Finalin ilk maci dun oynandi, warriors uzatmalarda galip geldi ve seride 1-0 onde. Lebron'a karsi Curry. Mukemmel macti ve seri cok iyi olacak gibi. Varmi takip eden?
Finalin ilk maci dun oynandi, warriors uzatmalarda galip geldi ve seride 1-0 onde. Lebron'a karsi Curry. Mukemmel macti ve seri cok iyi olacak gibi. Varmi takip eden?
Ben![]()
Curry bu sene adeta tek başına takımı finallere getirdi. 3lüklerde Reggie Miller olma yolunda. Ama King James var karşısında.
Bence kısa bitmeyecek final. Min. 5 maçı var finalin.
Aynen.. Dun geceli mac son zamanlarda seyrettigim en iyi macti. Lebron yanlis hatirlamiyorsam 40+ sayi atti ama yetmedi. Final uzun sursun tadina varalim![]()
44 sayı, 8 ribaunt, 6 asist
Zaten maçların çoğu bana göre James bireysel Curry 3lükleriyle gidecek. Curry'nin sezon ortalaması %45'e yakın..
Sıkı GSW li olarak şampiyonluğa odaklanmış durumdayımHB iyi katkı verdi. Cavs da da Mozgov u iyi kullandılar
maç güzeldide gözler hep curry i aradı.düşüp sakatlandığı rockets maçından sonra sanki adama bişeyler oldu eski curry yok,daha çok kendisini koruyor gibi.
Ben buna katılmıyorum.. Lebron en antipatik bulduğum ancak yeteneklerini tartışamayacağım birisi.
ancak bu sene Cavs'e geri dönmesi ve playoff'larda sergilediği performans olağanüstü..
Draft edildiği günden beri Carmelo'cu olan ben, bu sene Lebron'un kazanmasını istiyorum.
JR Smith, Irving, Mozgov gibi yardımcıları olsada, Lebron lider olduğunu kanıtladı.
Irving iyileşemez ise ve Cavs kazanırsa, LeBron yine tarihe geçecektir.. (Love sezonu kapattı :/)
GS senelerdir (Baron Davis, Monta Ellis'den beri) bir kimya, hızlı oyun, kolej basketbolu gibi oynadığından hep sempati duyduğum bir takımdı.
Curry'i severim ama bana kalırsa Allah'ın en sevdiği kulu. yok artık Lebron gitti, yok artık Curry geldi
Sistem olarak bakıldığında Warriors, Cavs'e göre çok üstün. (takım olarak söylüyorum) JR Smith, Denver'daki gibi oynamaz ise, değil LeBron MJ gelse bu takım şampiyon olamaz..![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Bu arada katılmadığım nokta net anlaşılmamışEditleyemedim..
Curry'e tek başına sırtladı demek bence yanlış.. Çok doğru ve mütevazi bir takım GS. Klay, Bogut(nefret ederim gerçi kendisinden), Barnes gibi çok doğru ekip var. AI zaten tartışılmaz bir takım oyuncusu.. Destekçileri çok sağlam
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Ulan şu golden state bile final oynuyo ya artk ne desem boş) senelerdir son siralardan drafta giren takimken yakaladığı başarı takdire şayan
golden state takim oyunculariyla doluyken. clevland bireysel yetenekleri cok olan oyuncularla dolu. Ilk mac sersemleselerde buyuk ihtimal clevland seriyi kazanir.
NBA FİNAL SERİSİ
1. MAÇ 5 HAZİRAN 04:00 GOLDEN STATE - CLEVELAND
2. MAÇ 8 HAZİRAN 03:00 GOLDEN STATE - CLEVELAND
3. MAÇ 10 HAZİRAN 04:00 CLEVELAND - GOLDEN STATE
4. MAÇ 12 HAZİRAN 04:00 CLEVELAND - GOLDEN STATE
5. MAÇ*15 HAZİRAN 03:00 GOLDEN STATE - CLEVELAND (gerekirse)
6. MAÇ* 17 HAZİRAN 04:00 CLEVELAND - GOLDEN STATE (gerekirse)
7. MAÇ* 20 HAZİRAN 04:00 GOLDEN STATE - CLEVELAND (gerekirse)
DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel
Irving sol diz kapağını çatlatmış,maçta düştüğünde kötü bişeyler olduğu belliydi. Ameliyat olucak, 3-4ay yok. Warriors için 2. maç çok tehlikeli
2003 draftattan beri LeBroncu olsamda GSW yi 1 tık daha önde görüyorum takım kimyası olarak. İnşallah 7 maç olurda güzel güzel izleriz![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Bir Kobe fani olarak lebrona oldum olasi isinamadim.Ama curry reyiz adamdir.GS yi de cok severim.Seri sonuna gelirsek Gs denize doker clevelandi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)