda gelmeyince parasını iade almışlar ama parça 5 ay sonunda gelmiş ellerine ancak, power elinde taktıracak yer bulamamış sanırım en son bmw servisine taktıracak.

Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ls2 2006-2008 arası , ve F1 vites var , hatta direksiyonu ve vites topuzu değişik. bence ls2 almakta fayda var. LS3 olsa daha iyi tabi. Bakımları dediğin gibi BMW kadar en fazla , hatta bazen daha ucuz, şahsen ls2 veya ls3 alacaksam manuel almazdım.
    verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, ilk defa manuel almazdım diyen biri çıktı, sebebini sorabilir miyim, performans açısından f1'lerde çok kayıp olmayıp konfor olarak daha rahat oldugundan mı acaba? ben şahsen otomatiğe çok alıştım debriyaja basmak zor geliyor manuel araba kullandıgım zaman
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akıllı ol!!!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akıllı ol!!!
    abi , bi daha mı geleceezzz dünyayaaa
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bu avrupa versiyonların (euro version diyorlar) hepsi z51 paketle mi geliyor? çünkü arabalara bakıyorum şuanda ve satıcının biri öyle demiş. merak ettim bunu doğrusu.

ilanlara bakarken öncelik sıramı şu şekilde yaptım. 2008, otomatik, kırmızı renk, eu versiyon, egzos, ekran, head up, bir de gm logoları bir de size birkaç örnek atmak istiyorum, fikirlerinize ihtiyacım var.

Siyahlar:
    1-en çok beğendiğim araba bu aslında ama manuel, bi tek km'si beni düşündürüyor 121bin'de.
    2008, egzos yaptırmış,
    Corvette Corvette C6 LS3 Z51 4LT EU Modell als Sportwagen/Coupé in Linz

2-bi diğeri z06 görünümlü, çamurlukları zr1 sanırım, zr1 spoiler, borla egzos var bunda da,
    Corvette Z06 Optik by corvetteprojekt Moll, EU, Leder, als Sportwagen/Coupé in Delmenhorst

Diğer seçeneklerim hep kırmızı üzerine, bu rengi görünce 2005 bile görsem aklım çeliniyor.

Kırmızılar:
    1- 2005 olsa da gözüme güzel göründü. bi tek kaliper yok, bi de direksiyon 1. nesil
    Corvette C6 - COUPE EURO-VERSION als Sportwagen/Coupé in Moerfelden

2- kırmızı ve 2008 olması hoşuma gitti. fakat bunun da jantları boyanmış kırmızıya, koltukları da berbat durumda. tabi manuel
    Corvette C6 EU Modell 2008 Klappenauspuff, Scheckheft als Sportwagen/Coupé in Burglahr

Lacivert:
    hiç beğenmediğim renk fakat çok temiz duruyo ve km'si 14.000 olması çok hoşuma gitti. tek derdi bunun rengi manuel'e katlanırım.
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Laciverti alır kırmızı kaplatırdım ben olsam.Kondisyon çok iyi.Haftasonu kullanım için manuel iyi tercih ama günlük kullanacaksan sıkabilir bi süre sonra

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lacivert olanı tercih ederdim ben rengide valla en güzel corvette rengi bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu fiyatlar çok yüksek almanya için konuşuyorum. ABD de 15-20 bin dolarlık arabalara bu paraları vermeyin. Madem almanyadan alacaksınız, bu fiyatın yarısına E46 m3 ve e92 manuel m3 alın keyfinize bakın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu fiyatlar çok yüksek almanya için konuşuyorum. ABD de 15-20 bin dolarlık arabalara bu paraları vermeyin. Madem almanyadan alacaksınız, bu fiyatın yarısına E46 m3 ve e92 manuel m3 alın keyfinize bakın...
    Abd de uygun aynen ancak o kadar değildir z51 ler.
    Abd de bi z51 görmüştüm mavi renkti, diskleri filan baya büyüktü ,sesi filan güzeldi öyle bişey olsa ben alırım şimdiden hayırlısı olsun gönlünüze göre bi araç bulursunuz inşallah. Bana göre c7 yle birlikte corvette kan kaybetti, z51 c6 daha güzel duruyor, c7 ler c6 dan ufak duruyor zaten.

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lacivert varken diğerlerine bakılmaz turşu gibi duruyor kırmızı olan zaten

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lacivert sevilmez mi abicim yaa yap korumasını ip gibi gezz

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lemans mavi corvette c6 manuelim vardı,ben olsam otomatiğe hiç bulaşmam,dif oranı farklı... z51 paket olsa çok daha iyi.. otomatık keyifsiz...
    İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahanda bu da eski eşşeğim

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    6L80E oldukca guzel bir sanzuman, belki cift kavramalar kadar hizli olmasa bile GM'in universal platform icin urettigi dayanikli bir sanzumandir kolay kolay uzmez eger onceki kullanicilari duzgun kullandiysa..

