mülk sahibi kontratı bildirmek zorunda şöyleki kiracı zaten resmi olarak kontarı maliyeye bildirdiğinde zorunlu olarak mülk sahibi de bundan sorumlu
mülk sahibi bu kiradan gellir elde ettiği için devlete gelir vergisi ödemek zorunda
oldu mal sahibi para kazanıcak, esnaf bütün gün yardırıcak kiradı elektirkti stopajdı geçiçi vergiydi ürün ödemesiydi bunlarla boğuşucak tatil yok bayram yok mal sahibi aldığı kiradan devlete vergi ödemicek böyle bi cumhuriyet yok..
kiracılar kira kontratlarını neden tam göstermez biliyomusun stopaj az çıksın diye 3 ayda bir nerdeyse bir kira devlete gider vergi olarak tam gösterilse yandın bu işlemlerden mal sahibide faydalandığı için kimse tam bildirmez büyük firmalar ve kılçık mal sahipleri hariç.
ben izmitin en işlek caddesinde ciddi kira ödüyorum üstelik depo içinda başka mal sahibine ayrı kira ödüyorum.. ben şimdi her ay bankadan resmi kira yatırıyorum bu kira üzerinden stopajım çıkıo 3 ayda bir ödüyorum devlete aynı şekilde mal sahibimde benden aldığı kiradan devlete gelir vergisi ödüyo üstelik bana sürekli yakınır çok çıktı vergi diye bu devlet çok vergi alıyo diye.. hadi ödemesin mal sahibi vergisini görelim
şu an hiç anlaşma mal sahiplerinden yana değil nasılsa tüm kanunlar tüketiciyi koruyorsa haklı olmasa bile kiracı durumundada kiracıyı koruyo
zaten bu arkadaşımın durumu karmakarışık ne kiracı bildirim yapmış nede mal sahibi karşılılklı olarak vergi kaçırmışlar bilinçli yada bilinçsiz orası ayrı bi konu eğer bir sıkıntı çıkarsa 2 tarafta etkilenir
zaten sorun çıkacağını sanmıyorum kiracı olan arkadaşım mal sahibine bi höst dese durumlardan haberdar oldunu bi çaktırsa bakalım ne yapıcak mal sahibi
bu konu zaman içinde unutulacak herkes yediği içtiyle kalacak borçlu alacaklı kalem çekicek üstüne herkes işine bakacak durum bu