Bazı haber kanallarında bu yaratığın suratını mozaiklemişler. kimden niye saklıyorlarsa.
Bazı haber kanallarında bu yaratığın suratını mozaiklemişler. kimden niye saklıyorlarsa.
74 model sehpa...
Kufur etsen hafif kalir iste boyleleri yuzunden insanin ici kiz arkadasi,kiz kardesi disari ciktiginda rahat olmuyor boylelerini pipisinden tavana asip karisini kizini anasini gozunun onunde sikmek lazim
Vay amk daha önce konuşan *** görmemiştim..kazıklı voyvodanın bir sözü geldi aklıma..kendisinden alıntıdır,benimle alakası olmadığından halka maal olmuş bir söz olduğundan buraya yazmakta bir sakınca görmüyorum..
Derki; senin ben evinin önündeki çam ağacına konan serce kuşunu sikeyim ben ...senin avradını eşşeklere siktireyim ben ! Senin soyun sopunla tek gecelik ilişki yaşayıp,baş ucuna 100 dolar koyayım ben..
Tabi voyvoda sölemiş bunları,konuylada bi alakası yoktur..sadece genel kültür olsun,böle bi sinerji olsun diye yazdım..umarım bu söylemleri kullanıcak bi konu olmaz..
Yıhyıhyıhyıhyıhyıhyıh...
Zİhnİyetİnİ .................................................. ...........................
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Yani benim videodan anladığım şu o.çocuğu nasıl olunur ve o.çocukluğu nasıl yapılır adı altında bir video bence bir insan bu zihniyette nasıl yaşıyor anlmış değilim![]()
yatıp kalkıp günde 1 saat arayla dövsende doymazsın böylelerini. Beyin lens bunlarda mk.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
adam doğru noktaya yanlış yerden varmış , harbiden bazı kızlarımızın oglanlarımızın ayarı yok bu ayınında ağzının nefsinin ayarı olmadığı gibi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)