LS3 atmosferik olarak kullanilacaksa LS2 ye tercihtir. Ancak turbo vs yapilacaksa ls2 tercih edilmeli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Laciverti alır kırmızı kaplatırdım ben olsam.Kondisyon çok iyi.Haftasonu kullanım için manuel iyi tercih ama günlük kullanacaksan sıkabilir bi süre sonra
    corvette c6 sahibi bi arkadaş kırmızıya kaplatmıştı sonra sürekli arka ve ön tamponlardan küçük küçük delikler oluşup büyüyordu sonrasında hep yeni parça kaplatmak durumunda kalıyordu, hem zahmetli hem masraflı oluyordu. cocuk en son kaplamayı söktürdü. ben otomatige cok alışmışım, manuel kullanınca yoruluyorum

Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lacivert olanı tercih ederdim ben rengide valla en güzel corvette rengi bence
    farklı oldugu için mi diyorsunuz ama benim gözüme hep kırmızı ve siyah güzel geliyo

Alıntı EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikadan da baktım bi tane. fiyatlar cok farklı değil, mesela bu fav'lerde duruyor benim. 32.000 dolar.
    http://www.edmunds.com/inventory/use...ultType=&mode=

Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abd de uygun aynen ancak o kadar değildir z51 ler.
    Abd de bi z51 görmüştüm mavi renkti, diskleri filan baya büyüktü ,sesi filan güzeldi öyle bişey olsa ben alırım şimdiden hayırlısı olsun gönlünüze göre bi araç bulursunuz inşallah. Bana göre c7 yle birlikte corvette kan kaybetti, z51 c6 daha güzel duruyor, c7 ler c6 dan ufak duruyor zaten.
    bu diskleri büyük olanlar z51 olanlar olabilir, cunku bazılarındaki sadece boyanmış ve kucuk duruyor. bi firmaya baktım c67 diyorlar, c7'nin farlarını c6'ya uyguluyorlar baya hoşuma gitti.

Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lacivert varken diğerlerine bakılmaz turşu gibi duruyor kırmızı olan zaten
    hemde nasıl jantları boynanmış bi de, insan boyle bi arabaya bunları uygulayınca nasıl bakmıştır acaba diye kendi kendine sormuyor değil

Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lacivert sevilmez mi abicim yaa yap korumasını ip gibi gezz
    galiba gs'liyim onun da etkisi var üzerimde

Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lemans mavi corvette c6 manuelim vardı,ben olsam otomatiğe hiç bulaşmam,dif oranı farklı... z51 paket olsa çok daha iyi.. otomatık keyifsiz...
    abi 2 çeşit mavi var galiba, 2008 otomatikler de mi aynı, 2007 den itibaren makyajlanmaya başladı diye biliyorum

bu eşşek değil bildiğin aslan abi

bi tane de victory edition bulldum belçikada. 5000km'de ama fiyatı az gibi geldi, acaba motor yeniden yapılmış olabilir mi ki.
    http://nl.ww3.autoscout24.be/classif...670?asrc=st|as
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen kardeşim bir jetstream blue birde lemans blue var.. bendeyken 12000 km de falandı galıba,sonra forumdan em-re arkadaşıma sattım,o benden daha iyi baktı,suan ksf plaka olması lazım..şuan eski aracımızın renginden türkiyede bir tane olması lazım, km olarakta belçikadakinin bir miktar sünnetlendiğini düşünüyorum derilerin durumuna bakarak,keza benım aracımın bile derisi bu kadar çatlamamıstı..ama en fazla 20 bındedır buda.. belkıde gunahlarını alıyorum şuan

ferhatcam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

eşek değil çiçek çiçek bu
    Seatclubturkey - Ibıza Loading...

N0M4dh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MA plaka kullanan birisi olarak 6.000 motor hacminin turing bedelini acayip merak ettim şimdi

Benim RX8 2004 1.3 e 13.000 teminat alıyorlar bu araba hem 4 yaş daha modelli hemde kaç katı motor var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    6L80E oldukca guzel bir sanzuman, belki cift kavramalar kadar hizli olmasa bile GM'in universal platform icin urettigi dayanikli bir sanzumandir kolay kolay uzmez eger onceki kullanicilari duzgun kullandiysa..

LS3 atmosferik olarak kullanilacaksa LS2 ye tercihtir. Ancak turbo vs yapilacaksa ls2 tercih edilmeli.
    bu dediğiniz (6L80E) 2006 sonrasındakiler için geçerli sanırım. ilk etapta atmosferik olarak binerim 1sene falan. yetmediğinde turbolamak lazım, çünkü benim sıralamam şu şekilde oldu: 90 -> 184 -> 430 hp. 184 den 500-600 beygirlerlere çıkmak sağlıklı olmaz bence

Aynen kardeşim bir jetstream blue birde lemans blue var.. bendeyken 12000 km de falandı galıba,sonra forumdan em-re arkadaşıma sattım,o benden daha iyi baktı,suan ksf plaka olması lazım..şuan eski aracımızın renginden türkiyede bir tane olması lazım, km olarakta belçikadakinin bir miktar sünnetlendiğini düşünüyorum derilerin durumuna bakarak,keza benım aracımın bile derisi bu kadar çatlamamıstı..ama en fazla 20 bındedır buda.. belkıde gunahlarını alıyorum şuan
    armağan abininki jetstream'di sanırım, belçikadaki bana da öyle geliyor, çünkü fransada bi tane var 48 euro yazmışlar abi.

Alıntı N0M4dh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MA plaka kullanan birisi olarak 6.000 motor hacminin turing bedelini acayip merak ettim şimdi

Benim RX8 2004 1.3 e 13.000 teminat alıyorlar bu araba hem 4 yaş daha modelli hemde kaç katı motor var
    yanlışlık olmasın diye sizin için tekrar baktım, 96 TL teminatı. vergisi biraz fazla sadece teminat sıkıntı değil.
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler